Evelin Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Natalka, Pipi bedzie w stanie przedstawić paragony,zapewniam Cię. Owszem,jest zalatana,ale Ci obiecuję,ze jesli bedzie taka potrzeba to wyduszę z Pipi paragony...Pipi liczy bardzo konkretnie-zamiast wydawać pieniadze na wysyłkę,dokupi kilka puszek....Tak to wyglada-nie martw się,wszystko bedzie ok. Quote
natalka9860 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ok:) mam nadzieję:) napisałam tak, bo Pipi pisała kiedyś że nie ma jak paragonów dać na poprzedni bazarek :) myślałam o karmie online, i wysyłka do Pipi, ale jak u niej taniej to ok:) Quote
Igam Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Natalko, wystarczy, że Pipi potwierdzi na Twoim bazarku otrzymanie pieniążków :) Quote
Javena Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Oczywiscie. Wystarczy ,że na watku Pipi napisze ,ze otrzymała pieniadze. Ja tez robie dla niej bazarek. Wszystkie pieniadze ,napewno pójda na psiaki. Myśle nad tą budą .Szukałam już na allegro .Trzeba by ok. 250 ,300 zł Quote
Nevada Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Natalka, wczoraj na bazarku ktoś poprosił o zdjęcie nogawek spodni, a dziś ktoś pytał o wymiary szelek. Trzebaby coś odpisać, bo nam kupujący uciekną ;) Quote
takasobieagatka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Jawena, tu jest za 180,w Bialymstoku, http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24&id=2496410&strona=6 Wczesniej byly ogloszenia budy za 150 zl..tylko nie wiem ,czy wielkosc dobra.. Quote
paula_t Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='natalka9860']ok, tylko boję się, że potem będę miała jakieś problemy, że nie dopilnowałam rozliczenie, na co kaska poszła...[/QUOTE] Nie bój się Natalko, wystarczy, że ktoś potwierdzi na bazarku, że kasę otrzymał :) [quote name='faith35']Dziewczyny, podsyłajcie mi tu - na wątek, psiaki do ogłoszeń, teksty, foty, dane kontaktowe :) Z 20 ogłoszeń jestem w stanie porobić, głównie w piątki, soboty i niedziele mam czas i chciałabym go jakoś spożytkować :) Pomagam Szydłowiakom z ogłoszeniami, naszym Zielonogórskim psiakom, to i tu pomogę, podziwiam BDT i zawsze będę pomagała tak, jak będę umiała, chodźmy ogłoszeniami, a nuż się uda...;)[/QUOTE] Uważam, że to bardzo dobry pomysł wtedy ktoś kto miałby ochotę i czas mógłby robić ogłoszenia. Quote
Poker Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Na jakie konto mam wpłacić pieniądze z bazarku ? Quote
Jasza Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Dziewczyny, zbieramy na tą budę? Ja dam po wypłacie 50 PLN. Kto dołoży? Quote
natalka9860 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 a Pipi masz może gdzieś koło siebie lidla? bo byłam dzisiaj i są małe worki po 2 kg i 4zł kosztują i przeliczając kilogram 2zł - za 40zł 20 kg a nie 15 by było, a są jeszcze za 25zł 10, albo 15 kg worki, nie pamiętam... Quote
Vicky62 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Natalko, jest w Bielsku Lidl i za tego co mi wiadomo Pipi tam kupuje karmę dla zwierzaków. Quote
takasobieagatka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Pipi,czekam jeszcze na jeden przelew,ale juz mówię,ze mam dla Ciebie 367 zł z moich dwoch bazarków :loveu: Quote
terra Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Bazarek kwiatowy zakończył się. Po podzieleniu wpływów, dla podopiecznych Pipi przekazuję 78 zł. Proszę o dane do przelewu. Quote
emilia2280 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Pipi, jak narazie nie ma dziewczynek zalogowanych na dogo, to moze do Ciebie poslac karmé jak Ty i tak tam narazie bywasz? Quote
Javena Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='takasobieagatka']Jawena, tu jest za 180,w Bialymstoku, http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24&id=2496410&strona=6 Wczesniej byly ogloszenia budy za 150 zl..tylko nie wiem ,czy wielkosc dobra.. DOBRE BY TO BYŁO ,TRZEBA POMYSLEĆ. Może uda sie zebrac na bude? Quote
Pipi Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Tak byłoby wspaniale z ta karmą. Dziewczynki nie maja kiedy do komputera zasiasc, bo ciagle u pieskow. Zawiozłam juz w sumie 2 wory karmy. Oni nie jedza, oni żrą te karme. Jutro tam znowu pojade. Dowiedzialam sie o kolejnych szczeniakach, az 7 ich jest. Boze, w chlewie jakims strasznym, same, trzesą się. . . .a karme jak postawiłam w talerzu takim jednorazowym, to w ziemie ja wgnietli, bo tak sie pchali jeden przez drugiego. Z ziemią, liśćmi, trawą wcinali. A jak na rece brałam, to tak krzyczeli jakby ich ktos ze skory obdzierał. Mają mamę ale ona gdzies chodzi za pokarmem. Pełno reklamowek, papierow śmierdzących. Posesja ogrodzona, jest bezpiecznie, ale za chwile zaczna za matką chodzic. Wlasciciele tej posiadłosci przyjezdzaja na wakacje i juz wyjechali. Nikogo tam nie ma na co dzien to suka urodziła, bo maja spokoj. Jednak zginą tam z glodu jeszcze troche. Suka nie da rady sama. Jestem jakas wypalona emocjonalnie. Nie moge sie skupic na niczym. Tu husky w ciazy, tu 5 szczeniakow, tu 7 szczeniakow. . . . gdzie sie nie obroce tam bieda. Farmer spokojny, szczesliwy, zaczyna juz nawet szczekać. Na łape jednak nie staje. W sobote pojedziemy zdjąć szwy. Polubił bude i prawie z niej nie wychodzi. Fajny pies. Quote
Javena Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Pipi'] Farmer spokojny, szczesliwy, zaczyna juz nawet szczekać. Na łape jednak nie staje. W sobote pojedziemy zdjąć szwy. Polubił bude i prawie z niej nie wychodzi. Fajny pies. Farmer ma już bude...? Quote
takasobieagatka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Pipi swojej uzyczyła chyba ,tzn budy swoich psów Quote
feluska997 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Czy ktoś podjąłby się zrobienia bazarku z moich fantów? Zajęłabym się wysyłkami, ale na prowadzenie i aktualizowanie nie mam czasu. Quote
terra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Pipi, proszę o dane do przelewu, mam kaskę z bazarku. Quote
faith35 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 feluska997, ja wystawiłabym jutro bazarek, proszę o zdjęcia fantów i opisy na maila: paula31345@interia.pl :lol: Tylko prosiłabym o reklamowanie bazarku, jak tylko można i gdzie można, dobrze? Niestety, ja mam szkołę i to ostatni rok w tej szkole, więc muszę się uczyć.. Ale aktualizować będę na bieżąco ;-) PS. masz pełną skrzynke... Quote
emilia2280 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Pipi']Tak byłoby wspaniale z ta karmą. Dziewczynki nie maja kiedy do komputera zasiasc, bo ciagle u pieskow. Zawiozłam juz w sumie 2 wory karmy. Oni nie jedza, oni żrą te karme. Jutro tam znowu pojade. Dowiedzialam sie o kolejnych szczeniakach, az 7 ich jest. Boze, w chlewie jakims strasznym, same, trzesą się. . . .a karme jak postawiłam w talerzu takim jednorazowym, to w ziemie ja wgnietli, bo tak sie pchali jeden przez drugiego. Z ziemią, liśćmi, trawą wcinali. A jak na rece brałam, to tak krzyczeli jakby ich ktos ze skory obdzierał. Mają mamę ale ona gdzies chodzi za pokarmem. Pełno reklamowek, papierow śmierdzących. Posesja ogrodzona, jest bezpiecznie, ale za chwile zaczna za matką chodzic. Wlasciciele tej posiadłosci przyjezdzaja na wakacje i juz wyjechali. Nikogo tam nie ma na co dzien to suka urodziła, bo maja spokoj. Jednak zginą tam z glodu jeszcze troche. Suka nie da rady sama. Jestem jakas wypalona emocjonalnie. Nie moge sie skupic na niczym. Tu husky w ciazy, tu 5 szczeniakow, tu 7 szczeniakow. . . . gdzie sie nie obroce tam bieda. Farmer spokojny, szczesliwy, zaczyna juz nawet szczekać. Na łape jednak nie staje. W sobote pojedziemy zdjąć szwy. Polubił bude i prawie z niej nie wychodzi. Fajny pies.[/QUOTE] Pipi ja Ci kupié karmé od siebie, Kastor narazie nie ma kasy ;pp Zna ktos jakies super promocje na necie, czy to co zawsze? bosh, animonda, duponda ;ppp Quote
terra Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Wpłaciłam na podane przez Pipi konto, 78 zł. z bazarku kwiatowego. Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. Quote
Recommended Posts