monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AMIGA z tym wątkiem to jeszcze dzisiaj było ;) Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kropka jest tu - mała trzesaca sie:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53047&highlight=kropka+poznan Quote
Kropcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53047&highlight=kropcia Czy to chodzi o ten watek?? ;) Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Monita - Ty nam też podaj Swój nr tel, żebyśmy mogły Cię uprzedzić, jak będziemy dojeżdżać z Pyzą do Ciebie. Nie wiem, czy najpierw pojedziemy z Ligociakami do hoteliku, czy najpierw do Ciebie z Pyzą, ale lepiej, żebys byla przygotowana na nasz najazd! Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Szybkie jesteście :razz: Tez miałam wkleić dla AMIGI ;) Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 nie wiem do kogo jedzie kropka - ale z opisu to jest jakieś monstrum :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: u Bianka1 we wrocławiu ma miec chyba tymczas.. Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Telefony do Was spisałam :p Podaję swój : 509 041 173 Jak Wam już będzie pasować ;) Ale wiesz co bym wolała :p Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hmmm tak jak umawiałam się kiedyś z weszką jak miała jechać po Pyzę - miałyśmy się spotkać na spacerze ( żeby nie wchodzić od razu do domu z obcym psem ) Więc lepiej jak Pyza będzie już sama :p Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Co racja, to racja :cool3: Monito - Twój nr zapisałam Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Chyba, że ją wcześniej odbiorę :eviltong: OK - to będziemy w kontakcie w piątek! Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Buuuuuuuuu jakbyś mnie widziała, to byś wiedziała, że ja się nie zmieszczę do kontaktu :placz: Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nie martw się - ja nawet palca nie zmieszczę ;) Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 oki...Kropka jest od Hali...to jej watek...malo zainteresowanych...ale trzeba zapytac czy ktos moze cos do transportu dorzucic... Kropka to serio monstrum...haha wielkosci jamnika starsza dama;) Monia-ja nie twierdzilam ze Pyza jest zastraszona-owszem-zle znosi schron-glownie koltuny, ale juz wylazi z budy...;) tez ten maly szczekacz co ja tak wystraszyl na poczatku teraz skacze dookola niej a ona go ignoruje;) ... ale nie wykazuje tez agresji... Pyza jako sznaucer pewnie ma charakterek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pyzulka jest pieknym psem, niekoniecznie pilnie potrzebujacym domu-wiemy ze jest tam wiele psow w gorszych syt...ale Pyza jest piekna!!! a jej boks jet w takim nieciekawym miejscu:shake: ...na DT wzrosna jej szanse na adopcje...:diabloti: zreszta na tej suni mi bardzo zalezy obiecalam jej ze ja wyciagniemy... Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 normalny koszt adopcji psa u nas w schronie to 20zlotych, ale bywa z tym roznie... Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja jutro wpłacę jakieś pieniądze na konto Doroty ( za dowóz do Wrocławia ) :p Oj sznauce mają charakterki ;) Jak będzie grzeczna, to ja mam dla niej już domek :eviltong: Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :painting: Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 to tym bardziej chce nam sie jechać:loveu: :loveu: :loveu: monita:Rose: Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Czy w końcu sprawy miłe = finansowe zostały wyjasnione? Bo się trochę wyłączyłam pochłonięta przez pracę. Miałam wysla dla Mrówki jakies pieniadze przez internet na droge z Poznania do Wrocławia, ale nadal nie wiem, ile mam wysłać ani na jakei konto mam wysłać? Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A z domkiem, to wszystko zależy od tego, czy Pyzka będzie tolerować dzieci :p Ale mam ją jeszcze pokazać znajomym ( którym niedawno odszedł 12 letni rotek ) Cudwoni ludzie :razz: Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AMIGA napisał(a):Czy w końcu sprawy miłe = finansowe zostały wyjasnione? Bo się trochę wyłączyłam pochłonięta przez pracę. Miałam wysla dla Mrówki jakies pieniadze przez internet na droge z Poznania do Wrocławia, ale nadal nie wiem, ile mam wysłać ani na jakei konto mam wysłać? To trzeba sprawdzić na wątku Kropeczki :roll: Ja też jutro wpłacę - około 40 zł, ale z tego co wiem, to brakuje więcej :shake: A jeżeli rozdzielić to z tamtym wątkiem to może wyjdzie mniej :roll: Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 na wątku Kropki, jest osoba chcąca dołożyć siędo kosztów transportu. Jednak piszę i piszę do Mrowy i nic nie odpowiada. :shake: Quote
kiwi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dziewczyny, z kosztami paliwa to troche taka teoria... Do ligoty z wrocławia jest jeszcze kawał drogi, i jak sie jedzie 140 przez 300 km to auto troche wiecej pali, ostatnio spaliłysmy za 200 zł dokładnie w dwie strony. ale to ja dołożę brakującą część. Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dorota prosiła o wpłatę na konto, żeby mogła psiaki dowieźć do Wrocławia, gdyż ma samochód, który dużo pali :shake: Pisała, że ok 120 zł powinno starczyć, a jeśli będzie więcej kasy i zostanie, to zwróci dziewczynom we Wrocławiu :p Quote
Recommended Posts