weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tylko sobie na troszkę wypożyczę Pyzulca żeby go wet obejrzał i też się nią chcę troszkę nacieszyć :eviltong: , może pójdziemy na spacerek. A Ty w tym czasie sobie trochę odsapniesz :p Quote
AniaB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 pyzucha pieknie wyglada taka ostrzyzona.. chociaż tak jakoś smutno bez palemki:evil_lol: biedna mordulka pogryziona:shake: czyli jednak dały jej tam w kosc inne psiaki:-( łehehe teraz bedzie bójka o nią!!:evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hahaha a kto tu jest najbardziej "mocarny" ten wygrywa :multi: Monita, a jak tam ranking - kto wygrywa Pyza, czy ty z siusianiem?;) Weszkooooooo ja tez chcę być chora! Bo miałabym przynajmneij przedpołudnia wolne i tez bym sobie pożyczyła Pyziulę na trochę. A tak to siedzę przy tym moim przeklętym mikroskopie i tylko sobie myślę o niej i zazdroszczę! :-( Quote
weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Amiga ja to bym chciała być zdrowa i mieć wolne ;) no i sponsora co by psy kochał he he Quote
AniaB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 weszka - ja tez szukam takiego sponsora.. kurcze, ze ja z domu kulczyk nie jestem.. Quote
weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wtedy AniaB miałybyśmy tyle czasu i możliwości dla naszych bidulinek... Ehhh.... a tak to musimy same na to wszystko zasuwać ;) Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hahaha!! ja sponsoruje psy a moj TZ sponsoruje mnie;) Quote
weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 kaLOlina to i tak masz całkiem nieźle. Ja niestety sponsoruję siebie samą, swoje psy i jeszcze niczyje psy... Quote
AMIGA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Pocieszcie się - ja w dodatku sponsoruję jeszcze syna :mad: A sponsora ani widu, ani słychu! Quote
weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AMIGA wygrywasz w rankingu :cool3: Ale wszystkie jesteśmy dzielne, świetnie sobie radzimy, a na dodatek kochamy się w jednej Pyzie :loveu: :p Quote
kiwi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 wyglada na to ze mam najlepiej :lol: sponsoruje swoje psy, ale sama pasoztuje na rodzicach <ciekawe kiedy mnie wykopia :D:> do tego zapozyczam sie u siostry i czasami mam przedpołudnia wolne :D Quote
monita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 weszka napisał(a):Tylko sobie na troszkę wypożyczę Pyzulca żeby go wet obejrzał i też się nią chcę troszkę nacieszyć :eviltong: , może pójdziemy na spacerek. A Ty w tym czasie sobie trochę odsapniesz :p No nie wiem, nie wiem :diabloti: Quote
monita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AniaB napisał(a): biedna mordulka pogryziona:shake: czyli jednak dały jej tam w kosc inne psiaki:-( Tak, mordka jest pogryziona, na uchu ma strupki, trochę na karku i taki większy ślad na boku :-( Tam, gdzie ma pogryzione, to sierść jest biała ( takie małe plamki ) Nie wyrywalismy tego, bo są też strupki. Dzisiaj je odmoczę :p Ma też trochę "zdewastowany" nos - taki suuchy i spękany :shake: Quote
monita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AMIGA napisał(a):Hahaha a kto tu jest najbardziej "mocarny" ten wygrywa :multi: Monita, a jak tam ranking - kto wygrywa Pyza, czy ty z siusianiem?;) W takim razie, muszę się postarać być najbardziej mocarna :diabloti: Ja wygrywam :sweetCyb: :cunao: :sweetCyb: Ha Ha byłam z nią przed chwilką ( ponad dwie godziny była w domku i piła sporo ) i zrobiła siku na trawce !! Quote
monita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Staram się :razz: Cieszę się jak głupia, jak Pyza załatwia się na spacerze :multi: Quote
AniaB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 to sa właśnie takie małe radości z boku niby nic a człowiek cieszy sie jakby szóstke w totka trafił:loveu: Quote
Kropcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ALEZ PYZA PIEKNA!!! :loveu::loveu::loveu: Slicznie wyglada po wyzycie u fryzjera :lol: Biedna Mala, pogryziona... :( Ciesze sie ze robi postepy w zalatwianiu sie na spacreku! :multi: :loveu: PYZULA! :loveu::loveu::loveu: Quote
monita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pyza na dzień dobry, zesikała się w kuchni i zrobiła kupę na klatce schodowej :mad: Ale później jak z nią wszłam, to już siku zrobiła na spacerze :p Teraz jest z weszką :roll: Quote
AnkaG Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A Nuka dzisiaj rano jak została sama z resztą kundli (na 15 min) od razu walnęła klocka z nerwów. :mad: Ech te zasrańce ... Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cieszę się , że nie tylko ja mam zlane i zkoopane podlogi :eviltong: Bardzo mnie to podnioslo na duchu :p Quote
Recommended Posts