monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Hmmmm :???: Coś się psuje ta Dogomania, bo pisałam dwa posty rano, patrzę teraz a tu, ani śladu po nich :???: Quote
monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Teraz już nie pamiętam co pisałam ;) Smutne wieści, jeżeli chodzi o ten transport :-( W takim razie, trzeba będzie działać po świętach :roll: Quote
monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Aha i jeszcze jedno :p Może zamieścimy ogłoszenia o potrzebnym transporcie, na innych forach ( jak ktoś, jest gdzieś zarejestrowany i się udziela ) ;) Ja dałam na Molosy, ale narazie bez odzewu :shake: Quote
kaLOlina Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ha Ha Ha Znikaja Dzisiejsze Posty!! Super Dogo Quote
monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 A do tego miałam problemy z wejściem na ten wątek :roll: Quote
kaLOlina Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :zly7::zly7::zly7::zly7::zly7::zly7::zly7::zly7::zly7: qrcze :( nie lubie jak moje posty sie kasuja...grrr Quote
monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Cały czas działają na dogo, ale nic zdziałać nie mogą :diabloti: Dzisiaj dopiero drugi raz udało mi się zalogować :???: Quote
kaLOlina Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 zle sie dzieje...posty znikaja...nie da sie zalogowac...powinnysmy profilaktycznie wymienc sie mailami-jak dogo upadnie bedziemy mialy jeszcze jakas inna forme kontaktu...ja dzialam dzialam tu aktywnie w sprawie Pyzy...!!! Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Aha ma ktoś może nowe fotencje Pyzulki :eviltong: Albo, czy może jakaś poznańska ciotka zrobić jej nową sesję ;) Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Aha i jeszcze jedno, jutro idę dowiedzieć się o transport ( ale to nic pewnego ) :roll: Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nikt tu, od południa nie zaglądał :roll: Oj nie ładnie :mad: Na innych wątkach wrzawa, a tu ciszaaa :niewiem: Quote
AMIGA Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Monito, ja usiłowałam wejść, ale mi stale pojawiała się informacja, że trwają prace i nie dało się wejść Quote
kaLOlina Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jutro jade do schronu po ksiazeczke Miska i zrobie jej fotki pogadam z nia troszke;) Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 AMIGA żartowałam ;) kaLOlina super :mdrmed: idź idź :p W takim razie czekamy na sesje zdjęciową, zakołtonionej ślicznotki :loveu: Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cały czas myślę, co by tu poradzić :hmmmm: Tak mi jej żal - zwłaszcza jak patrzę na swojego, zadowolonego psa :shake: Quote
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 monita mnie już łeb pęka od kombinowania, nudzenia wszystkich wokół... Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 weszka pozwolę sobie skopiować Twój podpis o potrzebnym transporcie dla Pyzy :p Nie będziesz mieć nic przeciwko ?? Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Trochę go przerobiłam, na bardziej widoczny :p Może ktoś się odezwie, bo odwiedzam inne wątki na dogo :razz: Quote
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Słusznie dawaj info do podpisu, ja też właśnie po to go zrobiłam. Może też go trochę podrasuję :cool3: Właśnie zaczęłam opracowywać szatańską wersję transportu :diabloti: ale dopiero jutro się okaże czy to w ogóle możliwe :roll: Quote
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Na wątku transportowym pojawiła się propozycja że jakby Pyza dojechała na czwaretk ok. 10 rano do Warszawy to by mogła jechac dalej do Krakowa. Czy taki dowóz jesteście w stanie skombinować???? Quote
Recommended Posts