monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No dobra :diabloti: Mam funkcję w aparacie, do robienia zdjęć w nocy :p Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jak z Amigą wpadnie też kiwi to was wymiecie swoim aparatem i nie będzie migania ;) Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Nie mam :eviltong: Damy radę - mój dobre zdjęcia robi :] Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 qrcze ja tu jak na szpilkach siedze nie moge sie od komputera odczepic i CO CO CO CO CO???????????????????????????????????????????????? Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):qrcze ja tu jak na szpilkach siedze nie moge sie od komputera odczepic i CO CO CO CO CO???????????????????????????????????????????????? To tak jak ja! A ledwo zipię ;) Jeszcze się muszę z sukami na spacerek wytoczyć... Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: jajku dlaczego ja sie tak stresuje???? no nie wiem AZ takie emocje:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina jesteś w końcu mamusią chrzestną Pyzulki :) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pyza oddana monicie... Amiga niemal płacze... Czekamy na wieści od monity... Quote
kiwi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ale cudenko z pyzuli :) ciotki pewnie napisza wiecej bo ja dopiero co zmylam z siebie ligockie rzygowiny i padam na nos :lol: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja tez padam na nos z nerowow!!! ;) Pyzulka kochana grzeczna badz!!!! Quote
AnkaG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No to Pyzula u Monity. :multi: Obgryzam palce .... Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja tez litosci npiszcie cos ja musze spakowac siebie i micha isc spac isc na spacer z psem kapiel jesc nie wiem co Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 NO WIĘC OGŁASZAM - PYZA U MNIE :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Cała śmierdzę już :p Jest wykapana - ale śmierdzi okropnie ( mimo wszystko ) :shake: Nie dało się jej dokładnie wymyć ( myłam dwa razy ) bo ma tyle kołtonów :huh: Jest potężna - tłuściutka :p Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Już na spacerze bawiła się z moim psem :loveu: W domu też zaczęły szaleć - ale poszła do kąpieli :eviltong: Teraz siedzi w łazience i schnie :diabloti: Tzn już wpadła do pokoju :huh: Ha Ha Ha ale wygląda :Dog_run: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wlsnie tak cos widzialam ze tlusta jest-to przez niewielka ilosc ruchu i jedzenie ze schronu-szybko odzyska 'talie';) koltuny sa koszmarne ja jej kitke ale palemka wczoraj na glowie zrobilam zeby cos widziala;) hie hie wykapana-mokra Pyza pewnie smierdzi jeszcze bardziej;) jak kapiel zniosla???jak z twoim pieskiem ???? Quote
AnkaG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Niestety zapaszek schroniskowy dobrze się trzyma. :evil_lol: A grzeczna była w kąpieli? Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 weszka nie da się załatwic fryza na jutro :modla: :modla: :modla: Nie wycinam jej żadnych kołtonów - bo się wierci ( a koło oczu ma najwięcej ) :shake: Postaram się zrobić foto ;) Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: haha a skacze???:loveu: :loveu: :loveu: uwaga na gwalty na nodze:razz: Quote
Kropcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Super :) Jak udala sie kapiel byla grzeczna?? :) pachniec bedzie pewnie jeszcze jakis czas ;) Ciekawe jak przespicie noc ;) A moze jakies zdjecia? :razz: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 noc chyba bedzie spokojna-ja bylam pewna ze bedzie szalec ale Pyza padla gdzie stala z emocji;) Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: PYZA PYZA PYZA... jejku :p monita!! powodzenia wam!!! pisz koniecznie co u was!!! wysciskaj ja !!! ucaluj!!! koltuny przy glowie ja swedza mocno:shake: :shake: :shake: biedna dziewczynka jak sie ciesze...i pomyslec jeszcze wczoraj byla w schronie!!! Quote
Recommended Posts