Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pyza je bardzo lapczywie-jakbym miala jej zabrac-typowe dla schroniskowcow...
i biedna placze jak ja zostawiam tak mocno:-( ...a musialam ja zostawic-tu napisac realcje i Misiek wytarzal sie w kupie:cool1: i musialam go wykapac...a ona bidna skomle(nie wyje nie szczeka jak narazie) ;) nie lubi zostawac sama-boi sie:shake: ...trzyma sie mnie tez na spacerku;) charakterek ma milusi bardzo ugodowy:loveu: :loveu: wiec nie bedzie raczej problemu z dogadaniem sie z innym psem:cool3: :cool3: :cool3:
zaraz do niej pojde z nia posiedziec...kawalerka juz przeszla cudownym zapaszkiem;)
kaganiec nie byl potrzebny:cool3: :cool3: :lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeśli Ci skacze na nogę, to ugodowa na pewno nie jest ;-), raczej może mieć zapędy dominacyjne.
Ona mogła być w schronie od grudnia, tylko pewnie długo siedziała na kwarantannie, stąd książeczka prowadzona dopiero od lutego....

Posted

kaLOlina napisał(a):
uff po spacerku...Pyza jest kochana juz mnie slucha!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
jest tylko 1probl;emik-naskakuje mi na noge i wykonuje ruchy kopulacyjne:cool3:
i jeszcze siusia tez w domu-zasikala biuro w schronie, pokoj a teraz tez kawalerke...kupe ladnie x2 na dworze tam tez troche siusiu...

To o Pyzce pisałaś - bo jakoś nie "kumam" ;)

Posted

tia o Pyzie...jo skacze tylko na mnie ale mowie stanowczo ze 'nie wolno' dziewczynka chce sobie mnie ulozyc;) misiek tez na mnie skakal...tylko ze ona skacze np na spacerze jak sie bardzo cieszy...wiec moze to tez taki hmmm sposob na rozladowanie emocji;) he he
juz zmienilam na 'problemik'

Posted

tak czy siak ona potzrebuje troche czasu zanim ochłonie..
wtedy na pewno dowiemy sie jaka jest naprawde
moze sie okazać, ze jest leniwym kanapowcem na przykład...:evil_lol:

Posted

na Micha mi nie skakala...ani na collaka;) zobaczycie jak bedzie w domku;) monita ten pies jest serio piekny....
a jesli chodzi o wzrost to teraz jest taka jak misiek ale ona ma duzo futerka i koltunow wiec mysle ze ogolnie bedzie po fryzjerze duzo mniejsza...;) ok 14kilo...

Posted

ona jest tylko pelna radosci...caly czas skacze wysoko wysoko-jak podniesiesz reke to sie cieszy i juz hop;) widac po niej emocje i radosc;)wszedzie jej pelno wszystko szybko szybko...ale ona to jeszcze dziecko jest;)

Posted

No nieeeeeeeeeeeee - kładnie się na plecki, żeby ją miziać po brzuszku??? Czy Wy Cioteczki nas nie bujacie? Czy ona naprawdę była w schronisku????? To ma być zestresowany i smutny piesek????:p
Bianko - my jeszcze dokładnie też nic nie wiemy, bo mrówa nic nam konkretnie jeszcze nie napisała, kiedy będzie mniej więcej we Wrocławiu

Posted

no i domaga sie caly czas miziania i zabawy-musze jej zaniesc wiecej zabawek...;)
ale tez-jak nie jest miziana i chodzi po domu-to skomle jaby jej cos sie dzialo...tak poplakuje cichutko caly czas-przestaje jak ja miziam;)

w domu moze troche szalec-na spacerze aniolek;)

aaaaa zrobilam jej new fryz-PALEMKE na glowie...nie obcinam tych koltunow bo to juz wy zdecydujecie fryzjerki krakowskie po kapieli co z tym poczac...ale Pyza nic prawie przez te zbite koltuny nie widziala...teraz widzi jest jej duzo lepiej;) i ma cudny fryz ;)

Posted

A własciwie to jesteśmy okropne! KaLOlina ma i tak co robić - tyle czworołapków u niej! Już lepiej, żeby miziała śmierdziuszka, niż siedziała przed kompem!

Posted

monita - dorota pisała na wątku kropki dzisiaj, ze pieniądze nie dotarły i ze zastanawia sie nad przeniesieniem wyjazdu na piatek na godz. 18.00

potem nie było juz żadnych wpisów...