Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='black_sheep']Perfinko, nie ma co owijać w bawełne, brzydok:):loveu: :loveu: :loveu:

black_sheep Ty chyba nie znasz się na psach :p , brzydota? On jest orginalny i tylko dla prawdziwego konesera :cool3: . No i ten kolor, Palisander, ile masz psów w TAKIM kolorze?:cool1:

Posted

[quote name='sahara']black_sheep Ty chyba nie znasz się na psach :p , brzydota? On jest orginalny i tylko dla prawdziwego konesera :cool3: . No i ten kolor, Palisander, ile masz psów w TAKIM kolorze?:cool1:
w schronisku sa jeszcze takie dwa :razz:
Majki, powodzenia dzisiaj!!!!

Posted

Toska napisał(a):
Majki się pięknie zaprezentował dziś w Kundlu :lol:
i mam nadzieję , że znalazł dom !!!

qroqiet... czy cisza to znaczy, że wymęczona adopcją nie masz siły napisać??

Posted

Wczoraj miałam zaszczyt poznać Majkiego po programie. On jest maciupeńki i taki słodki :loveu: Na zdjeciach wygląda na większego, a to taka maciupina na chudych nóżkach. Słodziaczek :loveu::loveu::loveu:
No i zainteresowanie było, mam nadzieję że domek już się szykuje :)

Posted

Jagienka napisał(a):
qroqiet... czy cisza to znaczy, że wymęczona adopcją nie masz siły napisać??

Dogo mi coś bzikowało przez ostatnie dwa dni, nie mogłam się zalogować. W Kundlu chyba nie wypadliśmy najlepiej... Majki był zdenerwowany i chciało mu się spać... Mało się pokazał, leżał w kulkę, albo odwracał mordkę. Poza tym to nie jest piesek, który potrafi, czy w ogóle chce się zareklamować. On najlepiej się czuję w naszym domu, swojej klateczce i przy Krokiecie.
Wczoraj po programie jedna osoba z Krakowa zainteresowała się Majkim. Nie wiem co to za domek, ale mam się dzisiaj umówić z zainetersowaną rodziną na "oględziny". Ja pojadę do nich z Majkim, więc zobaczę co to za dom, ludzie i czy Majkiemu się spodoba. Boje się trochę tej wizyty, bo Majki jest bardzo nieufny wobec obcych (głowa spuszczona, ogon podkulony, powarkiwanie) i nie lubi, jak ktoś go głaszcze. To nie Ramzes, który na widok każdego człowieka szaleje z radości...