monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 AnkaG tylko żeby dali się nabrać :diabloti: Bo w Poznaniu ( z tego co niektórzy piszą ) to dobre ziółka są w schronisku :p Quote
MonikaP Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 monita napisał(a):Z ludźmi jednak nigdy nic nie wiadomo :shake: No wiesz, rasy bojowej to ona nie jest, więc nikt jej nie będzie szczuć na inne psy; po sterylce jest, więc jej nie rozmnożą - myślę, że nie można skreślać ludzi tylko dlatego,że przyszli z zamiarem przygarnięcia psa. A tak nawiasem mówiąc, to jeśli już w końcu po nią przyjedziecie, to przypadkiem nie wchodźcie do biura od progu oświadczając, po jakiego psa przyjechałyście ;-), tylko przejdźcie się po schronisku i dopiero wtedy poproście pracownika, by ją wyprowadził z boksu. Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 MonikaP nie oto mi chodziło :shake: Tylko wierzę w to, że jak ją z tamtąd weźmiemy, to się jej poszczęści :razz: Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 OK :evil_lol: Ale może jednak, jakaś poznanianka weźmie ją wcześniej, na ten chwilowy DT :p Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 czekam na informacje czasu niewiele a ja z Michem musze jechac do weta... boks ma w chyba jednym z najgorszych miejsc mozliwych;) a monita czeka na Pyze i mi sie zdaje ze niekoniecznie ja odda jak ja zobaczy;) Quote
monita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Drugi pies na stałe, to zmiany o 180 stopni :roll: Ale zobaczymy, zobaczymy :p Quote
AniaB Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 faktycznie, dziewczyny - tak jak napisała monikap w schronisku nie wskazujcie od razu którego psa chcecie, bo to moze wzbudzić czujnosc i policzą nam za pyze nie wiadomo ile.. a zawsze lepiej przeznaczyć te pieniadze na jakieś lepsze jedzenie albo weta dla niej... monita - napisz prosze jak bedziesz cos wiedziała w sprawie transportu.. i słuchajcie - czy dajemy sobie jakis deadline z transportem poznań - wrocław, czy czekamy do oporu bo ja w zasadzie moge jechać i do poznania bo mam urlop.. a o ligote jakoś zahaczymy w razie czego nastepnym razem.. Quote
monita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 AniaB dzisiaj napiszę e-maila do Doroty i się wszystkiego dowiem :p Dam Ci wtedy znać :razz: Quote
MonikaP Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 AniaB napisał(a):faktycznie, dziewczyny - tak jak napisała monikap w schronisku nie wskazujcie od razu którego psa chcecie, bo to moze wzbudzić czujnosc i policzą nam za pyze nie wiadomo ile.. a zawsze lepiej przeznaczyć te pieniadze na jakieś lepsze jedzenie albo weta dla niej... Mnie nie tyle chodziło o to, że policzą za nią więcej, tylko boję się,że może się powtórzyć sytuacja sprzed paru dni, z adopcją Kropka - że zaczną z Was wyciągać, skąd wiecie o psie itp. Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ostatnio w schronie jak robilam z siebie glupka wspominalam ze maja jeszcze jednego psa-ktory caly czas mi w glowie siedzi i ze chyba go tez wezme-musialam miec przy tym przesluchaniu przez sprzataczke pretekst dlaczego wychodze zwiedzac schron drugi raz skoro juz wszystko zalatwilam... Quote
weszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 monita czekam jak na szpilkach na wieści o tym transporcie. Czy wypali czy nie... :roll: Swoją drogą to jakiś obłęd żeby w schronach trzeba było odgrywać szopkę chcąc adoptować psa :angryy: Kochana Pyzko już niedługo! Quote
Hala Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Tylko nie mówcie skad wiecie o Pyzie..bo znowu padnie na mnie :diabloti: A ja i tak mam przechlapane :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ha ha a kto nie ma?? ja wlasnie kombinuju czy kumpeli po Pyze nie wysle...;) ha ha Quote
Hala Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 No dobra..ja już sie pogubiłam w wątku Pyzy. Nie wiem kto, kiedy i jak ma ją wyciągnąć ze schronu...:angryy: Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wyciagnac-raczej ja...kiedy tez nie wiem...jak-normalnie mam nadzieje ze bez sensacji;) Quote
monita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wtedy kiedy ktoś z Krakowa da cynk do działania :p Oczywiście jakiś dzień wcześniej :p Quote
monita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Napisałam e-maila dzisiaj w sprawie transportu, ale narazie nikt mi nie odpisał :p Quote
Rybc!a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jeśli dalej poszukujecie tymczasu w Poznaniu na okres tygodnia to zwróćcie się również do innych poznaniaków czyli, np. Azir, bigos, Hakita, GoniaP, Kara_Tc, la_pegaza, Marta_i_Wika, Marysia_i_gonczy, mrowa23, supergoga, silky, Taura- to wszyscy poznaniacy, których kojarzę. Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 teraz juz nic z tego nie bedzie...ale i tak mysle ze dobrze by bylo ja choc na noc przed wyjazdem przetrzymac, oto powody: -wyjscie ze schronu i tak dluga jazda tego samego dnia to stres -Pyza ma na sobue pol schroniskowego brudu, lepiej byloby ja choc doczyscic -i to czego sie boje najmocniej-po schroniskowa sraka jeszcze powiekszona stresem;) bo bakow to mozna sie spodziewac ze hoho;) Quote
Hala Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 dzieki Karola za wyczerpujący opis..właśnie wcinam sałatkę... Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ha ha smacznego;) mi tez Michu funduje zapaszki z obiadku u Ciebie-ale mu sie trawi HOHo;) Quote
AniaB Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nie ma śmiechu - tak jak napisała kalolina - dobrze byłoby, zeby sunia chociaż dzień mogła u kogoś pomieszkac - chocby po to ,żeby wąłsnie nie była taka zestresowana i troche mogła sie ogarnąć przed podróżą.. no i zeby nie dostała rano jesć..!!:evil_lol: po drugie moze ktoś miałby pozyczyć transporterek na jeden dzień - podróz dla pyzy moze byłaby wtedy mniej stresujaca.. Quote
Recommended Posts