Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sara2011']Ale ślicznota z Frędzelka. Az dziwnie ze on nadal w schronie. Czy on duży jest? Ile waży kg?
Na pierwszej stronie są fotki i chyba jest wielkością przed kolano tj.43-45cm w kłębie,po obcięciu jest jeszcze mniejszy.
Frędzelek bardzo przypomina PONa,z opisu wynika,że jego charakter jest fajny bo właśnie takie są PONy.

Posted

On jest mniejszy od PON-a. Koleżanka miała rasową wystawową sukę i była zdecydowanie większa. Na tym zdjęciu przed strzyżeniem to wydaje się wyższy przez te sfilcowane dredy. On jest chyba bardziej jak sznaucer średni.

Posted

moja propozycja tekstu

kujawsko-pomorskie Toruń
Frędzelek to sama psia radość i miłość. Ostatnio przeszedł wielką metamorfozę w psim salonie. Podczas zabiegów i kąpieli dał się poznać jako szalenie zrównoważony, miły i bezproblemowy psiak. Z ciężkim sercem odprowadziliśmy go z powrotem do schroniskowego boksu.
Nadzieja umiera ostatnia, więc i on jej nie stracił i z utęsknieniem wypatruje swojego człowieka. Prosimy o dom dla tego poczciwego psa.
Frędzelek ma około 2 lat, jest wielkości sznaucera średniego. Warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna.

Kontakt:
605060617, mail: suzuki@autograf.pl

Posted

toyota napisał(a):
On jest mniejszy od PON-a. Koleżanka miała rasową wystawową sukę i była zdecydowanie większa. Na tym zdjęciu przed strzyżeniem to wydaje się wyższy przez te sfilcowane dredy. On jest chyba bardziej jak sznaucer średni.

Nie chcę się wymądrzać ale kiedyś PONy były też małe.Od kilku lat ustanowiono wielkość PONa.Tak samo z kolorem są o różnym umaszczeniu oprócz marmurkowego.W tekście bym ujęła wielkość w cm a wiem,że raczej nie pomyliłam się tj.43-45cm w kłębie,waga 13-14kg.To są bardzo istotne parametry dla ludzi,którzy chcą adoptować psiaka.
Frędzelek ma mordkę,uszy bardzo w typie PONa,no ale to tylko taka moja ocena po fotkach.