sandrula811 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Witam ;) Nazywam się Sandra, mam 13 lat - jestem właścicielką rocznej suni w typie ONka Saby :cool: Nie bardzo wiem, co pisać, więc wrzucę fotki ;) tu malutka: trochę większa, uszka już jej się podnosiły : I teraźniejsze z naszej wycieczki na osiedle, na którym kiedyś mieszkałam : Ćwiczyłyśmy komendy, na murkach, na schodkach Mamy też owczarkowych kolegów : Frisbujemy - od niedawna. Niestety, nie ma nam kto fotek porobić, więc mam tylko te dwa :-( Bo ciężko się rzuca i pstryka :roftl: Pozdrawiamy, i mamy nadzieję, że będziecie tu zaglądać ;) Sandra&Saba. Quote
gops Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 witamy na dogo :) piękna suczka , posiada rodowód ? wyjątkowo mi się spodobała :loveu: Quote
Aleks89 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Gopsowa ,a nie nauczyła mama czytać?:) Ja Was kojarzę z owczarka ;) Quote
gops Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 nie doczytałam . a że jest wyjątkowo ładna to zapytałam :) mało jaki owczarek mi się tak podoba . Quote
sandrula811 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Oo, bardzo nam miło :loveu: Dziękujemy za wspaniałe powitanie ;) Pozdrawiamy ;) Quote
sandrula811 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Dzisiaj : Psiaki szalały :lol: Saba sędziowała :eviltong: A po spacerku - jedzonko :) Quote
sandrula811 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Nasz furkidzowy zestaw dziś przyszedł :loveu: W weekend postaram się o lepsze - dziś w domu byłam dopiero o 18 i miałyśmy tylko godzinkę na spacerek :shake: A co do futerka Saby - zwłaszcza za uszami :roll: Nie martwcie się, w weekend czesanie :multi: Quote
Leokadia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Hej śliczna sunia, ładnie wygląda w nowym zestawie:loveu: Quote
sandrula811 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Przyszły nasze szeleczki :multi: I głupie miny/pozy muszą być :razz: I jak ? :) Quote
YxNinaxY Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Ojj ile tu zdjęć :) Zbiorowe zdjęcia Onków obezwładniające. Pięknie ;) Pozdrawiamy Quote
sandrula811 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Dzisiejsze foteczki :) : Pies wymęczony spacerkiem ;) Quote
Leokadia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 http://imageshack.us/a/img259/9885/dsc07051m.jpg A to chyba komenda ,,uśmiech do aparatu,, nie mylę się?:evil_lol::evil_lol: Quote
vege* Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Witam się po raz pierwszy :) Sunia przepiękna, a w takim odcieniu różu wygląda bezbłędnie :loveu::loveu::loveu: Tylko jedna uwaga, wklejaj do jednego postu max. 5 zdjęć bo MOD przyjdzie i pozmienia je w linki ;-) Quote
sandrula811 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 leónowa - Tak, tak.. to jest Sabinkowy uśmieszek :eviltong: vege* - Dziękujemy za odwiedziny.. i poprawię się, będę wrzucać po 5 fotek ;) Quote
sandrula811 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Relacja z dzisiaj. Byłyśmy na spacerku - nie za długim, ale ile rzeczy się działo Uwiesiłam aporcik na drzewie.. nie umiałam znaleźć patyczka, żeby go zrzucić. Na drzewo się wspięłam, ale aporcik za daleko.. I wtedy Saba znalazła w krzakach KLAPEK od.. pijaka zapewne Na początek jej mówię FE, no bo co mi przynosi ? Ona puściła.. patrzy się na mnie, ja na nią. I zajarzyłam, że mogę tym klapkiem rzucać. I ja celowałam, Saba klapek aportowała i aporcik uratowany, po..20 rzutach spadł Później Sabina nie chciała zawarować na odległość.. taka byłam zdesperowana, że to ja zademonstrowałam jej WARUJ.. i zajarzyła Po spacerku pełnym przygód pojechałyśmy do weta na szczepienie. Pani weterynarz obejrzała łapkę, pytała się, jak Sabinka po kontuzji. W poczekalni Saba poznała kilka piesków, KOTECKA i.. nawet miała zapoznanie z króliczkiem. Teraz leży sobie i odpoczywa po dzisiejszych wędrówkach i wrażeniach Pozdrawiamy Quote
sandrula811 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Dzisiaj piątek, zaczął się weekend.. są więc nowe foteczki potworka vel Sabinki Jak znajdę wolną chwilkę zajrzę do Waszych galerii :loveu: Quote
sandrula811 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Dziś jest 21 października. Czyli dzień, w którym mój potwór skończył 16 miesięcy Według naszej książeczki zdrowia, Sabinka ma 18 psich lat- czyli jest już pełnoletnia A że mało hucznie obchodziłyśmy roczek, bo nie było ani torcika, dostała tylko piłeczkę i tyle - dziś było wielkie świętowanie ! Saba jest ze mną już od roku i nie wyobrażam sobie swojego życia bez niej. Wiele się działo, dobrych rzeczy i tych mniej dobrych. Na pewno nigdy nie zapomnę widoku mojego psa w kościele, ale też nigdy nie zapomnę np. tego okropnego rozcięcia łapy. Uwielbiam ćwiczyć z Sabą i widzę coraz większe postępy. Dużo jeszcze pracy przed nami, ale jest naprawdę coraz lepiej Ja nadal nie mogę uwierzyć, że to już 16 miesięcy..pamiętam, jak ją przywieźliśmy, jak była małym, bezradnym misiem. Teraz to już poważna panienka! Byłyśmy dziś na urodzinowym spacerku, spotkałyśmy się z kolegą ze szczenięcych lat.. nawet torcik był. Może uda mi się nagiąć mój zakaz na psie akcesoria i jeszcze jakiś prezencik zamówię A teraz zdjęcia: Quote
Recommended Posts