Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkie Ciotki! Przepraszam za tak dlugie milczenie, ale ostatnio mam bardzo utrudniony dostep do internetu! Majki ma sie wspaniale, pod warunkiem, ze jest w domu z nami i nikt nie burzy jego codziennosci. Jest wesolutki, ruchliwy, psoty mu w glowie! Niestety w stosunku do obcych nadal pozostaje bardzo zdystansowany i czesto agresywny. Wlasciwie jestesmy z nim "uziemieni", bo Majki nie chce z nikim innym nawet wyjsc na spacer... ucieka, gryzie, nie daje sie zapiac na smycz. Taki maly lobuz!:cool1: Chociaz juz nie taki maly:razz: Przybral na wadze i jest taka rozkoszna kluseczka!:lol: Bardzo lubi sie bawic, a najfajniej jest uciekac i chowac sie pod lozkiem:lol: Uwielbia sie uczyc! Siada pieknie, a teraz uczymy sie warowania. A we wrzesniu to moze nawet pojdzie do szkoly:cool1: Kochany jest piesek, tylko bardzo zastraszony i z nawykiem podkradania jedzenia - ma ktos pomysl jak go tego oduczyc?

Posted

hmmm takie troche drastyczne, ale słyszałam, zeby jakis mocno popieprzony (pieprzem) kąsek zostawic na widoku i psiak chapnie i mu się odechce chapania potem...:cool3:

Posted

Ja myslę ,że wszystkie zwierzaki ,którym kiedys brakowało jedzenia są w jakiś sposób przepadliste i jak tylko maja jedzonko na widoku to wszystko by zjadły więc chyba nie jest to wadą bo sama mam dwa takie głodomorki i nie mam im tego za złe.

Posted

Majkus juz waruje:lol: Podczas sesji swietnie mu idzie i siadanie i warowanie, ale kiedy wystepuja zaklocenia troszke mu sie miesza:lol: Cwiczymy codziennie!

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkie Cioteczki! Majkuś ma się wspaniale! Jest już coraz śmielszy i wesoły. Zadecydowaliśmy z mężem, że zostanie u nas na stałę. Bardzo się do siebie przywiązaliśmy i nie może być inaczej. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w szukaniu domu i za kibicowanie Majkusiowi! Wkrótce zamieszczę nowe zdjęcia!

Posted

:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:
No piękne zakończenie!!! Majki sam sobie dom wybrał i postawił na swoim :lol: Trzymam kciuki za dalsze powodzenia!!!

• 1 month later...
Posted

Majkuś ma się wspaniale, chociaż czasami miewa jeszcze chwile melancholii, pewnie minie sporo czasu, zanim zapomni o niemiłych doświadczeniach. Z Krokietem tworzą niezły tandem:p

• 2 months later...