Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

monita napisał(a):
AnkaG nawet nie :p Ale próbuje się z nim bawić, przez bicie łapą :diabloti:

Nie ma to jak żywy pluszak do zabawy. :evil_lol:

Posted

Monita - ale macie fajnie, że tak bezkonfliktowo Wam się udało wprowadzić do domu Py-Ziulkę. Mimo, że w domu juz był "rezydent". Widać Maksio nie był aż tak rozpieszczony jak Amiga:p

Posted

[quote name='Hala']proszę o jeszcze jakąś foteczkę :loveu:

Hala fotki jeszcze będą :p ( tylko nie wiem kiedy ) ;)

[quote name='Hala']jaka ona pięęęęęęekna :loveu:

Z niej jest lalunia :razz: Jak chodzi, to tak delikatnie zadkiem kręci :p

Posted

[quote name='AMIGA']Monita - ale macie fajnie, że tak bezkonfliktowo Wam się udało wprowadzić do domu Py-Ziulkę. Mimo, że w domu juz był "rezydent". Widać Maksio nie był aż tak rozpieszczony jak Amiga:p

PyZiulka jest bezkonfliktowa, i uznała Maksa za perzywódcę :p Z drugiej strony on jest spokojny i lubi gości w domu :mdrmed: Dlatego nie miałam problemów :p Aha i co najważniejsze, to sunia ;) Gdyby przyszedł chłopak, to Maksio pewnie pokazałby pazurki ;)

AMIGA a masz już tego psiaka na DT :confused:

Posted

Amiga własnie tez wie, że jest najważniejsza i o każdy gest w kierunku innego psa jest okropnie zazdrosna.
A co do spacerku, to i owszem, tylko ja bedę mogła wziąć tylko Bono, bo Amiga Py-Zulkę zje na deser

Posted

Hmmm :hmmmm: znowu wcięło posta :niewiem:

Wiem, że jeśli spacer, to tylko z Bono :p

A tak wogóle to chciałam pochwalić się postępami w nauce z Zulką :razz: Kilka razy biegała luzem z psami ( miała przypiętą tylko krótką smycz ) i baaardzo grzecznie przychodzi jak ją wołam ( oczywiście dostaje wtedy smakołyk )

Ogólnie zaczyna dłużej wytrzymywać w domu ( nawet 5 godzin ) :multi: A jak się jej, już bardzo chce, to siada pod drzwiami i popiskuje !!!!

Posted

Fajnie masz, ze Pyzulka tak mądrusia.

U nas niestety dalej wpadki się zdarzają. Dzisiaj rano Nuka koo walnęła w domu. Pomimo tego, że była wczesniej na ogródku i stała już zapięta w obrożę gotowa do wyjazdu na spacer (TZ zabiera je samochodem) ....

Posted

Dużo też dało wychodzenie na spacery, co dwie godziny :p

Całe szczęście, że teraz rano mogę spać do 7 ;) a nie do 5 z minutami, jak to było jeszcze dwa tygodnie temu :diabloti:

Posted

Monito - pociesz się - ja spię do godz. 4 i to raczej bez minut :p
A Py-Zulka jest naprawdę bardzo, bardzo mądrą sunieczką. I napewno nie była aż tak zestresowana w domu przez Maksia, jak Bono przez Amige. To już wielki, wielki plus.

Posted

Oj tak - on trochę nawet ulega pod wpływej jej wielkości ( Maksio jest drobniutki ) ale ona uważa go za tego ważniejszego :p

Fajnie wyglądają, jak śpią razem w łóżku :diabloti: Niestety zdjęcie mam w komórce, ale wkleję inne - później :p

Posted

Miałam zamiar dzisiaj iść na dłuugi spacer ;) ( z aparatem ) ale ten deszcz trochę mnie odstraszył :p Więc będą zdjęcia domowe :eviltong: