Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
faktycznie załamka :shake::shake:, kurcze nawet nie mam pomysłu co jeszcze można byłoby zrobić :placz:

żadnego pomysłu dalej nie mam, więc chociaż wypcham Syrie na pierwszą stronę:loveu: pokazuj się psiaku ... do skutku :p

Posted

marysia55 napisał(a):
żadnego pomysłu dalej nie mam, więc chociaż wypcham Syrie na pierwszą stronę:loveu: pokazuj się psiaku ... do skutku :p

plakaty rozwiesic mozna ,tylko niewiem jak to zrobic,tzn jak zrobic plakaty.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No cóż, za każdym razem mówię "ostatni raz" i żyję normalnie. Ale chyba nie jestem normalna ... Aktualnie mam szczeniaka w bezpłatnym domku tymczasowym u wspaniałej osoby, która spadła mi z nieba. Jeszcze nie ma wątku, jutro Patia zrobi mu zdjęcia do ogłoszeń. W hotelu nie mam żadnego psa a Syrii w schronisku nikt nie wypatrzy.

Posted

tamb napisał(a):
No cóż, za każdym razem mówię "ostatni raz" i żyję normalnie. Ale chyba nie jestem normalna ... Aktualnie mam szczeniaka w bezpłatnym domku tymczasowym u wspaniałej osoby, która spadła mi z nieba. Jeszcze nie ma wątku, jutro Patia zrobi mu zdjęcia do ogłoszeń. W hotelu nie mam żadnego psa a Syrii w schronisku nikt nie wypatrzy.

jaki koszt chotelu?

Posted

[quote name='tamb']No cóż, za każdym razem mówię "ostatni raz" i żyję normalnie. Ale chyba nie jestem normalna ... Aktualnie mam szczeniaka w bezpłatnym domku tymczasowym u wspaniałej osoby, która spadła mi z nieba. Jeszcze nie ma wątku, jutro Patia zrobi mu zdjęcia do ogłoszeń. W hotelu nie mam żadnego psa a Syrii w schronisku nikt nie wypatrzy.
akurat tu masz 100% racje, tak w cichości ducha sobie myslę, że może u Ciebie zajmie na chwilkę miejsce w hoteliku :loveu:

Posted

Też mam taką nadzieję. Tyle "nieadopcyjnych" bid już poszło do domków a ona jest miłą, zdrową sunią tylko w schronisku wydaje się dość pospolita. Jak się ją ogłosi to będą dzwonić specjalnie dla niej.

Posted

tamb napisał(a):
Też mam taką nadzieję. Tyle "nieadopcyjnych" bid już poszło do domków a ona jest miłą, zdrową sunią tylko w schronisku wydaje się dość pospolita. Jak się ją ogłosi to będą dzwonić specjalnie dla niej.

warto było siedzieć na Dogo do tej godziny, żeby usłyszeć tę nowinę. Bardzo dziekuję :Rose:

Posted

[quote name='tamb']Ja jeszcze ze dwie godziny popracuję z przerwami minutowymi na dogo i idę spać. Rano trzeba wyjść z psami.:shake:

dobrze, że je mamy :loveu::loveu: nadają często sens życiu :p

Posted

:loveu: dzięki edit_f Syria już w hoteliku

W samochodzie bardzo ładnie jechała :loveu: , ehh, słonce .. zal strasznie było ja w kojcu zostawiać :-( ona już wierzyła ze ma dom ... Zostawiłam jej na pocieszenie jakiegoś paskudnego zielonego gryzaka co to podobno zęby czyści ;)

A edit ztrobiła jej śliczne fotki :cool1:

Posted

[quote name='agamika']:loveu: dzięki edit_f Syria już w hoteliku
W samochodzie bardzo ładnie jechała :loveu: , ehh, słonce .. zal strasznie było ja w kojcu zostawiać :-( ona już wierzyła ze ma dom ... Zostawiłam jej na pocieszenie jakiegoś paskudnego zielonego gryzaka co to podobno zęby czyści ;)
A edit ztrobiła jej śliczne fotki :cool1:

Syriucha, hotelik to juz namiastka domku. Tak jak pisała tamb w schronisku nikt by cie nie wypatrzył:p teraz czekamy na te sliczne fotki:loveu:

Posted

moana napisał(a):
Jaka psia radość :loveu:

oj żebyś wiedziała , teraz to Drwal i Rex będą mieć konkurencje w uhahaniu :diabloti:

A Syria dziś była na długiej lince na spacerze , i albo strasznie parła na rożne strony ;), albo wręcz przylepiała sie do moich nóg ...

ciesze sie ze moge ja "oglądać "poza murami schroniska .

znajoma dzis stwierdziła ze Syria wygląda zupełnie inaczej niz w schronisku, ze cos w jej postawie uległo zmianie .