Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grześ napisał(a):
Skończ juz pisać o Alaskance, bo pomyślę, że jesteś jej trzecim wcieleniem. :evil_lol:
I jeszcze jedno, gwarantuję Ci, że Ewaka nie przejmuje się gówniarzami nie mającymi nic konkretnego do powiedzenia. :eviltong:

heh ja popieram tą wypowiedz :):cool3:

Posted

Zarowno Halinor, LeBeau jak i AlaskanMalamute piszecie z jednego IP.Bardzo prosze o wyjasnienia tego zjawiska w przeciwnym razie ban nastapi wkrotce.:mad:

Wyjasnienia poprosze na priw do jutra wieczor.
POsty nie zwiazane z tematem beda usuwane.

Posted

Grześ napisał(a):
Skończ juz pisać o Alaskance, bo pomyślę, że jesteś jej trzecim wcieleniem. :evil_lol:
I jeszcze jedno, gwarantuję Ci, że Ewaka nie przejmuje się gówniarzami nie mającymi nic konkretnego do powiedzenia. :eviltong:

POPIERAM :)

Posted

Kupiłam już linkę i szelki,ale teraz zastanawiam się nad pasem.Co myślicie o tym pasie:
http://www.3rd-pole.com/files/catalog/product_info.php?cPath=24_34&products_id=48

Chodzi mi w większości o canicross,może od czasu do czasu skijoring,ale słyszałam,że do skijoringu lepiej nadaję się taki z paskami na dole.
A więc może ten będzie lepszy:

http://www.3rd-pole.com/files/catalog/product_info.php?cPath=24_34&products_id=50

Proszę o radę;).

• 2 weeks later...
Posted

Equus napisał(a):
No właśnie chciałam tam kupić ale nie odpowiadają na maile:-( Na stronie piszą, że wysyłają kurierem (a pocztą tylko na specjalne życzenie) i chciałam dopytać o koszty, żeby mi się nie zrobiło nagle że więcej za dostawę zapłacę. Boję się, że skoro maile ignorują to na towary też przyjdzie mi dłuuuugoooo poczekać.

masz numer telefonu przecoeż podany to nie boli :) mi paczka od nich zawsze szła 2-3 dni, i jak klikasz na koszyk pokazuje ci ile bedzie kosztowac wszystko i ile przesyłka dopiero później zatwierdzasz wiec wszystko masz na tacy co ile cie bedzie kosztować

• 2 weeks later...