Hala Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Byłam dziś z Karoliną w schronisku. Kiedy chodziłyśmy, w pewnym momencie zobaczyłysmy jakiś kłebek wystający z budy. Był wystraszony i skołtuniony cały. Oczków nie było widać prawie. Wystawił nos i spojrzał na nas. Widać było, że chciał podejsć, wyjsć z tej budy. Jednak nie ośmielił się. Zerkał ukradkiem na swego towarzysza z boksu , który cały czas nas obszczekiwał. Kudłaczek wystawił niepewnie łapki, ale i tak uciekł, gdy jego towarzysz się zbliżył. Chcę Wam pokazać tego psiaka. Jest tego wart. Może ktoś szuka właśnie takiego? Quote
rotek_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 on jest ewidentnie zastraszany....podobny troche do sznaucera...moze sznauceromaniacy ogłosza go na forach Quote
kaLOlina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 fakt piesek jest przecudowny!!!! hop w gore kochanie!! poznan halooo ktos chce tego cudnego pieska?? Quote
Poker Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 mało mi serce nie pęknie,bo uwielbiam takie kudłacze.Nietsty nie mogę go wziąć,bo mam 2 psiaki ze schroniska.Jednego od października,a drugiego od 6 tygodni.Buuu. Quote
mulinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 śliczny, mam nadzieję, że jak go zobaczy więcej osób szybko znajdzie domek a może poproście o śliczny banerek dla kudłaczka Quote
kaLOlina Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no wlasnie ja z banerkami tak nie za bardzo a pies cudowny!!!! slicznota...bal sie wyjsc z boksu-przez tego malego szczekacza obok:P ;] a widac ze chcial!!!!!! jakbt piesia wymys bedzie miodzio!!!hallloooo kto pieskiem sie zajmie? hopsaj na 1wsza strone:) Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Banerków robić nie potrafię ale mogę ogłosić go na allegro...Jesli tak to podajcie mi namiary na kogoś. Quote
kaLOlina Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 poczekaj na hale dzis jest w schronisku bo MOZE znalazla wlasciciela dla jednego ONka...i popyta o tego pieska-wiek...i te pe...moze nawet chlopiec wyjdzie z budy...prosilam ja wczoraj zeby o niego wypytala bo mam zle przeczucia-wyglada jak zaniedbany brat blizniak jednego ze szczeniakow mojej suni:( ehh to by bylo straszne gdyby to mial byc on :( namiary moga byc na mnie lub na Hele...jak sie zjawi to wszystko ustalimy:) Quote
Dorothy Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hala on jest sliczny. Wiesz moze jaki jest duzy? D apropos bannerkow to jest gdzies taki temat musze poszukac, a najlepiej by bylo napiszcie prywatna wiadomosc z prosba o bannerek do lupe lupe to absolutna mistrzyni bannerkowa:-) Quote
mulinka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 a ja proponuję zmienić tytuł wątku na : "cudny choć brudny" ;) mile widziane inne propozycje chodzi o to, żeby w tytule była wzmianka o tym, ze jest cudny :loveu: Quote
Dorothy Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 a nie mowilam??? :crazyeye: :multi::multi: kochana lupe:calus::calus: Czy Ty to robisz na czas???:crazyeye::crazyeye: Quote
AniaB Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jaki kochany:-( jakiej on jest wielkosci? czy to maluszek czy raczej jak ctr? zaraz pobieram banerek - uwielbiam takie szorściaczki.. Quote
lupe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dorothy:oops: merci za mile slowa. Słowo daję, że to zbieg okolicznosci. :evil_lol: Albo dogomaniacka telepatia. :lol: oby przyniosly mu szczęście a jeszcze jeden z dopiskiem brudaska: Pozostale TUTAJ Quote
lupe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 AniaB napisał(a): zaraz pobieram banerek - uwielbiam takie szorściaczki.. Dopasowalam banerek na 94px x100 tak aby sie zmiescil do Twojego....ale albo masz psacje pomiedzy banerkami albo litery linku sa za wysokie, ze spada w dol..... [SIZE="1"]przepraszam za brak polskich ogonkow w postach Quote
basia0607 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 On jest taki jak nasza Dredzia wyciagnięta z Elbląga.Obraz nędzy i rozpaczy.Po wizycie u fryzjera przeszla taką metamorfozę ,że nikt nie wierzy,ze to ten pies.Nie mówie o charakterze ,poniewaz psy które przeszly przaz pieklo schroniska kochają calym sobą. Quote
AniaB Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 lupe napisał(a):Dopasowalam banerek na 94px x100 tak aby sie zmiescil do Twojego....ale albo masz psacje pomiedzy banerkami albo litery linku sa za wysokie, ze spada w dol..... lupe - bardzo dziekuje!!:loveu: juz wszystko sie udało zrobić - mam oba psiaki w podpisie.. nie wiem tylko dlaczego oba z poznania:roll: :razz: jakby w krakowie nie było bied..:shake: Quote
Hala Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Brudasek nadal nie chce wyjsć z budy. Znacząco patrzy na tego szczekacza. Widocznie się go boi. Dlatego nie wiem jakiej jest wielkosci. Ale tak na oko...(przez deski budy) to nie wyżej niż do kolan. Jakby kto go wziął choćby na tymczas ,to pierwsze co, to kąpiel i strzyzenie. Quote
Dabrowka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jest rozbrajający z tymi łapkami i mordką wystawioną w budy... :-( Hala, może wciśnij gdzieś w temacie, że sznaucerkowaty? Wtedy chociaż temat wpadnie w oko wielbicielom sznaucerów :) Quote
kaLOlina Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 oo ja tez chce ten banerek bo PIESEK I JEGO LOS BARDZO MI LEZA NA SERDUSZKU...!!!tylko ja ciemnota nie wiem jak go pobrac:( :( :( a kudlaczek jest przesliczny nie moglm sie od krat oderwac...z tym ze ja w ten dzien juz miska zabralam na tymczas-mialam nadzieje ze ta slicznota szybciej wyjdzie... mi on przypomina nie sznaucera a raczyj mini-wodolaza:) jest sliczniutki a siersci ma peeeeeellllno... :) Quote
Dabrowka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Oczywiście, że piękny. Co prawda wolę krótkowłose psy, ale ten jest bardzo, bardzo podobny do jednego z psów mojego dzieciństwa. Wzięty ze schroniska jako nie rokujący na przeżycie, pokrwawiony szczeniak... przeżył w swoim nowym domu prawie 20 lat... I był jednym z mądrzejszych psów, jakie spotkałam na swojej drodze. A spotkałam ich już trochę ;) No i przez sentyment to wzruszenie kudłatą mordką :loveu: Quote
Recommended Posts