Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

qrdeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIGDY wiecej takich syt!!! OTO oj nr 691 750 862 zawsze jak cos jest 'na rzeczy' to dajcie znac:(:(:(
qrdfe teraz nikt mnie nie wpusci...Pyzy nie wykradne...LOL...wszystko przez to zamieszanie-tu odbior Micha tu jakis szczeniak i sie pogubilam-myslalam ze supergoga da rade odebrac albo ktos-jelop ze mnie:(:(:(
kiedy nastepna szansa??????Aniu-kiedy mozesz jechac do Wroclawia????dopiero po siwtach si??

Posted

kaLOlina spokojnie, nie nawaliłaś - poprostu nie było możliwości żebyś pomogła :shake:

Teraz nie dałaś rady pomóc, to innym razem będziemy na Ciebie liczyć :fadein:

Numer juz zapisuję :p

Posted

kaLOlina Ty miałaś dziś urwanie głowy! Jesteś kochana :)
Ja też już numer wklepałam i pewnie się przyda za tydzień jak Ania po Pyzę dojedzie. Chyba że coś wcześniej się uda.

Posted

Słuchajcie - przyszły tydzień to już ostateczny termin. Jak nic nie wyjdzie w najbliższych dniach, to słowo daję - biorę urlop i uśmiecham sie do Ani i jedziemy do Poznania. Tylko faktycznie przydałoby się, żeby ktoś nam Pyzę dowiózł gdzieś na jakąś stację benzynową przy wjeździe do Poznania. Bo jak się nie zna miasta, to ciężko bedzie nie pobłądzić.

Posted

kochane ja ja zawioze gdzie tylko chcecie!!! znaczy sie w miare moich mozliwosci:P:P:P ale z tym zebym Pyze odebrala i dostraczyla w jakis punkt Poznania-nie ma problemu...:):):)

Posted

Poznaniaczki, bądźcie czujne :eviltong:

Bo jak ciotki z Krakowa dadzą Wam cynk, to musi być pełna gotowość do wyciągnięcia suni ze schroniska ;-)
Transport może być, tuż po świętach, do Wrocławia - hihihi :ghost_2:

Posted

Hala napisał(a):
Ja powiem krótko...jestem spalona w schronie. Nie wydadzą mi żadnego psa:d
Pewnie mnie nawet nie wpuszczą.

Hala, Ty też??? To kto tam zostanie???

Posted

no moze jeszcze ja...postaram sie nie spalic...wiec fotek pyzie jutro nie zrobie...raczej...chyba ze ukradkiem;)
w schronie mnie nie znaja-bylam tylko po Micha jakos wiecej tam nie udalo mi sie dojechac...

Posted

ha ha powiedziec np panu kierownikowi ze psy traktuje jak chleb w piekarni-lezacy na polce-jak towar ktory chce sie sprzedac;) i takie tam...wiecej na watku Kropki;)

Pyza skacz do Krakowa juz:):):)

Posted

jestem gotowa na jazde do poznania jak i do wrocławia
po świetach mam dwa tygodnie urlopu wiec dopasuje sie do każdej sytuacji

jedynie co mnie martwi to koszty jazdy
ja częsc postaram sie przejąć ale całej kwoty niestety nie udźwignę:-(
wyliczylismy, ze droga tam i z powroterm to 800 km. Samochód nasz pali na trasie takiej jak do poznania ok 7,5 l/100 km. Koszt 1 l benzyny (na dzień dzisiejszy) to 4,10 zł
czyli 8x7,5x4,10 daje ok. 250 zł..
to sporo:shake:
monita, czy jest cień szansy, ze ktoś znów bedzie mógł jechać jakos do wrocławia i zabrać pyze?
Wtedy koszt znacznie sie obniża, bo na autostradzie spalanie jest o wiele nizsze a i kilometrów do wrocławia mniej...
kwity na autostrade ja dam od siebie
koszt paliwa wtedy to ca. 180 zł, moze nawet mniej..

czekam na wasze decyzje..

Posted

[quote name='monita']
Transport może być, tuż po świętach, do Wrocławia - hihihi :ghost_2:

AniaB tak jak pisałam wczoraj :p Transport do Wrocka jest na 100% :p W święta dowiem się kiedy dokładnie, ale ze wstępnych ustaleń wynika, że w piątek ( 13 kwietnia ) :roll: Może akurat będzie szczęśliwy ;)