Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzinko, nie spadaj tak nisko!!! Krysiu jak tam czują się maleństwa i Mamusia??
Po 1 kwietnia mogę do Ciebie podjechać i obfocić każde dziecię i Mamunię po kolei i wystawić im aukcję na allegro, wcześniej nie dam rady, bo 22 marca wyjeżdżam.

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczcie co znalazłam na 4 łapch, dzisiejsze:cool3:

Niedawno odszedł z powodu starosci mój kochany pies:(.Przygarnę pieska kundelka w wieku max do roku bo nie chce go znowu szybko stracic.Najchętniej masci czarno podpalane, krótkowłosego i zeby wyrósł na malego psa .W zamian gwarantuje dużo miłosci i dobre warunki.Mój pies wszedzie ze mna chodził i wyjeżdzał nawet za granice takze nie ma obawy że bedzie siedział całymi dniami w domu lub go zostawie.Jestem z Lublina.moj mail : pepper7@o2.pl

Posted

Tak .......nasze glutki raczej wyrosną na większe psiaki......bo mamusia duża.....

Ake i tak znajdziemy im wspaniałe domki !!!!!

Nieprawdaż ?:cool3:

Posted

Byłam na działce ale krótko bo dopadła mnie grypa. Będę w przyszłym tygodniu całą sobotę i niedziele to wtedy rodzinke obfotografuję.
Maluchy maja 10 dni i są jeszcze ślepe. Tzn ten największy, najgrubszy i najgłośniejszy właśnie przejrzał na oczy, ale reszta jeszcze nie . Sami zobaczcie:

Mama jest nadal chuda ale dostaje jeść 4 razy dziennie: rozmoczoną karmę dla szczeniąt, biały ser, jakieś smakołyki.
Ale glutki są tłuste i rosną jak na drożdżach. I to pewnie teraz najważniejsze.

i mamusia

Posted

Odrobaczyć można juz 5-tygodniowe, trzytygodniowe mogą dostawać małe ilości surowej mielonej wołowiny dobrej jakości... na początku się bardzo dziwią co to za dziwna rzecz, a potem wsuwają jak szalone...

Pierwsza szczepionka Puppy jest już od 5 tygodnia, ja swoje małe szczepię 6-7 tygodniowe.

Posted

Jakie przepiękne gluciorki :loveu:
Można ogłaszać, że duże, ale, że w sam raz do wyrka się zmieszczą ;)
A tak wogóle to gdzie rodzinka przebywa??
Bo Krysiam ma w podpisie Warszawa, a tutaj też sporo lubelskich Cioteczek jest i troszkę zgłupiałam ;) (zresztą nigdy normalna nie byłam, więc teraz to jest do entej potęgi ;) )

Posted

Dzisiaj zarekomendowałam maluchy jednej pani z Poznania, która się na mojego Leonka czaiła, ale za długo się czaiła i Leonek został Krakowiakiem.
Może więc jeden glutek zostanie Poznaniakiem???

Posted

One ją doją 24 godz na dobe - nie ma szans na nabranie ciała.
Odkarmie ja jak małe zaczną jeść samodzielnie.
A maluchy są na wsi, jakies 50 km poza Warszawa. Jest tam ktoś na stałe kto karmi psy, i moj TZ spędza tam połowę tygodnia.

Posted

Jakie one są ogromne !!!!!

To chyba będą prawdziwe gluty , a nie glutki !!!!:evil_lol:

Ale na pewno ślicznotami będą jak nie wiem !!!!!!

Mama jest naprawdę ślicznym psem .....:)

Posted

O wystające kosteczki Mamusi jak narazie nie ma co się martwić, to dzieciaki wysysają z niej kilogramy ;)
Z naszą Mafcią było podobnie, dopiero jak zaczęłyśmy odstawiać szczeniorki Mafcia zaczęła nabierać ciałka ;)

Posted

To jeszcze szybciutko pokazujemy się na pierwszej stronce !!!!!!

Dzieciaczki rosną jak na drożdżach :loveu:

Komu ......no właśnie ............przecież to teraz już kluchy , a nie glutki:evil_lol:

No dobra.........kluseczki ...........:)
bo mnie zaraz tu pewna ciotka ochrzani ....;)

Posted

Krysiu, dostałam cynk że jest do oddania fosforan wapnia z witaminami. Posłałabym CI paczką, podasz adres na PM? Albo w Warszawie mogę jakoś dostarczyć... to preparat dla suki karmiącej i szczeniąt kiedy już zaczną jeść.