Jagienka Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 qroqiet napisał(a):No tak... Chwila ciszy i ciotki zapomnialy o Majkim...:shake: nic nie zapomniały.. w napięciu do soboty czekamy na relacje z sesji 0 Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Perfi napisał(a):foksia na psich adopcjach sa 2 moim zdaniem najladniejsze zdjecia majkiego sciagnij sobie :) Grogiet juz mi przysłała razem z opisem ,Camara posłała już na poniedzialek do gazety i mam nadzieje ,że nie obetna jej ani jednego zdjęcia ,a zwłaszcza Majkiego. Majki musi znaleść super domek,chociaż wiem ,że u grogiet ma najwspanialsze warunki na świecie to czekają do niej już inne psiaki w kolejce ,które bez jej pomocy nie maja szans na adopcje.(w tej chwili cały czas myślę o Ambrozji) Quote
qroqiet Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Sesja 0 przelozona... Jeden z dwojga psichologow nie mogl przyjsc, a mnie zalezalo szczegolnie na jego opinii. Kolejny termin juz na po-swietach. Jestem zmartwiona, bo chcialam rozpoczac intensywna prace z Majkim. Nad pewnymi zachowaniami juz pracujemy, ale potrzeba nam wiecej wskazowek, bo jednak pobyt w schronisku, akurat w przypadku Majkiego, zrobil swoje... Quote
weszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Szkoda. Ale co się odwlecze itd... Zresztą Majki ma taki raj u Ciebie, że i bez psychologa będzie dochodził do siebie :) Quote
Aga-ta Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 weszka napisał(a):Szkoda. Ale co się odwlecze itd... Zresztą Majki ma taki raj u Ciebie, że i bez psychologa będzie dochodził do siebie :) zgadza sie:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Majki był wczoraj w gazecie i był jeden sympatyczny telefon ,Ewusia nic nie pisze ,a wiem ,że jest z państwem umówiona po świętach.Trzymamy kciuki , a ja najwięcej i najmocniej bo Ambrozja czeka ,a Aga nie wkleiła nowych zdjęć slicznotki ,która zaczyna być coraz fajniejsza. Quote
Jagienka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pewnie nie chciała zapeszyc... A zdjęcia wstawiłam, tylko poznikały posty przez zawirowania na forum... Quote
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 W takim razie mocno trzymam kciuki za Majkiego :) Quote
qroqiet Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Przepraszam, ze nie informuje na biezaco, ale w pracy juz nie mam dostepu do Dogomanii, a w domu nie mam internetu... Moge sie zalogowac tylko jak jestem u Mamy. Jestem w kontakcie z bardzo milymi, zainteresowanymi Majkim ludzmi, jestesmy umowieni na po swietach. Jedyny problem w tym, ze Panstwo juz maja jednego pieska, ktory jest zadziorny w stosunku do innych psow... Nie wiem, czy cos w tego wyjdzie, ale zapoznanie juz niedlugo, wiec trzymac kciuki! Postaram sie w weekend zamiescic nowe zdjecia Majkiego. Quote
black sheep Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 O no to trzymamy! :) To nie wiem czy wznawiać allegro czy już poczekać co będzie? Bo chyba się skończyło Quote
wtatara Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Może akurat się polubią. Moja Tabi też nie lubi raczej innych piesków. Ma jednak jednego wilczura, którego jak widzi to aż się czołga ze szczęścia. Trzeba mieć nadzieję. Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 wtatara napisał(a):Może akurat się polubią. Moja Tabi też nie lubi raczej innych piesków. Ma jednak jednego wilczura, którego jak widzi to aż się czołga ze szczęścia. Trzeba mieć nadzieję. Mamy nadzieje ,że się dogadają ,musi być dobrze. Quote
qroqiet Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 W naszym domu przez ostatnie dwa dni byl maly remont, w zwiazku z czym pieski poszly do mojej Mamy. Bylam ciekawa jak zachowa sie Majki, bo wczesniej bywal w moim towarzystwie agresywny wobec Mamy i Siostry, ale o dziwo, jak mnie przy nim nie bylo, byl dla nich jak aniolek - zadnych zebow! Jest zatem nadzieja, ze do nowego domu i wlasciciela tez by sie przyzwyczail. Oczywiscie tesknilismy za soba, ale przychodzilam rano i wieczorem, zeby sie pobawic z psiakami, coby mnie nie zapomnialy! Dzisiaj byl jednak szczesliwy, jak wrocil na stare smieci! Zdjecia niebawem! Quote
Aga-ta Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 co slychac u Majkiego po swietach? Nie planuje przeprowadzki do nowego domku?;) Quote
qroqiet Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dzisiaj jestem umowiona na telefon z Panstwem zainteresowanym adopcja Majkiego. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Majki w kazdym razie walizek jeszcze nie spakowal:cool3:. Quote
sahara Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czy brak wiadomości to dobra wadomośc :cool3: ? Quote
Recommended Posts