Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Frędzelka zawiozłam ze schronu do Salonu Fryzjerskiego.

Podczas zabiegów i kąpieli dał się poznać jako szalenie zrównoważony, miły i bezproblemowy psiak.

Sama psia radość i miłość. Także w stosunku do dziecka, które przez chwilę było w salonie.

Jak strasznie żal było go odwieźć z powrotem do schronu :-(.

Proszę o pomoc w szukaniu mu DS, DT zanim znów stanie się brudnym, skudłaconym psem.

Kontakt do mnie :

tel. 605060617, suzuki@autograf.pl

Frędzelek ma max 2 lata, jest nieco większy niż sznaucer średni.

Ogromnie chciałabym podziękować p. Grażynie z Salonu Fryzjerskiego Euro Pies za całkowicie bezpłatne zabiegi dla psów schroniskowych :loveu::loveu::loveu:.

Edited by toyota
  • Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Można było go obiąć "na sznaucera", ale nie było sensu, bo w schronie teraz karmią batonami, więc zaraz by sobie tę brodę oblepił.

Edited by toyota
Posted

[quote name='toyota']Można było go obiąć "na sznaucera", ale nie było sensu, bo w schronie teraz karmią batonami, więc zaraz by sobię tę brodę oblepił.

Wygłada pieknie po ostrzyżeniu:loveu: mam słabość do takich kudłaczów ;) , dałam juz go na fb .

Edit : Jest potencjalny DS ( od Mikropsiaków) ale pies musiałby przebywac 8 godz sam w domu z 2 kotami , czy jest szansa zeby sprawdzić go na koty?

Posted (edited)

Nie da rady go sprawdzić na koty. W schronie są tylko koty wolnożyjące, które uciekają przed psami jak tylko któregoś zobaczą.

Szkoda, że nie pomyślałam o tym u fryzjera. Właścicielka ma persa. Ale teraz już za późno :placz:.

Rozmawiałam z p. Grażyną z salonu i stwierdziła, że nie widziała w tym psie cienia agresji - "to była maskota". Tak się o nim wyraziła. To jest bardzo młody pies - max 2 lata.

Edited by toyota
Posted

Na razie było jedno zapytanie , m.in. jak zachowuje się w mieszkaniu, czy utrzymuje czystość w domu itp. , czy jest możlwiość przywiezienie do Kutna.
Oczywiście nie mogę zagwarantować, że będzie bezproblemowy, w dodatku z dowozem ;).