kaLOlina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 to mial byc ten transport ktory prponowalam...ale tak wyszlo w ten weekend odpadam:(:(:( PRZEPRASZAM Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Juz piszę jaka to trasa :p Nie wiem czy najlepsza :???: Kraków - Katowice ( ogólnie na Śląsk ) - Tarnowskie Góry - Lubliniec - Olesno - Kluczbork ( i te rejony to połowa ) - Kępno - Ostrów Wlkp - Jarocin - Poznań Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Może ktoś z watku "transportowego" się zgłosi. A zresztą nie zostało jeszcze ustalone na 100%, że to ma się odbyć w ten wekend. Wprawdzie tym biedakom przydałoby sie żeby jak najszybciej wybywały z tych bud, no ale ... co się odwlecze to nie uciecze Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Monitam, jak już masz mape rozłożoną, to możesz sprawdzić ile jest km z Krakowa do Poznania? Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Patrzyłam na dwie mapy i jest napisane 405 km :roll: Quote
kaLOlina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hmmm dziewczyny to co?? troche to jest na raz..nawet do polowy to bedzie 400km w obie strony...jakies 120zeta za paliwo moze wiecej... hmmm a jak nie znajdziemy ransportu to co??pociag?? Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dzięki - trochę za dużo jak na jazdę w tę i z powrotem w jeden dzień jak dla mnie. No chyyyyba ale to wszystko muszę ustalić z weszką Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 W ostatnia sobotę zrobilam trochę ponad 700 km, ale byłam potwornie już zmeczona, zwłaszcza, że wracałam po ciemku i w czasie wstrętnego deszczu Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Może ktoś na wątku transportowym się zgłosi, bo przy okazji będzie jechać :???: Kurde co tu robić :???: Poczekamy na Nią :p Quote
kaLOlina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a moze nocleg w Poznaniu?? wiecie jeden dzien przyjazd?? nocleg...a pozniej droga w druga strone?? Quote
malawaszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ja jechałam od siebie do Poznania - jakieś 350 km ale zajęło mi to około 6 h :angryy: droga jest niby krajowa (ta przez Tarn. Góry i Lubliniec...) ale to jest w większości droga jednopasmowa, mnóstwo tirów, ciężko wyprzedzić, zwężenia, utrudnienia itd... jako powrotną wybrałam więc przez Wrocław i tą drogę polecam bardziej bo tylko między poznaniem i wrockiem jest jednopasmowa a od Wrocławia do Krakowa tnie się autostradą - jest ciut dłuższa, ale mniej męcząca - to takie moje spostrzeżenia - jakby mi się udało w weekend załatwić samochód lub mój naprawić do weekendu to może mogłabym skoczyć po sunię do Gliwic Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Teoretycznie nawet miałabym gdzie przenocować, ale praktycznie przy mojej pracy jest to niemożliwe Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Poczekajmy, nie gorączkujmy się! Napewno się spokojnie wszystko ułozy. Dajcie mi czas do jutra Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 z noclegiem to nie ma problemu. Przecież u mnie można. Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 malawaszka zawsze to lepiej wycinać autostradą ;) A nie można suni na jakiś czas przechować w Poznaniu na tymczasie ?? Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 No nie ma u kogo.. Ja nie mogę a Karolina ma MIśka już. Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 AMIGA ma rację :p Każdy niech pomyśli a później się dokładnie dogadamy :p Hala OK Quote
weszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cioteczki ależ się tu działo!!! Jesteście bossssskie :) Mam odpowiedź od Jogi że 26 lub 27 marca jedzie z Wrocławia do Krakowa i może zabrać suczkę. Wtedy "tylko" ktoś z Poznania musiałby ją dowieźć do Wrocka. To tydzień czasu... trochę długo. Ja najwcześniej mogę w sobotę - w tygodniu praca. W sobotę mogę jechać - dla mnie jazda to czysta przyjemność i ok 1000 km w jeden dzień robię spoko ale byłabym jednak zobowiązana gdybyśmy mogły się spotkać w pół drogi - opracowałabym trasę. Wolałabym zabrać to psie nieszczęście wtedy bo będę miała w sobotę jeszcze czas żeby się nią zająć i niedzielę. A jak przyjedzie w tygodniu to zawsze gorzej. Skupię się chwilę i dam znać. Przy okazji mam prośbę o przeprowadzenie wywiadu na temat tego drugiego sznaucerka co go tu wkleiłam. Czy to pies czy suczka, mini czy średniak, w jakim wieku, jaki jest z charakteru. Może bym wzięła obydwa...? Taki kawał drogi po jednego psa jechać to szkoda ;) Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Weszko, wiedziałam, że Ty coś konkretnego powiesz. Jestem gotowa do wspólnej jazdy - oczywiście nie zabieram nikomu przyjemności prowadzenia autka, ale ktoś do pacyfikowania kłębka nieszczęścia będzie chyba potrzebny Quote
weszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 AMIGA zapraszam serdecznie :) Kolejna sobotnia wycieczka ;) Quote
Recommended Posts