Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Jak wizyta u weta? :roll:

Jest już u mnie :p

Tyle ile wiem od weszki to Pyzka jest zdrowiutka :p a o przygodach opowie Ona sama ;)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Cieszę się , że nie tylko ja mam zlane i zkoopane podlogi :eviltong: Bardzo mnie to podnioslo na duchu :p

Od razu mi lepiej :multi:

To kto Ci tak zaśmieca mieszkanie :roll:

Posted

AMIGA napisał(a):
Monita, ale możesz nam opowiedzieć, jak Cię euforycznie przywtała Pyziulka po powrocie??? Ja sobie to wyobrażam!!!! :lol:

Oj cieszyła się :p

Więc jak tylko wróciła do domu, dostała coś do picia i myk na spacer :p

Wzięłam dwa psy i poszłam nad zalew :diabloti: ( no i jeszcze mamę ) ;) Nie brałam aparatu ( teraz dopiero o nim pomyślałam ) :p Pyzka się wyszalała na dłuuugiej smyczy, pogoniła kaczki i chciała pływać :diabloti:

Teraz śpi ( jak się obudzi, to znowu spacer, bo nie zrobiła siku ) :p

Posted

Wiecie co cioteczki , może to durny pomysl , ale można jej zakładać w domu majteczki i zdejmować jak się wychodzi na dwór .W gatki nie naleje i za parę dni powinna zalapać . Ja mojemu zakładalam spodenki na szelkach ( sama uszyłam ) jak znaczył teren w domu .Co innego szczeniak , a co innego dorosły pies lejący w domu . Spodenki były na szelkach , żeby ich nie ściągał :eviltong:

Posted

PYZA w pełni zdrowa. Oczy, uszy czyste, miała też robione USG. USG i oglądanie uszu było okropne, pies bardzo tego nie lubić.
Potem pojechała z ligociakami do hoteliku gdzie razem z cała bandą została odrobaczona i zakropiona Fiprexem.
Następnie odbyły się gonitwy z Kamykiem :loveu: Wybiegały się psiaki, luzem po pięknej trawie, w słonku. Jakie były szczęśliwe :loveu:
Oczywiście napiszę mało dokrywczo że PYZA jest koffffffana :loveu: :p

No i kilka zdjęć pod blokiem monity przed oddaniem dziewczynki :roll:

Posted

[quote name='weszka']PYZA w pełni zdrowa. Oczy, uszy czyste, miała też robione USG. USG i oglądanie uszu było okropne, pies bardzo tego nie lubić.
Potem pojechała z ligociakami do hoteliku gdzie razem z cała bandą została odrobaczona i zakropiona Fiprexem.
Następnie odbyły się gonitwy z Kamykiem :loveu: Wybiegały się psiaki, luzem po pięknej trawie, w słonku. Jakie były szczęśliwe :loveu:
Oczywiście napiszę mało dokrywczo że PYZA jest koffffffana :loveu: :p

No i kilka zdjęć pod blokiem monity przed oddaniem dziewczynki :roll:

To nie jest Pyza :shake: To niemożliwe :evil_lol:

Posted

Takie metamorfozy, zwłaszcza przechodzą wszystkie kudłacze, które w schronisu są brudne i zakołtonione, a później pieski pierwsza klasa :razz:

Posted

weszka napisał(a):
Nic wielkiego, ot tradycyjna sznaucerza metamorfoza :D

A skąd wiedziałyście , że pod tą stertą kłaków jest sznaucer? Jak ją widzialam we Wroclawiu to widzialam skoltunionego , brudnego , skaczącego psiaka :diabloti: