Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Monita - Ty nam też podaj Swój nr tel, żebyśmy mogły Cię uprzedzić, jak będziemy dojeżdżać z Pyzą do Ciebie. Nie wiem, czy najpierw pojedziemy z Ligociakami do hoteliku, czy najpierw do Ciebie z Pyzą, ale lepiej, żebys byla przygotowana na nasz najazd!

Posted

nie wiem do kogo jedzie kropka - ale z opisu to jest jakieś monstrum :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
u Bianka1 we wrocławiu ma miec chyba tymczas..

Posted

Hmmm tak jak umawiałam się kiedyś z weszką jak miała jechać po Pyzę - miałyśmy się spotkać na spacerze ( żeby nie wchodzić od razu do domu z obcym psem ) Więc lepiej jak Pyza będzie już sama :p

Posted

oki...Kropka jest od Hali...to jej watek...malo zainteresowanych...ale trzeba zapytac czy ktos moze cos do transportu dorzucic...
Kropka to serio monstrum...haha wielkosci jamnika starsza dama;)
Monia-ja nie twierdzilam ze Pyza jest zastraszona-owszem-zle znosi schron-glownie koltuny, ale juz wylazi z budy...;)
tez ten maly szczekacz co ja tak wystraszyl na poczatku teraz skacze dookola niej a ona go ignoruje;) ... ale nie wykazuje tez agresji...
Pyza jako sznaucer pewnie ma charakterek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pyzulka jest pieknym psem, niekoniecznie pilnie potrzebujacym domu-wiemy ze jest tam wiele psow w gorszych syt...ale Pyza jest piekna!!! a jej boks jet w takim nieciekawym miejscu:shake: ...na DT wzrosna jej szanse na adopcje...:diabloti:
zreszta na tej suni mi bardzo zalezy obiecalam jej ze ja wyciagniemy...

Posted

Ja jutro wpłacę jakieś pieniądze na konto Doroty ( za dowóz do Wrocławia ) :p

Oj sznauce mają charakterki ;)

Jak będzie grzeczna, to ja mam dla niej już domek :eviltong:

Posted

Czy w końcu sprawy miłe = finansowe zostały wyjasnione? Bo się trochę wyłączyłam pochłonięta przez pracę. Miałam wysla dla Mrówki jakies pieniadze przez internet na droge z Poznania do Wrocławia, ale nadal nie wiem, ile mam wysłać ani na jakei konto mam wysłać?

Posted

A z domkiem, to wszystko zależy od tego, czy Pyzka będzie tolerować dzieci :p

Ale mam ją jeszcze pokazać znajomym ( którym niedawno odszedł 12 letni rotek ) Cudwoni ludzie :razz:

Posted

AMIGA napisał(a):
Czy w końcu sprawy miłe = finansowe zostały wyjasnione? Bo się trochę wyłączyłam pochłonięta przez pracę. Miałam wysla dla Mrówki jakies pieniadze przez internet na droge z Poznania do Wrocławia, ale nadal nie wiem, ile mam wysłać ani na jakei konto mam wysłać?

To trzeba sprawdzić na wątku Kropeczki :roll:

Ja też jutro wpłacę - około 40 zł, ale z tego co wiem, to brakuje więcej :shake:

A jeżeli rozdzielić to z tamtym wątkiem to może wyjdzie mniej :roll:

Posted

na wątku Kropki, jest osoba chcąca dołożyć siędo kosztów transportu. Jednak piszę i piszę do Mrowy i nic nie odpowiada. :shake:

Posted

dziewczyny, z kosztami paliwa to troche taka teoria...
Do ligoty z wrocławia jest jeszcze kawał drogi, i jak sie jedzie 140 przez 300 km to auto troche wiecej pali, ostatnio spaliłysmy za 200 zł dokładnie w dwie strony.
ale to ja dołożę brakującą część.

Posted

Dorota prosiła o wpłatę na konto, żeby mogła psiaki dowieźć do Wrocławia, gdyż ma samochód, który dużo pali :shake: Pisała, że ok 120 zł powinno starczyć, a jeśli będzie więcej kasy i zostanie, to zwróci dziewczynom we Wrocławiu :p