Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podesłałam Frędzelka Pani,która szuka psiaka w typie PONa może zdecyduje się.Pani mieszka we Wrocławiu.
Podałam dane kontaktowe,czy są dobre?
tel. 605 060 617 i mail: suzuki@autograf.pl.
Ten kontakt ściągnęłam z jakiś ogłoszeń.Dobrze by było na pierwszej stronie umieszczać kontakt pod tekstem aby nie szukać.

Posted

[quote name='kolejna kobietka']oby sie zdecydowala!!! trzymam ogromne kciuki!!! :kciuki::kciuki::kciuki: oj zeby szczescie sie usmiechnelo do naszego slodziaka![/QUOTE]
Trudno przewidzieć jaka będzie reakcja Pani.Podesłałam kilka psiaków i także moją tymczasowiczkę,może któryś psiak będzie miał dom.

Posted

Frędzelek jest przepiękny. Te jego smutne oczy i błagalne spojrzenie. :-( Aż serce boli, że nie mogę go zabrać (bo mam już dwa samce i sunię - mieszkanie w bloku). Warunki gorzej niż fatalne, nie ma się gdzie schronić przed wiatrem, deszczem i chłodem.

Posted

ile psów mieszka tam w takich "budach" ? , normalnie prześladuje mnie ten obraz od wczoraj :( , tam w czasie deszczu jest na sto procent kompletny gnój - mokro, błoto, to wszystko zgnije jeszcze przed zimą i sie rozpadnie całkiem :(:(
O podestach nie ma co marzyć, ale może chociaż stawiać te zwłoki na paletach drewnianych (takich co to się duże rzeczy do transportu układa na nich), przynajmniej błoto by tak bardzo do środka nie wpływało...
Ja mam budy mega szczelne, grube z przedsionkami, zadaszone i na podestach i wiem co sie może mimo to dziać w kojcach przy porządnej ulewie, więc wyobrażam sobie jak te psy w schronisku pływają....:(

Posted

:multi::iloveyou:

Wkleje tekst z wydarzenia na fb https://www.facebook.com/events/363875757028039/:

Frędzelek - co za metamorfoza! i niestety w schronie ;(

Frędzelek przeszedł wielką metamorfozę , niestety po strzyżeniu musiał wrócić za kratki ;(
Podczas zabiegów i kąpieli dał się poznać jako szalenie zrównoważony, miły i bezproblemowy psiak.

Sama psia radość i miłość. Także w stosunku do dziecka, które przez chwilę było w salonie.

Jak strasznie żal było go odwieźć z powrotem do schronu :(
Frędzelek ma około 2 lata.

Kontakt:
605060617, mail: suzuki@autograf.pl

do ogloszen warto dopisac, ze warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna

moze te zdjecia?

to na litosc:

i to: