kacha_wawa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Rodzinko, nie spadaj tak nisko!!! Krysiu jak tam czują się maleństwa i Mamusia?? Po 1 kwietnia mogę do Ciebie podjechać i obfocić każde dziecię i Mamunię po kolei i wystawić im aukcję na allegro, wcześniej nie dam rady, bo 22 marca wyjeżdżam. Quote
saga_86 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Zobaczcie co znalazłam na 4 łapch, dzisiejsze:cool3: Niedawno odszedł z powodu starosci mój kochany pies:(.Przygarnę pieska kundelka w wieku max do roku bo nie chce go znowu szybko stracic.Najchętniej masci czarno podpalane, krótkowłosego i zeby wyrósł na malego psa .W zamian gwarantuje dużo miłosci i dobre warunki.Mój pies wszedzie ze mna chodził i wyjeżdzał nawet za granice takze nie ma obawy że bedzie siedział całymi dniami w domu lub go zostawie.Jestem z Lublina.moj mail : pepper7@o2.pl Quote
anielica Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Do Lublina niedaleko... ale szczeniaczki urosną pewnie duże, patrząc na mamusię - co najmniej średnie... Quote
Tiger Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Tak .......nasze glutki raczej wyrosną na większe psiaki......bo mamusia duża..... Ake i tak znajdziemy im wspaniałe domki !!!!! Nieprawdaż ?:cool3: Quote
Krysiam Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Byłam na działce ale krótko bo dopadła mnie grypa. Będę w przyszłym tygodniu całą sobotę i niedziele to wtedy rodzinke obfotografuję. Maluchy maja 10 dni i są jeszcze ślepe. Tzn ten największy, najgrubszy i najgłośniejszy właśnie przejrzał na oczy, ale reszta jeszcze nie . Sami zobaczcie: Mama jest nadal chuda ale dostaje jeść 4 razy dziennie: rozmoczoną karmę dla szczeniąt, biały ser, jakieś smakołyki. Ale glutki są tłuste i rosną jak na drożdżach. I to pewnie teraz najważniejsze. i mamusia Quote
Wilejkaros Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jakie grubcie piekne! Łoooomaaatko! Dajcie tu kacha_wawa, Ona się zaraz pozachwyca! Quote
Neris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Odrobaczyć można juz 5-tygodniowe, trzytygodniowe mogą dostawać małe ilości surowej mielonej wołowiny dobrej jakości... na początku się bardzo dziwią co to za dziwna rzecz, a potem wsuwają jak szalone... Pierwsza szczepionka Puppy jest już od 5 tygodnia, ja swoje małe szczepię 6-7 tygodniowe. Quote
anielica Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Śliczne psiaki i śliczna mamusia :loveu: Psinki trzeba ogłaszać jako duże, patrząc na ich wielkość w tym momencie... Quote
kacha_wawa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jakie przepiękne gluciorki :loveu: Można ogłaszać, że duże, ale, że w sam raz do wyrka się zmieszczą ;) A tak wogóle to gdzie rodzinka przebywa?? Bo Krysiam ma w podpisie Warszawa, a tutaj też sporo lubelskich Cioteczek jest i troszkę zgłupiałam ;) (zresztą nigdy normalna nie byłam, więc teraz to jest do entej potęgi ;) ) Quote
Neris Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Przeczytaj co Brazowa napisała u Bazyla... że dogomaniacy to sami pozytywnie szurnięci... Quote
anielica Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dzisiaj zarekomendowałam maluchy jednej pani z Poznania, która się na mojego Leonka czaiła, ale za długo się czaiła i Leonek został Krakowiakiem. Może więc jeden glutek zostanie Poznaniakiem??? Quote
Wiedźma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A sunia ma apetyt? Nie widać po niej, że coś jej dolega? Śliczne są te maleństwa; jak to dobrze, Krysiu, że na Was trafiły. Quote
kacha_wawa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A ja mam tylko jedno skromne pytanko, czy maluchy są w Wawie czy w Lublinie?? Quote
Lulka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 niezłe z nich kluchy.......giganty :evil_lol: a mamusia rzeczywiscie chudzinka Quote
Krysiam Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 One ją doją 24 godz na dobe - nie ma szans na nabranie ciała. Odkarmie ja jak małe zaczną jeść samodzielnie. A maluchy są na wsi, jakies 50 km poza Warszawa. Jest tam ktoś na stałe kto karmi psy, i moj TZ spędza tam połowę tygodnia. Quote
saga_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Mai został konakt z Nitki dużej, beżowej 5 mies suni, może któryś ze szczeniaków by się załapał?Tylko nie wiem czy aktualne Lublin gg 9960978 Quote
Tiger Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jakie one są ogromne !!!!! To chyba będą prawdziwe gluty , a nie glutki !!!!:evil_lol: Ale na pewno ślicznotami będą jak nie wiem !!!!!! Mama jest naprawdę ślicznym psem .....:) Quote
ice_t Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Piekne szczeniorki a ich mamusia wygląda jak oaza spokoju , myślę że szybko znajdą dom Quote
kacha_wawa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 O wystające kosteczki Mamusi jak narazie nie ma co się martwić, to dzieciaki wysysają z niej kilogramy ;) Z naszą Mafcią było podobnie, dopiero jak zaczęłyśmy odstawiać szczeniorki Mafcia zaczęła nabierać ciałka ;) Quote
Tiger Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Maluchy po przepięknej i bardzo mądrej mamie szukają domków !!!!! :) Quote
Tiger Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To jeszcze szybciutko pokazujemy się na pierwszej stronce !!!!!! Dzieciaczki rosną jak na drożdżach :loveu: Komu ......no właśnie ............przecież to teraz już kluchy , a nie glutki:evil_lol: No dobra.........kluseczki ...........:) bo mnie zaraz tu pewna ciotka ochrzani ....;) Quote
kacha_wawa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kluchy, kluseczki, jednym słowem Aniołeczki :loveu: Komu, komu bo idziemy do domu... Krysiu, a gdzie konkretnie rodzinka się znajduje?? 50 km to rzut beretem ;) Quote
Neris Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Krysiu, dostałam cynk że jest do oddania fosforan wapnia z witaminami. Posłałabym CI paczką, podasz adres na PM? Albo w Warszawie mogę jakoś dostarczyć... to preparat dla suki karmiącej i szczeniąt kiedy już zaczną jeść. Quote
Recommended Posts