AMIGA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hala, co chciałaś przez to :cool3: powiedzieć? Mam nadzieję, że żadne przeszkody już nie staną na drodze i biedna "kudłaczka" stanie się od soboty Krakowianką Quote
malawaszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pyza śliczna, ale te kołtuny wokół oczu - może jej oczka ropieją bo cała nie wygląda tak źle - najgorzej tylko na pysiu bidulka :loveu: Quote
AMIGA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hala, przyjeżdżaj an tę kawę - ja Ci to załatwię, nie ma obawy :evil_lol: Już się nie mogę doczekać na przyjazd Pyzy, aż szkoda, że pewnie jej nie zobaczę od razu po przyjeździe :placz: Quote
monita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No a weszki dalej nie ma :shake: Chyba wszystko w porządku :???: Quote
monita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 AMIGA ja pewnie też nie ;) Bo jeżeli, Pyzka przyjedzie późno do Krakowa, to ją odbiorę na drugi dzień :p Quote
weszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jestem, jestem :) Wczoraj wróciłam tradycyjnie w nocy z psiego hotelu i sił już brakło na pisanie. Która poznańska ciotka wyciągnie jutro Pyzę ze schronu???? I będzie gotowa do przekazania jej Beatus??? Hala ma namiary na Beatus. Quote
monita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jesteś :multi: No właśnie, co z tym schronem :???: Żeby się nie okazało, że Pyza do nas nie dotrze :shake: Quote
kaLOlina Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hmm a co z drugim psem?? dziewczyny jestescie przygotowane na podjecia az takiej odpowiedzialnosci?? z domami coraz gorzej:shake: ...wiem ze truje tylek ale musze miec pewnosc...pyza &jej los bardzo mi na sercu leza...:loveu: Quote
weszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 kaLOlina niestety nie biorę drugiego psiaka :( Rozmawiałam z MonikąP i to trochę skomplikowana sprawa. Niestety taka jest brutalna rzeczywistość - nie możemy wszystkim psom pomóc :( Quote
weszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ALE PONAWIAM PYTANIE KTO JUTRO NA 100% WYCIĄGNIE PYZĘ??? KTO PRZEKAŻE PYZĘ BEATUS??? CZY PODAĆ SWOJE DANE DO WPISANIA W SCHRONIE??? Quote
monita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Drugim zajmiemy sie innym razem ;) Ale i tak wierzę, że ktoś go wcześniej weźmie :bigok: Quote
kaLOlina Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dobrze ze rozmawialas z monia nieprzemyslana adopcja nawet na DT moglaby sie zle skonczyc...:) hmmm myslalam ze hala zajmie sie odbiorem pieska ze schronu.... ??? poczekamy na nia?? Quote
kaLOlina Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 co do danych i tak potrzebuja dowod osobisty, inaczej go raczej nie wydadza...:) Quote
monita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja trzymam kciuki, żeby nie było żadnych problemów jutro :bigok: Quote
AMIGA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Słuchajcie - bo to jest już tzw "ostatni dzwon" z tymi szczegółami odbioru Pyzy!!! Czy coś wiadomo? Quote
monita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Chyba nie ma chętnych do odbioru Pyzy ze schronu :shake: :roll: Quote
dusje Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 http://www.bouvierkennel.net/kennismaken/welkom.htm Kocham te stworzenia, mam rowniez takiego misiaczka ze schronu w Pl. Znalazlam w Holandii ludzi ktorzy rowniez zajmuja sie adopcja sznaucow, bouwierow i zmieszanych z ta rasa. Na gorze link do ich strony/ niestety po holendersku/ ale pomyslalam ze mozna by napisac do nich maila w angielskim lub niemieckim i zapytac ich czy istnieje mozliwosc wyadoptowania przez nich naszych sierot tej pieknej rasy. Ich strona ma forum, formularz do wypelnienia danych o psiaku itd. Jesli byliby chetni do wspolpracy, chetnie pomoge przy tlumaczeniu tekstu itd. Moze to szansa dla naszych dzieciaczkow? Kto napisze do nich? dajcie znac co o tym myslicie. Dla jasnosci, oczywiscie i w NL sa psiaki do adopcji ale schroniska licza sobie po max 50 psiakow i maja doskonale warunki nieporownywalne do polskich. Jest sporo wielbicieli sznaucow moze wiec zainteresuja sie naszymi Quote
kaLOlina Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 sluchajcie nawet ja ja moge odebrac ale nie mam transportu/cos tam zalatwie taxi czy cus/...tylko prosilam poczekajmy na hale...moze ona zabierze pieska samochodem?? Quote
Hala Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 spokojnie...szczegóły są omawiane na gg Quote
monita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A to przepraszam ;) Tylko ja już cała w nerwach jestem :p Quote
monita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dusje jak tylko opadną emocje związane z wyciąganiem Pyzki ze schronu, to każdy zastanowi się nad Twoją propozycją :mdrmed: Dziekujemy za zainteresowanie :loveu: Quote
AMIGA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dusje - mam koleżankę która mieszka w NL (Polka z pochodzenia) i jak jej czasami opowiadam o naszych schronach, to jej włosy dęba stają. ich schrony to nasze hoteliki dla psów! Faktycznie tzreba będzie nawiazać z nimi kontakt (Holendrami oczywiście, a nie ichniwejszymi schronami!) Quote
dusje Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='monita']dusje jak tylko opadną emocje związane z wyciąganiem Pyzki ze schronu, to każdy zastanowi się nad Twoją propozycją :mdrmed: Dziekujemy za zainteresowanie :loveu: Do uslug:lol: Quote
Recommended Posts