Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hala napisał(a):
Gonia..to było tylko zwykłe pytanie, a nie atak. Wiem, że czasem bierzesz psy..myślalam, że jest szansa.
Jesteś przeczulona. To nie atak ;) wręcz przeciwnie - niemoc i żal, że nie mogę pomóc.

Posted

[quote name='erka']Czy z Ligoty chcecie wziąć jakieś konkretne psy, bo jest tam taka młodziutka sunia o takim spojrzeniu,że .......:-(

Krótki off dla Erki - z Ligoty weźmiemy takie psy jakie się nadadzą. Czyli nieagresywne i niezbyt chore - tylko takie możemy dać do hoteliku. Nie wszystkie psy na stronie Ligoty są aktualne i nie wszystkie się nadają do adopcji w ramach posiadanych przez nas możliwości.

Tym samym podniosłam wątek :evil_lol:

Posted

AnkaG ja jestem miłośnikiem sznupków ;)

Powoli znowu zaczyna ogarniać mnie euforia, gdy pomyślę, że już niedługo Pyza będzie u mnie :diabloti:

Posted

[quote name='monita']AnkaG no to ja jestem skromnym miłośnikiem ;) Bo mam tylko jednego :p

jak to a Pyza?????:loveu: :loveu: :loveu: jeszcze nie masz fizycznie..ona jest piekna!!! jak ci jej juz zazdroszcze!!!:loveu: :loveu:

Posted

No i jeszcze jedno, bo nie mogę się oprzeć :p

Wygląda jak potwór, rodem z piekła :diabloti:

Ale uwielbiam te zarośniete mordki :loveu:

Posted

czy w sprawie transportu z poznania do wrocławia kroi sie cos..?
u mnie troche plany sie pozmieniały i prawdopodobnie we czwartek bede musiała podjechać do biura, ale gdybym akurat we czwartek była potzrebna to wszystko poprzesuwam na piatek..

badźmy w kontakcie w kazdym razie

pyza stanowczo zbyt długo siedzi w schronisku...