weszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No widzisz! A wszystkie moje dziewczynki mają zajobka na punkcie wody! Łącznie z jej piciem i rozchlapywaniem po całym mieszkaniu :) Quote
AMIGA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A sznaucie mają czym rozchlapywać, oj mają:evil_lol: Quote
monita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 weszka napisał(a):Tak nowy mazurski avatarek a na nim Dirki, która odkryła tam po raz pierwszy radość z taplania się w wodzie :) Avatarka nie musisz wrzucać na serwer, jest opcja dodania bezpośrednio z komputera (w edytuj avatar). HiHi wygląda na nim, jak taki duuuży, wodny smok ;) Ładnie się prezentuje :mdrmed: A z avatarem zaraz sprawdzę :p I tak jak myślałam ... mam zdjęcia zrobione zbyt dużą rozdzielczością :shake: Quote
monita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 weszka napisał(a):No widzisz! A wszystkie moje dziewczynki mają zajobka na punkcie wody! Łącznie z jej piciem i rozchlapywaniem po całym mieszkaniu :) PyZulka też ma fioła, na punkcie wody :diabloti: Quote
kaLOlina Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 haha Michu tez mial:) no patrzcie...pyzulko-miziam cie mocno caluje w nochal :) Quote
AMIGA Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 W końcu to sznaucie, albo prawie sznaucie! Amiga tez jak z daleka zobaczy wodę, to leci na zatratę do niej!:p Quote
AnkaG Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A moje łukiem omijają wodę - podejdą tylko się napić. Noo czasami stópki zamoczą. O Nuce nie moge jeszcze nic powiedzieć. :cool3: Quote
monita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mój Maksio też nie lubi, ale przypuszczam, że zraził się jak był mały :p Byłam z nim na spacerze nad wodą i zobaczył kaczki, po czym postanowił rozpędzony, wskoczyć do wody i lekko sie podtopił :shake: Quote
AMIGA Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ojeeeej to faktycznie przeżył stres. Wiem, bo sama coś takiego jako dziecko przeżyłam nad morzem i do dzisiaj to pamiętam. A upłynęło już tyyyyyyyle czasu od tamtego zdarzenia:shake: Quote
monita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Więc woda jest fajna, ale tylko z daleka :p Jedyne co robi, to obszczekuje kaczki z brzegu ;) Quote
monita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 U Nas nie ma większych problemów ;) Wczoraj, jak byłam na spacerze, to psiaki razem biegały ( tzn Maksio gonił Zulkę ) a później ścigały się, które pierwsze do pańci :p Quote
AnkaG Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pewnie pańcia obydwa mocno kocha a one ją. :loveu: Monita jak super, że Zula tak szybko doszła do siebie po schronie. Quote
monita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 AnkaG napisał(a):Pewnie pańcia obydwa mocno kocha a one ją. :loveu: Monita jak super, że Zula tak szybko doszła do siebie po schronie. Oba psiaki, to istne zazdrośniki :p Ale nie ma się co dziwić ;) Jak głaskam Maksa, to Zula od razu zaczyna się wdzięczyć, nadstawia się do głaskania, mruczy albo szczeka :evil_lol: A jak zaczynam zwracać uwagę na PyZylkę, to Maks odstawia swoje popisy i koncerty szczekania :diabloti: Quote
AMIGA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 U mne jest to samo. Natychmiast drugie podbiega, jak zaczynam pierwsze głaskać A wygrywa - hmmmmm Maksio jest drobny i zwinny, ale pewnie wygrywa Zulka? Jak wygralam, to jaka jest nagroda? :cool3: Quote
monita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nie ma nagrody :eviltong: Niestety przegrałaś :p Maksio jest drobny, zwinny i szybki :razz: Wczoraj Zula doganiała go pod górkę, ale nie dał się prześcignąć :diabloti: Quote
AMIGA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Buuuuuuuuuuuu a już liczyłam na jakąś nagrodę. No nic, spróbuję może jeszcze kiedyś :p Quote
monita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Postaram się wymyslić jeszcze, jakieś zagadki :razz: Quote
AMIGA Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :evil_lol: I przygotuj jakieś wspaniałe nagrody - np buziak od Py-Zuli, albo pozwolenie na mizianko Maksia :evil_lol: Quote
monita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pomyślę :diabloti: A wczoraj, znowu były organizowane wyścigi psów na łąkach ;) Ale niestety zdjęć brak, bo miał być krótki spacer, a trwał 4 godzinki :p Quote
AMIGA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bonusika niestety nie mogłabym zabrać na nasz wspólny spacerek, bo strasznie szczeka na inne psy. Amiga szczeka na suczki! I bądź tu mądra i pisz wiersze - które zabrać na wyścigi na łąkach?? No chyba, że wezmę Bonusika, a Ty tylko Zulkę Quote
Recommended Posts