Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie ma za co - przecież to ty jesteś inicjatorką wywiezienia Pyziulki ze schronu, to jakżebyś miała jej w końcu nie zobaczyć! No i prosze! Jeszcze jedna zakochana w Pyzie!!! Moja miłość do niej tez kwitnie :loveu:

Posted

ech weszko - pyza rzeczywiscie jest cudna..
najbardziej mi sie podoba w niej to ze nie ma w niej cienia agresji i złosci..
mam wrazenie ze ona kazdego by pokochała
takie serduszko na dłoni:loveu:

Posted

Ania fotek jesteśmy zawsze spragnione!
Oj tak Bianka1 my wróciłyśmy całkiem czarne z tej eskapady do Wrocławia. Ale to nie było najgorsze :evil_lol:

Posted

To jest Nuka zabrana w sylwestra 2006r. ze szczecińskiego schronu. Była w nim tylko 4 dni. Ale nie wiadomo ile się błąkała bo została znaleziona. Nikt jej nie szukał. Mięliśmy byc tylko DT ale została u nas.

Jak ją zabrałam to ważyła 5,4 kg. Na zdjęciach tego nie widac ale to była skóra i kości i była chora na kaszel kenelowy. :-( I była w tak totalnym stresie, że miesiąc trzymałam ją na lekach uspokajających (oczywiście po konsultacjach z wetem).

To zdjęcia z jej pierwszego dnia u nas.

Sylwester 2006

Posted

jakie cudenko!! sliczna!!! duo lepiej wyglada po kapieli i czesanku:) a jutro-juz nie moge sie doczekac!!!!
dziekuje za serwis sesemesowy!!!! ale w lesie brak zasiegu wiec dopiero w drodze powrotnej przeczytalam;)

ehh ile tu postow-niezla produkcja idzie!!! Malutka Pyza jeszcze nie wie ze trzeba robic na dworze-ale to ze robi pod drzwiami to juz jest dobry znak-czyli cos kojarzy:) i przez noc tez przetrzymuje mocz, prawda?? :)

o jej przeszlosci nie powiedziano mi nic w schronie:( zupelnie nic:(

ide spac teraz padam dobranoc Pyzulko Minito i cioteczki...

Posted

Cały czas kibicowałam Pyzuni. Cieszę się, że udało się Wam wyrwać ślicznotkę z tego schronu.:multi: I trzymam teraz kciuki za dobry domek:thumbs:

Posted

[quote name='AnkaG']A tak wygląda teraz - popatrzcie na ogon. :lol: No i waży o kilokram więcej

AnkaG wspaniale że ją wzięłaś i że już u Ciebie została :loveu:

Posted

No to jeszcze ja nic nie pisałam ( od spacerku ) :p

Tyle się działo, że nie wiem co mam pisać, bo ogarnia mnie euforia :Cool!: :bigcool: :Cool!:

Spacer super :loveu: Dzięki :p Ukłony w stronę AMIGI za dowóz i przywóz :p

Pyzulka ( Zulka ) jest suuuper - pół osiedla ją już kocha :loveu:

Jestem dzisiaj mistrzem - czytać, na pozycji wygranej 3:2 ( 3 razy siku było na spacerze ) :razz: Kupka była na trawie :p

Pyza śpi na łóżku :eviltong:

Posted

AniaB napisał(a):
no pewnie ze dawaj!!!

PS ta palemka spieta gumką mnie rozczula strasznie:loveu::loveu:

Palemka musi być :p ( szkoda, że tylko do jutra ) ;)