GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hala napisał(a):GoniaP a Ty nie możesz zabrać Pyzy? Gdzie? Do piwnicy? Nie za fajnie... Mam agresywnego psa. A może Ty? Quote
Hala Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Gonia..to było tylko zwykłe pytanie, a nie atak. Wiem, że czasem bierzesz psy..myślalam, że jest szansa. Quote
GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hala napisał(a):Gonia..to było tylko zwykłe pytanie, a nie atak. Wiem, że czasem bierzesz psy..myślalam, że jest szansa. Jesteś przeczulona. To nie atak ;) wręcz przeciwnie - niemoc i żal, że nie mogę pomóc. Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='erka']Czy z Ligoty chcecie wziąć jakieś konkretne psy, bo jest tam taka młodziutka sunia o takim spojrzeniu,że .......:-( Krótki off dla Erki - z Ligoty weźmiemy takie psy jakie się nadadzą. Czyli nieagresywne i niezbyt chore - tylko takie możemy dać do hoteliku. Nie wszystkie psy na stronie Ligoty są aktualne i nie wszystkie się nadają do adopcji w ramach posiadanych przez nas możliwości. Tym samym podniosłam wątek :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pyzulka podnos sie!! skacz na 1wsza moje kochanie!!! Quote
AnkaG Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Może jest jakiś wielbiciel sznupków ? Pyzunia czeka. Quote
Hala Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Anka..czy to Ty masz niby przyjechać do Poznania? Quote
AnkaG Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nie ja przecież ze Szczecina. :razz: Ale mam cztery sznupki mini. W tym jedną zabraną ze schronu w sylwestra. Więc kibicuję Pyzuni. Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 AnkaG ja jestem miłośnikiem sznupków ;) Powoli znowu zaczyna ogarniać mnie euforia, gdy pomyślę, że już niedługo Pyza będzie u mnie :diabloti: Quote
Hala Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Pyza...Pyza... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
AnkaG Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='monita']AnkaG ja jestem miłośnikiem sznupków ;) To galeria moich sznupków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55301 Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 AnkaG no to ja jestem skromnym miłośnikiem ;) Bo mam tylko jednego :p Quote
kaLOlina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='monita']AnkaG no to ja jestem skromnym miłośnikiem ;) Bo mam tylko jednego :p jak to a Pyza?????:loveu: :loveu: :loveu: jeszcze nie masz fizycznie..ona jest piekna!!! jak ci jej juz zazdroszcze!!!:loveu: :loveu: Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No Ok będę miała drugiego do kompletu ( ale tylko tymczasowo ) :p Chociaż kto wie ;) Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hala napisał(a):Ale Pyza najpiękniesza Tak Tak, ale mój też jest piękny :diabloti: Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No i jeszcze jedno, bo nie mogę się oprzeć :p Wygląda jak potwór, rodem z piekła :diabloti: Ale uwielbiam te zarośniete mordki :loveu: Quote
AniaB Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 czy w sprawie transportu z poznania do wrocławia kroi sie cos..? u mnie troche plany sie pozmieniały i prawdopodobnie we czwartek bede musiała podjechać do biura, ale gdybym akurat we czwartek była potzrebna to wszystko poprzesuwam na piatek.. badźmy w kontakcie w kazdym razie pyza stanowczo zbyt długo siedzi w schronisku... Quote
kaLOlina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 hmm i zadnych perpektyw zeby Pyze na swieta wyciagnac...czyli siwta w schronie jednak..??:( Quote
Recommended Posts