Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bianka1 - w sytuacjach awaryjnych można przerwac cieczkę u suki - ale do 3 dnia jest bezpiecznie. Ja to raz zrobiłam gdy jechałam na urlop i wszytkie (wtedy jeszcze miałam trzy) na raz dostały cieczkę.

ŻEBY MNIE CIOTKI NIE ZJADŁY - ZROBIŁAM TO JEDEN RAZ.

Jechałam nad morze - w planach długie spacerki - i nie miałam wyjścia. :oops:

Przerywa się tabletkami, które się podaje w ilościach zależnych od wagi psa. Jest kilka rodzajów i kurcze nie pamiętam jak one sie nazywały - tylko, ze była to nazwa na literę s.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pierwszy spacer odbębniony :p Wszystko załatwione na trawce ;)

AMIGA Zulka, to w końcu zdrobniale od Pyzulki ;) ale jakoś tak lepiej, teraz do niej pasuje :p

Oj wogóle już nie sapie w domu ;) Tylko na spacerze, jak się już zmęczy, bieganiem i skakaniem na smyczy :eviltong:

Posted

PyZulka w nocy smacznie śpi ( na fotelu lub pcha się do łóżka ) :diabloti:

Tylko z rana są problemy z sikaniem - no ale dzisiaj pokazała co potrafi :loveu:

Posted

AMIGA napisał(a):
Monito, a był już ktoś ją oglądać???:-(

Nie :diabloti:

Ja już szykuję plan, żeby ja zabrać na 3 miesiące nad morze ;)

Posted

kaLOlina napisał(a):
jak tam nasza Pyzulka sliczna??

Grzeczna :diabloti:

Dzisiaj ładnie się załatwiła na porannym spacerze, później niestety siku w domku, ale to moja wina :p

Bawi się z psami - szczeka !!!!

Idę z nią na spacer :p

Posted

Była już ubrana w szelki i zadzwonił telefon ( domowy ) więc odebrałam i zaczęłam rozmawiać, a ona w tym czasie sobie sikła :diabloti:

Posted

hahah no ladnie ladnie;)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: koachana Pyza...nie oddawaj jej...to taki skarb...i do tego jest sliczna:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie mow ze ludzie ci tego na spacerach nie mowia:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Jasne, to rzeczywiście Twoja wina :evil_lol: Jak już była ubrana do wyjścia, to trudno!
Ja chceeeeeeeeeee Pyzeeee - kto zaadoptuje moją zołzeczkę Amigę ?? ;)

Posted

AMIGA napisał(a):
Jasne, to rzeczywiście Twoja wina :evil_lol: Jak już była ubrana do wyjścia, to trudno!
Ja chceeeeeeeeeee Pyzeeee - kto zaadoptuje moją zołzeczkę Amigę ?? ;)

Ja naprawde nie mogę - mam już cztery. :shake: :evil_lol:

Posted

a jak z domkiem dla pyzy?
czy juz cos postanowione?
monita - ty miałaś chyba jakis domek z dzieciakami dla niej
a ona raczej chyba w porządku do dzieci - albo ona je zmeczy albo one ją - jak by nie patzrec - każdy aspekt jest pozytywny:evil_lol:

no chyba ze mała zostaje u ciebie?:loveu:

Posted

monita jutro o godz. 19 przyjedzie ta rodzinka oglądać Pyzkę. Umówiłam ich u Ciebie, ja też będę. Pasuje ci taka godzina?

No chyba że Pyza zostaje u Ciebie, to mów i odpuszczam szukanie domu ;)

Posted

weszka też miała jakąś chetną panią, nawet od razu ta pani miała Pyze zobaczyć, ale weszka chciała najpierw, żeby Pyzę zonbaczył wet. A teraz weszka była dość solidnie rozłożona przez wstrętne wirusiska i sprawa na chwilkę się odłożyła.

Posted

Ta wizyta o której napisałam powyżej to właśnie jest ta pani, o której pisze Amiga.
Tylko że dziś pani coś powiedziała że może by woleli olbrzymkę, że może Pyza za mała. No zobaczymy.