JIM Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Chyba jednak wszystko z nim ok, patrzac na to zdjecie .. Quote
AnkaG Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dziewczyny a w schronie nic nie mogą o nim wam powiedziec? :crazyeye: Quote
JIM Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mogą na pewno, tylko ja dopiero dzisiaj zobaczylam ten topic, gdybym wiedziala, ze taki jest to bym sie spytala. Quote
Hala Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 zagaduję Weszkę na gg ale nie odpowiada :shake: . Czekam na wieści od niej, bo nie wiem czy ruszamy z tymczasem czy nie. Wszystko w jej rękach.:cool1: Quote
weszka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jestem, jestem ;) Szkoda że dalej nie wiemy czy to mini czy średniak i jaka płeć, wiek i skąd się wziął ale powiem tak - NIE MA NA CO CZEKAĆ bo taki przerażony pies nie ma lekko w schronie :( Jeśli by Wam się udało ustalić choć te 3 szczegóły to będę w stanie podjąć decyzję. Zrozumcie mnie że coś więcej muszę wiedzieć o psiaku zanim się podejmę takiego poważnego wyzwania. Prosiłabym jeśli to możliwe o ustalenie jutro. Quote
erka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Są już jakieś wieści o kudłaczku? Czyżbyś weszko myślała o tymczasie dla niego? :razz: Byłoby cudownie.:loveu: Quote
AMIGA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czy on jest wysterylizowany? Pewnie nie :shake: Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 No to dowiedziałam się tylko tyle... Jest to suczkaw wieku około półtora roku. Wysterylizowana. Można jąjuż adoptować. W papierach ma napisane sznauceropodobna. Niestety pan mi nie potrafił określić jakiej jest wielkosci. A z budy to mi ją dopiero wyciągnie jak się zdecyduję na psa. Inaczej tego nie zrobi. Jak na moje oko jest to sredniak. Jednak tak wystraszony. Nie wyszedł z budy. Widać było że chce i to bardzo... jednak ten agresywny pies i dla mnie był niemiły. Zaraz wstawię fotki. Chociaż nie wiem czy jest sens, bo są podobne do pozostałych..pies w budzie i to wszystko. Quote
erka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Makabrycznie wystraszona sunieczka, ona nie opuszcza nawet budy:-( . Czy ktoś jej pomoże? Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Rzeczywiscie ejst wystraszona. Co ją widzę to siedzi w budzie. Ciekawe keidy ona je? Quote
Guest Agata_B Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hop :) hala - nie bylam w schronisku w Obornikach w sobotę, postaram sie za tydzień Quote
AnkaG Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Co za schronisko, że nie możesz obejrzec psa. Gdybys chciała adoptowac to kupowanie kota w worku. No ale coś już wiadomo. Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 No a co ja na to poradzę? Szkoda tylko psa, bo ma bardzo małe szanse. Kto go weźmie? Jak nie moe obejrzeć? Quote
iwop Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jak to zobaczyc nie mozna?:crazyeye: Nienormalni i podli! Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 psa tzreba zaakceptować przez kraty, taka sucha rzeczywistość Quote
weszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Po wymianie myśli z Halą jestem zdecydowana zabrać suczkę. Trzeba to zrobić jak najszybciej bo ona tam długo nie wytrzyma - nie je, nie chodzi, jest okropnie przerażona :( :( :( KaLOlina możesz ją dowieźć do Krakowa???? JAK NAJSZYBCIEJ JĄ MUSIMY ZABRAĆ. JA CZEKAM!!! Quote
erka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Weszka, wspaniale!!!:multi: :multi: :multi: Kto mógłby przywieźć sunieczkę? Quote
karcia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ludzie ona jest taka piekna, ze nie moge. Malenstwo kochane. Prosze wyciagnijcie ja stamtad ;( Quote
weszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 erka mogę ją wziąć tylko do hotelu ale tam przynajmniej będzie bezpieczna i będzie miała opiekę. Czekam na ciebie psinko! Quote
AMIGA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dlaczego ona jest sunią??? Jakby była pieskiem, to ją zabrałabym na czasowo do siebie, bo skoro się zdecydowałam wziąć Momusa, to przeciez tego też bym mogła przechować. Ale moja zwariowana suczka nie da jej spokoju! Quote
weszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 AMIGA będziemy jej doglądać w hotelu choć mam jeszcze jeden plan awaryjny... może upchnę ją do mojej mamy ;) Quote
Recommended Posts