Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie chce was zniechecac ale serio mi na dobrym losie pieska zalezy...dlatego jesli mialabym go przytransportowac to musze miec pewnosc:) zreszta jak mam go wyciagnac ze schronu to tylko w jednym celu:p takim jaki wszyscy mamy-znalezienia mu domku:)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

powiem tak na moje oko to on moze klebem do 3/4lydki siegac...wiec na mini mi to nie za bardzo:/ pisze wam ze pies jego wielkosci powinien wazyc z 12kilo looz ...nie wiem ile ma ten-ale wiadomo ze jest wychudzony...

Posted

do budy w ktorej siedzi na foteczkach...przez to wejscie...wcisnalby sie nawet ONek...wiadomo ze troche z trudem ale nie musialby sie czolgac zeby tam wejsc...wiec jesli to mialby byc sznaucer to sredniak...

Posted

odsylam was do watku o poznanskim schronie-tam zobaczycie mniej wiecej na kilku fotach te niebieskie budy i obok pieski...i ocenicie...
mi sie zreszta juz samej w glowie miesza...nie widzialam go calego tylko leb...i to zza krat...ehh juz sama nie wiem ale zdaje mi sie ze raczej serdniak...

Posted

A moja średniaczka waży ok. 15 - 16 kg i ma jakieś 48 w kłębie, a pies - średniak może ważyć ok 20 kg (oczywiście nie tęskniący i zestresowany pies schroniskowy :-( ) i może mieć w kłębie ok. 50 cm

Posted

Hala, mam nadzieję, że jak biedak trafi do Krakowa, to naprawdę jego los się odmeni. Tu sa takie "czarodziejki" które naprawdę stają na głowie!!! A już specjalistką od sznauciów (nawet mixów - nie martw się) jest weszka :multi:

Posted

Cześć cioteczki, wpadam na chwilę bo jutro od rana walczę na wystawie w Katowicach :)
Widzę że tu dyskusje trwają. Ja podtrzymuję decyzję zabrania biedaczka do Krakowa, zapewnienia najlepszej opieki i znalezienia najlepszego domku.
Chciałabym jednak wiedzieć:
- czy to mini czy średniak
- czy to pies czy suka
- w jakim jest wieku
- skąd się wziął w schronisku
Jakoś mi spokoju nie daje czy to nie ten średniak co był już w Poznaniu a potem w DT i tam trochę dał czadu... Ten co jego wątek wkleiłam. Może jestem upierdliwa ale jeśli to by był ten pies (Ares) to nie podejmę się wzięcia go ze względu na jego problemy z zachowaniem - on wymaga doświadczonych właścicieli a o takich baaaardzo trudno i nie mogę ryzykować, że zostanę z psem w hotelu na długie miesiące.

No to nadal czekam.

Posted

weszka, to nie moze byc Ares, jest swiezy post od jego opiekunow i Ares nadal pozostaje w obecnym domku choc poszukiwany jest caly czas kolejny opiekun dla Aresa

Posted

Ja dzisiaj byłam w schronisku i widziałam tego kudłaczka...:placz: Chyba ma cos z okiem...

Zdjęcia innych psiaków w temacie o schronisku poznanskim...

Posted

Nie jestem pewna, ale wydawalo mi sie, ze jak na chwile sie spojrzal w druga strone to wygladalo jakos dziwnie. Choc przyznam, ze wole nie wprowadzac w błąd, bo spod tylu kudłów trudno coś zobaczyć, tymbardziej przez chwile... Moze ktos inny sie sprawdzi dokładnie przy nastepnej wizycie.. A jak płeć nie wiem :(