qroqiet Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Dziekuje Black Sheep! Czy on nie jest uroczy? Quote
black sheep Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dwa brzydoki, ale ja takie najbardziej lubie:) Quote
black sheep Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :D Moja mama też kocha takie brzydoki:) Im brzydszy tym ładniejszy:) Dlatego Duduś się jej podoba (dobrze, że Patia tu nie zagląda;)) Quote
black sheep Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Perfinko, nie ma co owijać w bawełne, brzydok:):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga-ta Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 trzymam jutro:kciuki: bardzo, bardzo mocno za Majkiego. Mam nadzieje, ze skradnie komus serce... Quote
sahara Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='black_sheep']Perfinko, nie ma co owijać w bawełne, brzydok:):loveu: :loveu: :loveu: black_sheep Ty chyba nie znasz się na psach :p , brzydota? On jest orginalny i tylko dla prawdziwego konesera :cool3: . No i ten kolor, Palisander, ile masz psów w TAKIM kolorze?:cool1: Quote
Jagienka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='sahara']black_sheep Ty chyba nie znasz się na psach :p , brzydota? On jest orginalny i tylko dla prawdziwego konesera :cool3: . No i ten kolor, Palisander, ile masz psów w TAKIM kolorze?:cool1: w schronisku sa jeszcze takie dwa :razz: Majki, powodzenia dzisiaj!!!! Quote
black sheep Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Palisander? Wyblakły jak na moje oko to jest:) Juz ja bym go podtuczyła, to by zaraz lepiej brzydoczek wyglądał;) Quote
Toska Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Majki się pięknie zaprezentował dziś w Kundlu :lol: i mam nadzieję , że znalazł dom !!! Quote
Jagienka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Toska napisał(a):Majki się pięknie zaprezentował dziś w Kundlu :lol: i mam nadzieję , że znalazł dom !!! qroqiet... czy cisza to znaczy, że wymęczona adopcją nie masz siły napisać?? Quote
weszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wczoraj miałam zaszczyt poznać Majkiego po programie. On jest maciupeńki i taki słodki :loveu: Na zdjeciach wygląda na większego, a to taka maciupina na chudych nóżkach. Słodziaczek :loveu::loveu::loveu: No i zainteresowanie było, mam nadzieję że domek już się szykuje :) Quote
qroqiet Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='black_sheep']Dwa brzydoki, ale ja takie najbardziej lubie:) black_sheep, natychmiast to odszczekaj!:evil_lol: Quote
qroqiet Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Jagienka napisał(a):qroqiet... czy cisza to znaczy, że wymęczona adopcją nie masz siły napisać?? Dogo mi coś bzikowało przez ostatnie dwa dni, nie mogłam się zalogować. W Kundlu chyba nie wypadliśmy najlepiej... Majki był zdenerwowany i chciało mu się spać... Mało się pokazał, leżał w kulkę, albo odwracał mordkę. Poza tym to nie jest piesek, który potrafi, czy w ogóle chce się zareklamować. On najlepiej się czuję w naszym domu, swojej klateczce i przy Krokiecie. Wczoraj po programie jedna osoba z Krakowa zainteresowała się Majkim. Nie wiem co to za domek, ale mam się dzisiaj umówić z zainetersowaną rodziną na "oględziny". Ja pojadę do nich z Majkim, więc zobaczę co to za dom, ludzie i czy Majkiemu się spodoba. Boje się trochę tej wizyty, bo Majki jest bardzo nieufny wobec obcych (głowa spuszczona, ogon podkulony, powarkiwanie) i nie lubi, jak ktoś go głaszcze. To nie Ramzes, który na widok każdego człowieka szaleje z radości... Quote
black sheep Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='qroqiet']black_sheep, natychmiast to odszczekaj!:evil_lol: A co mam napisać? Że dwa brzydoki których nie lubie? To byłaby nie prawda!;) Quote
Perfi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 bs ale oszukujesz klikam w wodnika a wchodze na denisa ;) Quote
karusiap Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 trzymam kciuki za odwiedziny w domku potencjalnym!! a wypadliscie swietnie:) Quote
black sheep Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Perfi napisał(a):bs ale oszukujesz klikam w wodnika a wchodze na denisa ;) I w końcu przygnało Cie na właściwy wątek;):D Quote
Recommended Posts