Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś z Karoliną w schronisku. Kiedy chodziłyśmy, w pewnym momencie zobaczyłysmy jakiś kłebek wystający z budy. Był wystraszony i skołtuniony cały. Oczków nie było widać prawie. Wystawił nos i spojrzał na nas. Widać było, że chciał podejsć, wyjsć z tej budy. Jednak nie ośmielił się. Zerkał ukradkiem na swego towarzysza z boksu , który cały czas nas obszczekiwał. Kudłaczek wystawił niepewnie łapki, ale i tak uciekł, gdy jego towarzysz się zbliżył. Chcę Wam pokazać tego psiaka. Jest tego wart. Może ktoś szuka właśnie takiego?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mało mi serce nie pęknie,bo uwielbiam takie kudłacze.Nietsty nie mogę go wziąć,bo mam 2 psiaki ze schroniska.Jednego od października,a drugiego od 6 tygodni.Buuu.

Posted

no wlasnie ja z banerkami tak nie za bardzo a pies cudowny!!!! slicznota...bal sie wyjsc z boksu-przez tego malego szczekacza obok:P ;] a widac ze chcial!!!!!! jakbt piesia wymys bedzie miodzio!!!hallloooo kto pieskiem sie zajmie? hopsaj na 1wsza strone:)

Posted

poczekaj na hale dzis jest w schronisku bo MOZE znalazla wlasciciela dla jednego ONka...i popyta o tego pieska-wiek...i te pe...moze nawet chlopiec wyjdzie z budy...prosilam ja wczoraj zeby o niego wypytala bo mam zle przeczucia-wyglada jak zaniedbany brat blizniak jednego ze szczeniakow mojej suni:( ehh to by bylo straszne gdyby to mial byc on :( namiary moga byc na mnie lub na Hele...jak sie zjawi to wszystko ustalimy:)

Posted

Hala on jest sliczny. Wiesz moze jaki jest duzy?
D
apropos bannerkow to jest gdzies taki temat musze poszukac, a najlepiej by bylo napiszcie prywatna wiadomosc z prosba o bannerek do lupe
lupe to absolutna mistrzyni bannerkowa:-)

Posted

a ja proponuję zmienić tytuł wątku na :
"cudny choć brudny" ;)
mile widziane inne propozycje
chodzi o to, żeby w tytule była wzmianka o tym, ze jest cudny :loveu:

Posted

Dorothy:oops: merci za mile slowa.
Słowo daję, że to zbieg okolicznosci. :evil_lol: Albo dogomaniacka telepatia.
:lol: oby przyniosly mu szczęście

a jeszcze jeden z dopiskiem brudaska:

Pozostale TUTAJ

Posted

AniaB napisał(a):

zaraz pobieram banerek - uwielbiam takie szorściaczki..

Dopasowalam banerek na 94px x100 tak aby sie zmiescil do Twojego....ale albo masz psacje pomiedzy banerkami albo litery linku sa za wysokie, ze spada w dol.....

[SIZE="1"]przepraszam za brak polskich ogonkow w postach

Posted

On jest taki jak nasza Dredzia wyciagnięta z Elbląga.Obraz nędzy i rozpaczy.Po wizycie u fryzjera przeszla taką metamorfozę ,że nikt nie wierzy,ze to ten pies.Nie mówie o charakterze ,poniewaz psy które przeszly przaz pieklo schroniska kochają calym sobą.

Posted

lupe napisał(a):
Dopasowalam banerek na 94px x100 tak aby sie zmiescil do Twojego....ale albo masz psacje pomiedzy banerkami albo litery linku sa za wysokie, ze spada w dol.....

lupe - bardzo dziekuje!!:loveu:
juz wszystko sie udało zrobić - mam oba psiaki w podpisie..

nie wiem tylko dlaczego oba z poznania:roll: :razz:
jakby w krakowie nie było bied..:shake:

Posted

Brudasek nadal nie chce wyjsć z budy. Znacząco patrzy na tego szczekacza. Widocznie się go boi. Dlatego nie wiem jakiej jest wielkosci. Ale tak na oko...(przez deski budy) to nie wyżej niż do kolan. Jakby kto go wziął choćby na tymczas ,to pierwsze co, to kąpiel i strzyzenie.

Posted

Jest rozbrajający z tymi łapkami i mordką wystawioną w budy... :-(

Hala, może wciśnij gdzieś w temacie, że sznaucerkowaty? Wtedy chociaż temat wpadnie w oko wielbicielom sznaucerów :)

Posted

oo ja tez chce ten banerek bo PIESEK I JEGO LOS BARDZO MI LEZA NA SERDUSZKU...!!!tylko ja ciemnota nie wiem jak go pobrac:( :( :( a kudlaczek jest przesliczny nie moglm sie od krat oderwac...z tym ze ja w ten dzien juz miska zabralam na tymczas-mialam nadzieje ze ta slicznota szybciej wyjdzie...
mi on przypomina nie sznaucera a raczyj mini-wodolaza:) jest sliczniutki a siersci ma peeeeeellllno... :)

Posted

Oczywiście, że piękny. Co prawda wolę krótkowłose psy, ale ten jest bardzo, bardzo podobny do jednego z psów mojego dzieciństwa. Wzięty ze schroniska jako nie rokujący na przeżycie, pokrwawiony szczeniak... przeżył w swoim nowym domu prawie 20 lat...
I był jednym z mądrzejszych psów, jakie spotkałam na swojej drodze. A spotkałam ich już trochę ;)

No i przez sentyment to wzruszenie kudłatą mordką :loveu: