kolejna kobietka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 masakra, to wyglada jak jakas rozlatujaca sie szafa :crazyeye::bigcry: Quote
Anula Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Podesłałam Frędzelka Pani,która szuka psiaka w typie PONa może zdecyduje się.Pani mieszka we Wrocławiu. Podałam dane kontaktowe,czy są dobre? tel. 605 060 617 i mail: suzuki@autograf.pl. Ten kontakt ściągnęłam z jakiś ogłoszeń.Dobrze by było na pierwszej stronie umieszczać kontakt pod tekstem aby nie szukać. Quote
toyota Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Dzięki Anula. Kontakt dobry. Już uzupełniłam dane kontaktowe w pierwszym poście. Quote
kolejna kobietka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 oby sie zdecydowala!!! trzymam ogromne kciuki!!! :kciuki::kciuki::kciuki: oj zeby szczescie sie usmiechnelo do naszego slodziaka! Quote
Anula Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='kolejna kobietka']oby sie zdecydowala!!! trzymam ogromne kciuki!!! :kciuki::kciuki::kciuki: oj zeby szczescie sie usmiechnelo do naszego slodziaka![/QUOTE] Trudno przewidzieć jaka będzie reakcja Pani.Podesłałam kilka psiaków i także moją tymczasowiczkę,może któryś psiak będzie miał dom. Quote
kolejna kobietka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 rozumiem... co by nie bylo, mozliwe, ze dla ktoregos zycie sie odmieni :) Quote
toyota Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Frędzelek dzisiaj: No błagam, niech wreszczie ktoś się zlituje i go weźmie :(. Quote
Kasia77 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 boże....te "budy", to gorzej niz tragedia:( , tam słome wkładają zimą?, pewnie nie, progu nie ma, to by wyleciało wszystko, biedne psy... :(:( Quote
edyseja Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Frędzelek jest przepiękny. Te jego smutne oczy i błagalne spojrzenie. :-( Aż serce boli, że nie mogę go zabrać (bo mam już dwa samce i sunię - mieszkanie w bloku). Warunki gorzej niż fatalne, nie ma się gdzie schronić przed wiatrem, deszczem i chłodem. Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 odwiedzam... warunki tragiczne :sad: Quote
Kasia77 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ile psów mieszka tam w takich "budach" ? , normalnie prześladuje mnie ten obraz od wczoraj :( , tam w czasie deszczu jest na sto procent kompletny gnój - mokro, błoto, to wszystko zgnije jeszcze przed zimą i sie rozpadnie całkiem :(:( O podestach nie ma co marzyć, ale może chociaż stawiać te zwłoki na paletach drewnianych (takich co to się duże rzeczy do transportu układa na nich), przynajmniej błoto by tak bardzo do środka nie wpływało... Ja mam budy mega szczelne, grube z przedsionkami, zadaszone i na podestach i wiem co sie może mimo to dziać w kojcach przy porządnej ulewie, więc wyobrażam sobie jak te psy w schronisku pływają....:( Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 To pseudo budy to chyba rozwalające się szafki , wstawili byle sztukę i mają wszystko w d..... tam mają się schronić trzy psy , koszmar :angryy: Quote
Kryzia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Wykupię mu pakiet 30 ogłoszeń http://www.dogomania.pl/forum/threads/233154-Szybki-bazarek-og%C5%82oszeniowy-EDYCJA-V-r%C3%B3%C5%BCne-pakiety-20-30-40-50-do-15-10 Jaki tekst proponujecie i które zdjęcia? Coś o nim więcej wiemy, jest wykastrowany? Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 :multi::iloveyou: Wkleje tekst z wydarzenia na fb https://www.facebook.com/events/363875757028039/: Frędzelek - co za metamorfoza! i niestety w schronie ;( Frędzelek przeszedł wielką metamorfozę , niestety po strzyżeniu musiał wrócić za kratki ;( Podczas zabiegów i kąpieli dał się poznać jako szalenie zrównoważony, miły i bezproblemowy psiak. Sama psia radość i miłość. Także w stosunku do dziecka, które przez chwilę było w salonie. Jak strasznie żal było go odwieźć z powrotem do schronu :( Frędzelek ma około 2 lata. Kontakt: 605060617, mail: suzuki@autograf.pl do ogloszen warto dopisac, ze warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna moze te zdjecia? to na litosc: i to: Quote
Kryzia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 można dać 3 zdjęcia (w kolejności priorytetu) max 4 Quote
Kryzia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 to też jest fajne tylko słabo widać pycholek Quote
Recommended Posts