Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W weekend Majki zasmakował pogoni za bażantem (dwukrotnie). Nie mogę go narazie spuszczać ze smyczy, bo jak wbiegł w trzciny, to się najadłam strachu!

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że w przypadku Majkiego jest tak, że dopóki był bardzo wystraszony nowymi okolicznościami, to się nie oddalał, a teraz po prostu poczuł się swobodnie, pewnie, poznał okolicę i chce się wybiegać za te 2 lata spędzone w Schronisku:lol: . Poza tym, to w ogóle chyba typ "polowczyka", bo cały czas coś tam tropi w krzakach:lol: .

Posted

Ja to bym widziała Majkiego u siebie. Ale starzy pewnie się nie zgodzą. Idealnie się nadaje, jest mały, do domu pasuje, śpi w klatce, co było by genialne. Denis lubi tylko małe psy. No i jest podobny do DUDUSIA od Pati, a moja mama się w nim kocha. Dziś jej go pokarze. Ale nie liczcie na wiele...

Posted

Miłe Cioteczki, dzięki kiwi prawodpodobnie Majki wystąpi jutro w Kundlu:multi:! Jestem pełna obaw, bo Majki boi się nowych miejsc i ludzi, nie wiem jak zareaguje na studio... Ale zobaczymy:lol: Trzymajcie kciuki!!!

Posted

black_sheep napisał(a):
Ja to bym widziała Majkiego u siebie. Ale starzy pewnie się nie zgodzą. Idealnie się nadaje, jest mały, do domu pasuje, śpi w klatce, co było by genialne. Denis lubi tylko małe psy. No i jest podobny do DUDUSIA od Pati, a moja mama się w nim kocha. Dziś jej go pokarze. Ale nie liczcie na wiele...

Jeżeli chcesz, to mogę Ci wysłać więcej zdjęć, tylko podaj na PW adres:lol: .

Posted

[quote name='black_sheep']blacksheep5@o2.pl

Może wstawisz też tutaj? Najlepiej ze zbliżeniem mordki:)
Przy wstawianiu pomaga mi siostra, nie chcę nadużywać jej grzeczności:lol: Postaram się:lol: .
Cioteczki pomóżcie! Co powiedzieć w programie? Jak mam wyrazić to, że Majki może dziabnąć jednego domownika w obronie drugiego?:cool3: Jak zachęcić potencjalnych właścicieli?