Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monita - widziałam twój wpis, ale potraktowałam go jako cień obietnicy:evil_lol:
wiec wolałam sie upewnic..
ja w takim razie jestem cały czas w pogotowiu
oczywiscie jeśli weszka nie bedzie chciała pomknąc sama do wrocławia po swojego pyzulca:evil_lol:

w każdym razie jestem do dyspozycji
trzeba będzie tylko trzymac reke na pulsie wsród poznanianek..:lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak teraz pomyślałam, że najlepiej wyciągnać Pyzę ze chroniska rano :razz: Później mała stylizacja ;) i jazda do Wrocławia.

Nie trzeba będzie wyjeżdżać z Krakowa bardzo rano, tylko troszkę później i dojedzie się w południe.

Ale to wszystko trzeba będzie jeszcze obgadać dokładnie :p

Posted

AniaB ja bym chętnie pomknęła ale u mnie w pracy ostatnimi czasy sajgon jeśli chodzi o urlop. Urlop jest wielkim darem
AnkaG przekazała 40 zł na koszty transportu. Są u mnie więc przekażę je Tobie Aniu. Jak moja kondycja finansowa po świętach pozwoli to coś jeszcze dołożę.

Posted

Aniu, ja też już oferowałam się, że się dołożę do paliwa. I mogę też służyć towarzystwem w jeździe, a także swoim samochodem, który już i tak jest "nie pierwszej świezości" po wożeniu szczeniaka z chorobą lokomocyjną i po transporcie trójki Ligociaków

Posted

damy rade..:lol:
najważniejsze żeby pyze wyciagnać i dowieźć do wrocławia..
amiga - twoja oferta na pewno sie przyda :loveu: - szczegóły dogadamy jak juz bedzie zielone światło od monity:lol:

wiem, ze kiwi również miałaby mozliwosć jazdy z nami - ale naradzimy sie gdy bedzie wyznaczony konkretny termin..

Posted

no wiem właśnie:lol: - dobrze by było to jakoś połączyć i zabrac jakieś niebogi z ligoty jeszcze...
dlatego wrocław to jest najlepsze miejsce przejęcia pyzy:evil_lol:

Posted

no nie, nic nie wymyślamy:lol:
po prostu chcemy racjonalnie i do maksimum wykorzystac podróż:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jeden pies nie kalkuluje sie na takie koszty..:evil_lol:
trzeba wziąc wiecej - wtedy rentownosć przedsiewziecia wzrasta...:evil_lol:

Posted

widzialm dzis Pyzulke kochana-ona jest piekna!!!! tylko brudna i zlepiona...musimy ja wyciagnac-obiecalam jej to patrzac w ta jej morde...
taka kochana piszczala cichutko przy kratach..jak juz odchodzilam to bidula tak desperacko skoczyla lapkami na kraty i piszczala...i te lapki przez kraty-zeby choc mnie dosiegnac...
Pyza ma bardzo madre i smutne oczka...:(

Posted

GoniaP napisał(a):
A może któraś z poznanianek by sie jednak ulitowała i wzięła do siebie Pyzę na tydzień? Jutro schron jest otwarty....

No właśnie... :modla:

Posted

Ja wyślę, ja wyślę paczki!!! Niee no oczywiście, że żartuję - masz już i tak niezłe stadko:-)) Ale może ktoś inny mogłby ją już rzeczywiście zabrać zza tych krat!!!!!