AniaB Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 monita - widziałam twój wpis, ale potraktowałam go jako cień obietnicy:evil_lol: wiec wolałam sie upewnic.. ja w takim razie jestem cały czas w pogotowiu oczywiscie jeśli weszka nie bedzie chciała pomknąc sama do wrocławia po swojego pyzulca:evil_lol: w każdym razie jestem do dyspozycji trzeba będzie tylko trzymac reke na pulsie wsród poznanianek..:lol: Quote
monita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 AniaB napisał(a): trzeba będzie tylko trzymac reke na pulsie wsród poznanianek..:lol: Tylko jak to zrobić :hmmmm: Quote
monita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tak teraz pomyślałam, że najlepiej wyciągnać Pyzę ze chroniska rano :razz: Później mała stylizacja ;) i jazda do Wrocławia. Nie trzeba będzie wyjeżdżać z Krakowa bardzo rano, tylko troszkę później i dojedzie się w południe. Ale to wszystko trzeba będzie jeszcze obgadać dokładnie :p Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 AniaB ja bym chętnie pomknęła ale u mnie w pracy ostatnimi czasy sajgon jeśli chodzi o urlop. Urlop jest wielkim darem AnkaG przekazała 40 zł na koszty transportu. Są u mnie więc przekażę je Tobie Aniu. Jak moja kondycja finansowa po świętach pozwoli to coś jeszcze dołożę. Quote
AMIGA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aniu, ja też już oferowałam się, że się dołożę do paliwa. I mogę też służyć towarzystwem w jeździe, a także swoim samochodem, który już i tak jest "nie pierwszej świezości" po wożeniu szczeniaka z chorobą lokomocyjną i po transporcie trójki Ligociaków Quote
AniaB Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 damy rade..:lol: najważniejsze żeby pyze wyciagnać i dowieźć do wrocławia.. amiga - twoja oferta na pewno sie przyda :loveu: - szczegóły dogadamy jak juz bedzie zielone światło od monity:lol: wiem, ze kiwi również miałaby mozliwosć jazdy z nami - ale naradzimy sie gdy bedzie wyznaczony konkretny termin.. Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bo jest plan najazdu na Ligotę po drodze :cool3: Quote
AniaB Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no wiem właśnie:lol: - dobrze by było to jakoś połączyć i zabrac jakieś niebogi z ligoty jeszcze... dlatego wrocław to jest najlepsze miejsce przejęcia pyzy:evil_lol: Quote
monita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Widzę, że wymyślacie jeszcze inne, niecne plany :diabloti: Quote
AniaB Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no nie, nic nie wymyślamy:lol: po prostu chcemy racjonalnie i do maksimum wykorzystac podróż:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeden pies nie kalkuluje sie na takie koszty..:evil_lol: trzeba wziąc wiecej - wtedy rentownosć przedsiewziecia wzrasta...:evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Słusznie! Ligocie też naprawdę trzeba pomóc jak tylko możemy! Quote
monita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tak, jak jest tylko możliwość dojazdu do Wrocławia i wzięcia psiaków, to trzeba korzystać :razz: Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 widzialm dzis Pyzulke kochana-ona jest piekna!!!! tylko brudna i zlepiona...musimy ja wyciagnac-obiecalam jej to patrzac w ta jej morde... taka kochana piszczala cichutko przy kratach..jak juz odchodzilam to bidula tak desperacko skoczyla lapkami na kraty i piszczala...i te lapki przez kraty-zeby choc mnie dosiegnac... Pyza ma bardzo madre i smutne oczka...:( Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 boshe biedna dziewczynka...a psem jest pieknym...jak wyciagalam reke zeby ja poglaskac to merdala tym swoim krotkim ogonkiem-w sumie ciezko to ogonkiem nazwac;) Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kaLOlina serce mi pęka :placz: Jeszcze ponad tydzień tam musi siedzieć :placz: Kochana biedna Pyzulka :( Quote
GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A może któraś z poznanianek by sie jednak ulitowała i wzięła do siebie Pyzę na tydzień? Jutro schron jest otwarty.... Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 GoniaP napisał(a):A może któraś z poznanianek by sie jednak ulitowała i wzięła do siebie Pyzę na tydzień? Jutro schron jest otwarty.... No właśnie... :modla: Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 łehehe no raczej nie ja...chyba ze mi bedziecie slaly paczki do parku-bo musialabym tam sie ze zwierzyncem przeprowadzic;) Quote
AMIGA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja wyślę, ja wyślę paczki!!! Niee no oczywiście, że żartuję - masz już i tak niezłe stadko:-)) Ale może ktoś inny mogłby ją już rzeczywiście zabrać zza tych krat!!!!! Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 trzeba zmienie w watku ze potrzebny DT w poznaniu tylko na tydzien!!! Quote
erka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czy z Ligoty chcecie wziąć jakieś konkretne psy, bo jest tam taka młodziutka sunia o takim spojrzeniu,że .......:-( Quote
Hala Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 co za oczy.......... A tytuł wątku zaraz zmienię... Quote
Recommended Posts