Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JARKAN takie imię dostał w schronisku żeby nie był tylko numerem...
Jest ok 5 letnim pitbullem. Jest piękny, dobrze zbudowany, maści grafitowoczarnej pręgowanej. Jest wykastrowany.
Do ludzi jest bardzo miły, łagodny, chce się przytulać i głaskać. Wygląda na zrównoważonego, ale pełnego energii psa.
Przebywa w schronisku od 18.01.2007

Allegro mordziaka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=174368984

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia, mam prosb - podaj w allegro moj numer telefonu zamiast gg ,ok?
czyli 0603 046 770
nie mam czasu użerac sie z jakimis gówniarzami piszącymi na gg

oto przykład:

witam jestem zainteresowany rudą amstaffka poniewasz mam 4 letnia szuczke ale wyprowadzilem sie i zostawilem ja w domu rodzinym czy mugl bym dostac wiencej informaci na jej temat mniej wiencej wiek i czy jest mozliwosc jej adopci

:mdleje: :boom:

Posted

Nowe allegro dla mojego pupilka :loveu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=176428528

Domek, domek my chcemy domek dla Jarkana :modla: :modla: :modla:

Modliszka co sie dzieje z Ruda :???: bo strasznie duzo ludzi sie nia interesuje a ona jest taka sliczna ze balabym sie oddac ja komukolwiek :roll: dobrze ze nie mam wiekszego mieszkania bo juz widze jak tylko by przybywalo misek i coraz mniej miejsca byloby w lozeczku :eviltong:

Napisz co z Ruda to jak cos to zaloze jej allegro ;) moze warto by tez bylo jej zalozyc osobny watek na dogo :roll: kobieta z taka uroda napewno szybko znajdzie domek :razz:

Posted

Dzieki za alegro!
Kurcze, w sprawie Rudej wlasciwie nic sie nie dzieje...
Tzn miałam kilka zapytan przez gg - ale z katalogu GG wynikalo ze to jakies dzieciaki - 16-18 lat... do tego masa błedow ortograficznych i nieskładne wypowiedzi... No i do tego to wspaniałe zapytanie które cytowałam :diabloti:
Do tego dwa maile - na jeden odpisałam (bez odpowiedzi), na drugi nie odpisze, bo nie wzbudza we mnie zaufania - osoba ma juz psa, nie ma raczej pojecia o rasie i z góry zaznacza ze nie liczy na potomstwo :cool1:
A ze winny sie tłumaczy, wiec dla mnie odpada...

Mysle ze mozna jej załozyc jeszcze raz alegro, ale tez podac numer telefonu, bo jesli jest do dyspozycji mail to ludzie ida na łatwizna. A jeszcze najlepiej to zeby im psa pod drzwi podwiezc... A tak to przynajmniej w rozmwie mozna od razy zweryfikowac ... chociaz troche.

Posted

Tengusia - Jarkan ma sie dobrze, o ile tu można mówic w ogóle w takich kategoriach. On jest w boksie sam, w większosc leży w budzie, śpi, bo co ma robić... :roll: Ożywia sie szybko na widok człowieka, cieszy sie, skacze na siatkę.
Ale domek by mu sie przydał szybciutko...
Wierzę, że sie znajdzie taki domek, ale musi byc miłośnik rasy.

Dzisiaj np właśnie wróciłam ze schronu, z akcji wyadoptowywania kaukazki - ponad 6 letniej, pojechała do Chorzowa (to i nawet blisko Ciebie chyba :cool3: ). A JArkan młodszy jest, wiec do cholery tez musi znaleźć swojego człowieka...