Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala, co chciałaś przez to :cool3: powiedzieć? Mam nadzieję, że żadne przeszkody już nie staną na drodze i biedna "kudłaczka" stanie się od soboty Krakowianką

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hala, przyjeżdżaj an tę kawę - ja Ci to załatwię, nie ma obawy :evil_lol:
Już się nie mogę doczekać na przyjazd Pyzy, aż szkoda, że pewnie jej nie zobaczę od razu po przyjeździe :placz:

Posted

Jestem, jestem :) Wczoraj wróciłam tradycyjnie w nocy z psiego hotelu i sił już brakło na pisanie.

Która poznańska ciotka wyciągnie jutro Pyzę ze schronu????
I będzie gotowa do przekazania jej Beatus???
Hala ma namiary na Beatus.

Posted

hmm a co z drugim psem??
dziewczyny jestescie przygotowane na podjecia az takiej odpowiedzialnosci?? z domami coraz gorzej:shake: ...wiem ze truje tylek ale musze miec pewnosc...pyza &jej los bardzo mi na sercu leza...:loveu:

Posted

kaLOlina niestety nie biorę drugiego psiaka :( Rozmawiałam z MonikąP i to trochę skomplikowana sprawa. Niestety taka jest brutalna rzeczywistość - nie możemy wszystkim psom pomóc :(

Posted

dobrze ze rozmawialas z monia nieprzemyslana adopcja nawet na DT moglaby sie zle skonczyc...:)
hmmm myslalam ze hala zajmie sie odbiorem pieska ze schronu.... ??? poczekamy na nia??

Posted

http://www.bouvierkennel.net/kennismaken/welkom.htm

Kocham te stworzenia, mam rowniez takiego misiaczka ze schronu w Pl. Znalazlam w Holandii ludzi ktorzy rowniez zajmuja sie adopcja sznaucow, bouwierow i zmieszanych z ta rasa. Na gorze link do ich strony/ niestety po holendersku/ ale pomyslalam ze mozna by napisac do nich maila w angielskim lub niemieckim i zapytac ich czy istnieje mozliwosc wyadoptowania przez nich naszych sierot tej pieknej rasy. Ich strona ma forum, formularz do wypelnienia danych o psiaku itd. Jesli byliby chetni do wspolpracy, chetnie pomoge przy tlumaczeniu tekstu itd. Moze to szansa dla naszych dzieciaczkow? Kto napisze do nich? dajcie znac co o tym myslicie. Dla jasnosci, oczywiscie i w NL sa psiaki do adopcji ale schroniska licza sobie po max 50 psiakow i maja doskonale warunki nieporownywalne do polskich. Jest sporo wielbicieli sznaucow moze wiec zainteresuja sie naszymi

Posted

sluchajcie nawet ja ja moge odebrac ale nie mam transportu/cos tam zalatwie taxi czy cus/...tylko prosilam poczekajmy na hale...moze ona zabierze pieska samochodem??

Posted

dusje jak tylko opadną emocje związane z wyciąganiem Pyzki ze schronu, to każdy zastanowi się nad Twoją propozycją :mdrmed:

Dziekujemy za zainteresowanie :loveu:

Posted

Dusje - mam koleżankę która mieszka w NL (Polka z pochodzenia) i jak jej czasami opowiadam o naszych schronach, to jej włosy dęba stają. ich schrony to nasze hoteliki dla psów!
Faktycznie tzreba będzie nawiazać z nimi kontakt (Holendrami oczywiście, a nie ichniwejszymi schronami!)

Posted

[quote name='monita']dusje jak tylko opadną emocje związane z wyciąganiem Pyzki ze schronu, to każdy zastanowi się nad Twoją propozycją :mdrmed:

Dziekujemy za zainteresowanie :loveu:

Do uslug:lol: