Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja chyba i tak musze odwiedzic schron po ksiazeczke miska-ale dopiero w czwartek...
wtedy moge zapytac o niego ale ostatnio go nie widzialam:(
nie wiem czy tym razem znajde..??

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja się po sobocie tak rozochociłam, że już bym chciała po wszystkie biedactwa jechac. Nie mówiąc o tym, że mnie rozochocił usmeich na pycholu Dosi, która się znalazła w nowym wspaniałym domku
:lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Ja się po sobocie tak rozochociłam, że już bym chciała po wszystkie biedactwa jechac. Nie mówiąc o tym, że mnie rozochocił usmeich na pycholu Dosi, która się znalazła w nowym wspaniałym domku
:lol:

:klacz: i tak trzymać :lol:

Posted

Oby mąż się dał "urobić" Oby w sobotę wydano ze schronu Pyzę. A tak w ogóle to świetnie do niej pasuje to imię. Nie wiadomo tylko, czy jak wyujdzie z tej budy, to i ciałko będzie miała "pyziaste":lol:

Posted

ehh no piekny piesek! moja figa tez tak wygladala jak byla w schronisku, wbita w kacik i zakoltuniona,..... to chyba taki urok sznaucerowatych w schronisku...chcialabym juz widziec jej zdjecia z nowego domku z rozesmianych pycholkiem :)

Posted

:angryy: Tu nie ma co mnie urabiać. Jak asię nie zorbiło prawa jazdy, to się jest zdanym na innych. :angryy:
Dlatego ja psiaka nie mam jak przewieźć. I nic na to nie poradzę. prawka w dwa dni nie zrobię.

Posted

No na prywatnych kontach osób które będę przewozic psiaka. Przecież można ustalić na PW kto ile deklaruje i ewentualnie podzielic na dwie osoby. Bo jak zrozumiałam będziecie jechac po połowie drogi.