Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

piszcie w takim razie co teraz
mrówa - odezwij sie prosze, bo my tu na jutro musimy sie umówic na wyjazd!!!

jeszcze kiwi trzeba powiadomić
no i dziube, zeby psiaki nam szykowała...

Posted

AniuB my i tak chyba musimy jak najwcześniej rano wyjechać, skoro mamy jeszcze odwiedzić Dosię! Ja mogę się już wcale nie kłaść spac! A musimy jeszcze ustalić punkt zborny - my się z kiwi zawsze umawiamy przed lodowiskiem przy M-1. Czy to pasuje tez i Tobie?

Posted

amiga - ja moge dojechać do M1 nie ma problemu - dojade tramwajem 22 no chyba, ze bedziecie jechać potem jakos w kierunku centrum (ja mieszkam na podwawelskim - koło byłego hotelu forum)..
któredy bedziecie jechać na autostrade?
nie wiem czy bedziemy odweidzać dosie w koncu bo na wątku dosi han&dom napisał, zę oni pracują i jesli bysmy chciały ich odwiedzic to musimy dać dziś do 16.00 znać, zeby oni mogli wziać urlop..
ponieważ ja nie jestem decyzyjna w zadnym wypadku i w sumie nie wiem jak ta podróz zaplanować, trudno mi potwierdzac cokolwiek.
nie wiemy nawet o której mamy odebrać pyze od mrówy we wrocławiu - wiec trudno coś planowac...

o której pod M1?

Posted

AniuB - dzwonilam do kiwi. Jeteśmy wstępnie z kiwi umówione na 7,30 - ja ją zabieram spod jej domu, a przecież w kierunku autostrady i tak musimy jechać gdzieś koło Ciebie. Odbierzemy Cię z tego parkingu który jest przed blokami zaraz prawie za tym okragłym bankiem. Bądź w pogotowiu - jak będziemy dojeżdżać, to damy sygnał telefoniczny. A zresztą konkretnie, to i tak jeszcze się umówimy wieczorkiem, bo nie wiadomo, czy nie bedziemy musiały jeszcze jechać do Zabrza!
Rozmawiałam z kiwi na temat odwiedzin u Han&Dom. Ona planowała bardzo krótkie odwiedzinki u nich - na zasadzie krótkiego spaceru z psiakami. Ale co do godziny to nawet "pi razy drzwi" trudno jest cośkolwiek powiedzieć

Posted

KaLOlino - ajka Pyza jest duża? Czy taka jak Misiek? Czy trochę mniejsza? I naprawdę tak się cieszy z tego że jest poza kratami??? Aż się nie chce wierzyć, że zrezygnowana mordka tak szybko potrafi się cieszyć. A wiadomo, jak długo ona była w schronisku??

Posted

dzieki amiga!
ja właśnie sie zastanawiałam któredy pojedziemy na autostrade..
no i własnie mi wyszło, ze na pewno bedziecie sie przesuwać gdzies w kierunku centrum
a skoro mozecie przejechać koło mnie to super - w takim razie ja bede czekać na sygnał od was jutro rano..

amiga - tylko nie tankuj za wiele - koło mnie jest BP - tam byśmy moze jutro zatankowały i ja wezme fakture, ok?

Posted

hmm
ja musze raczej zatankowac w krakowie,..
no nie dam rady inaczej..
potem nie mam mozliwosci rozliczyc..
ale to pomyslimy w drodze..
to nic - dotankuje to pół (ile ma twój zbiotrnik?)
a reszte sie pomyśli..
albo jakoś w drodze powrotnej na przykład

Posted

Dziewczyny, ja nie mogę się do paliwa dołożyć...no nie moge...
Dałam na wykup Kropki 20 i 20 na szelko-obrożę. Do tego mam wirtulanie zaadoptowanego psa za 30 i w grupie z innymi koniarzami konia,,,za 20...
No więcej nie mogę!! :placz:

A Kropeczka u mych stóp sobie spi. :loveu:

Posted

AniuB - mnie wchodzi do baku benzyna tak za ok 130 zl (dobra jesteś z matematyki?) - chyba tak ok. 30 l Nie martw się, najwyżej zatankujesz po powrocie do Krakowa. Jakoś to będzie.
Czy Mrówa już sę może do którejś z Was odezwała i opowiedziała, jak jest poumawiana jutro na odbiór psiurków?? Bo od tego, jak będziemy z nią umówione zalezy cały nasz dalszy "gryplan"

Posted

kurcze, hala nawet tak nie pisz..

mrówa powinna miec kase - ok. 100 zł w sumie (20 ania, 30 reszta z wykupu od weszki, 50 amiga)
Poker z watku kropki dołoży na miejscu we wrocławiu 20 zł - czyli cała kwota jest..

Posted

uff po spacerku...Pyza jest kochana juz mnie slucha!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
jest tylko problemik-naskakuje mi na noge i wykonuje ruchy kopulacyjne:cool3:
i jeszcze siusia tez w domu-zasikala biuro w schronie, pokoj a teraz tez kawalerke...kupe ladnie x2 na dworze tam tez troche siusiu...
ksiazeczka ma prowadzona od lutego...ma szczepienie odrobaczenie sterylizacje:cool3: podobno byla od grudnia ale dzis ta pani mowila wielu osobom ze niby psy sa pd grudnia...
bylam z Pyza na spacerku-ona jest sliczna ale smierdzi troszke...i te koltuny liczne przy buzi-z reszta ciala nie jest zle...
pozniej zjawili sie znajomi do pomocy-i wzielismy Pyze Miska i Colli na spacer!!! Pyza b.dobrze reaguje-chciala sie bawic Colli ja zaczepial zebami a ona nic-troszke jej goraco bylo ale ogolnie to kochana jest i szla z psami(wszystkie na smyczach)jak zgrana grupa znajomych od lat;) super kumple normalnie:) i ten jej kikutek zamiast ogonka-slicznie nim merda:loveu: :loveu: :loveu: