qroqiet Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Witam wszystkie Ciotki! Przepraszam za tak dlugie milczenie, ale ostatnio mam bardzo utrudniony dostep do internetu! Majki ma sie wspaniale, pod warunkiem, ze jest w domu z nami i nikt nie burzy jego codziennosci. Jest wesolutki, ruchliwy, psoty mu w glowie! Niestety w stosunku do obcych nadal pozostaje bardzo zdystansowany i czesto agresywny. Wlasciwie jestesmy z nim "uziemieni", bo Majki nie chce z nikim innym nawet wyjsc na spacer... ucieka, gryzie, nie daje sie zapiac na smycz. Taki maly lobuz!:cool1: Chociaz juz nie taki maly:razz: Przybral na wadze i jest taka rozkoszna kluseczka!:lol: Bardzo lubi sie bawic, a najfajniej jest uciekac i chowac sie pod lozkiem:lol: Uwielbia sie uczyc! Siada pieknie, a teraz uczymy sie warowania. A we wrzesniu to moze nawet pojdzie do szkoly:cool1: Kochany jest piesek, tylko bardzo zastraszony i z nawykiem podkradania jedzenia - ma ktos pomysl jak go tego oduczyc? Quote
Jagienka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 hmmm takie troche drastyczne, ale słyszałam, zeby jakis mocno popieprzony (pieprzem) kąsek zostawic na widoku i psiak chapnie i mu się odechce chapania potem...:cool3: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ja myslę ,że wszystkie zwierzaki ,którym kiedys brakowało jedzenia są w jakiś sposób przepadliste i jak tylko maja jedzonko na widoku to wszystko by zjadły więc chyba nie jest to wadą bo sama mam dwa takie głodomorki i nie mam im tego za złe. Quote
black sheep Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Majki już kluseczką jest, więc lepiej go nie przetuczać;) Pieprzem go:D Hihi;) Rozpieszczony jest:) Quote
qroqiet Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Majkus juz waruje:lol: Podczas sesji swietnie mu idzie i siadanie i warowanie, ale kiedy wystepuja zaklocenia troszke mu sie miesza:lol: Cwiczymy codziennie! Quote
weszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Malutka mądrala z niego :) Cały czas 3mam kciuki za ślicznego chłopaka! Quote
qroqiet Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witam wszystkie Cioteczki! Majkuś ma się wspaniale! Jest już coraz śmielszy i wesoły. Zadecydowaliśmy z mężem, że zostanie u nas na stałę. Bardzo się do siebie przywiązaliśmy i nie może być inaczej. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w szukaniu domu i za kibicowanie Majkusiowi! Wkrótce zamieszczę nowe zdjęcia! Quote
Jagienka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: No piękne zakończenie!!! Majki sam sobie dom wybrał i postawił na swoim :lol: Trzymam kciuki za dalsze powodzenia!!! Quote
Toska Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: głaski dla Majkusia i czekamy z niecierpliwością na zdjecia !!! Quote
black sheep Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ale wiadomości!!!!!!!!!! Coś tak czułam, że łatwo go nie oddacie! Super, gratulacje!!!!!!:) Quote
Aga-ta Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Gratuluje decyzji:multi: :loveu: :multi: Majki ma dom:bigcool: Quote
qroqiet Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Majkuś ma się wspaniale, chociaż czasami miewa jeszcze chwile melancholii, pewnie minie sporo czasu, zanim zapomni o niemiłych doświadczeniach. Z Krokietem tworzą niezły tandem:p Quote
Jagienka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ale super, że tak się pokochali, od pierwszego wejrzenia niemalże... zazdroszcze ogromnie... :loveu: Quote
Recommended Posts