Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesio z tego,co mi Kasia przekazała ma mieć tymczas u Czarnej Andy czyli p.Iwony K. na moment gdy będzie diagnozowany i ewentualnie leczony(operacja,może rehabilitacja,nie wiem dokładnie).Czy w ogóle dojdzie do operacji?To też kwestia diagnozy.Czesio szuka DOMU STAŁEGO.Ale sytuacja jest dość dynamiczna i wszystkie ustalenia na ten moment są "w budowie".Także przekazuję ,to co wiem ale jak to będzie wyglądać finalnie-nie sprecyzuję.Plan jest taki, jak powyżej napisałem.Dziękuje Kajka za chęć pomocy ale od Ciebie finansowego wsparcia nie przyjmiemy,bo Ty też masz niezłe "stadko" i na pewno duże wydatki.Każda inna pomoc i Twoje serducho-jak najbardziej :loveu:

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialiśmy wczoraj wieczorem z Kasią i jakby co jesteśmy w kontakcie odnośnie pomocy przy zorganizowaniu transportu i konsultacji, czekamy na mejla ze zdjęciami rentgenowskimi i wyników badań by pokazać je Dr. Bieżyńskiemu, chociaż w taki sposób, jak się zapozna to oceni jak można psu pomóc i czy da rade się tego podjąć ;)

Posted

O i NinaOstasiuk mnie wyręczyła :loveu:Fajnie,że udało się Wam skontaktować o rezultatach nie wspomnę,bo na pewno bardzo pozytywne.Dziękuję :loveu:Czesiu pozdrawia WSZYSTKICH

Posted

Jestem u Czesia na fb więc będę i tutaj (może dam radę czasowo).
Czesiu ma szczęście że został zauważony, ale człowiek który go adoptuje to dopiero będzie szczęściarzem :-)
NinaOstasiuk to u Ciebie jest Małgosia ja śledziłam jej losy na Fb, jej zdjęcie pojawiło się też w moim filmiku ze zdjęć psiaków dogomanii. Jesteście szczęściarzami mając takie psiaki :-)

Posted

[quote name='Iljova']Jestem u Czesia na fb więc będę i tutaj (może dam radę czasowo).
Czesiu ma szczęście że został zauważony, ale człowiek który go adoptuje to dopiero będzie szczęściarzem :-)
NinaOstasiuk to u Ciebie jest Małgosia ja śledziłam jej losy na Fb, jej zdjęcie pojawiło się też w moim filmiku ze zdjęć psiaków dogomanii. Jesteście szczęściarzami mając takie psiaki :-) Tak - Małgosia (obecnie NUKA) - od 25 listopada 2011 jest u nas. Razem z Delem DELGADO, Którego adoptowaliśmy z wrocławskiego schronu 06. maja 2011. :)

Posted

Super się dogadują, z Czesiem też by się dogadały, ale Kasia mówiła, że on musi mieć ogródek bo ''nosi go'' i nie wytrzymałby w kamienicy czy bloku buuu

Parę razy słyszałem rozmawiając z Kasią jak Czesiu rozrabia :lol:także wierzę Jej,że to ancymonek:lol:

Posted

Czesio bardzo potrzebuje dt , a juz spelnieniem marzen jest ds !!!!!!!!!!!!!!!! Z tego co przeczytalam na fb ma udostepnione konto

[h=5]Ewa Ludwiniak
[/h][h=5]Udostępniam konto do wpłat dla Czesia. Koniecznie dopisujecie: darowizna dla Czesia
16 1370 1109 0000 1706 4838 7315

FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kawęczyńska 16 lok 42A
03-772 Warszawa

Sprawa Czesia jest bardzo pilna .Ma miec zrobione rtg i konsultacje tego rtg beda w Warszawie lub Wroclawiu bo stamtad jest propozycja konsultacji. Jezeli lekarze w Warszawie podejma decyzje o operacji to jest zapewnione miejsce dla Czeska u Pani Iwony cudownej opiekunki onkow.Jednak Czesio bedzie musial byc zabrany niedlugo po operacji, bo jest to miejsce dla starszych schorowanych psiakow , a nie dla co prawda nie do konca zdrowego , ale zwariowanego onkowatego dzieciaka. Moglby tam dobrze narozrabiac , i wprowadzic totalne zamieszanie ,czego absolutnie trzeba uniknac.Propozycja Pani Iwony jest na razie jedyna , i ratujaca cala sytuacje Czesia ,za co Pani Iwonie bardzo ,ale to bardzo dziekuje w swoim imieniu ,Kasi i wszystkich Czesiowych fanow.

Pisze juz teraz o tym , choc de facto do konca nie wiadomo czy Czesio bedzie mial operacje , czy po prostu nie da sie lapy uratowac .Tak czy siak Czeslaw potrzebuje domku , a im blizej Warszawy czy innego duzego miasta gdzie moglby byc rehabilitowany tym lepiej.Jest to wszysto powiedzmy skompliowane ,no ale coz.

Na miejsce u Kasi czeka juz nastepna psia bida. Kasia postawila sobie za cel przyjmowanie starszych ,czy mlodszych psow schorowanych , ktorych nikt ze schronow , czy z ulicy by nie zabral. Jest teraz u Niej Ulka w terminalnym stanie, jest szczenior znaleziony na ulicy Zuza https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4510863334117.183544.1366639701&type=3.
Wotan z ktorym zaczyna sie dziac cos niedobrego , Ziuta,Wiera.

Naprawde bardzo jest potrzebny domek dla Czesia ,a nowi opiekunowie na pewno nie zostana pozostawieni sami sobie !!!!!!!!!!!!!

[/h]