qroqiet Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 W weekend Majki zasmakował pogoni za bażantem (dwukrotnie). Nie mogę go narazie spuszczać ze smyczy, bo jak wbiegł w trzciny, to się najadłam strachu! Quote
black sheep Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Mój Deniś jest u mnie długo długo i jeszcze go nie spuszczam ze smyczy;) Ale to ciężki przypadek:P Quote
qroqiet Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Myślę, że w przypadku Majkiego jest tak, że dopóki był bardzo wystraszony nowymi okolicznościami, to się nie oddalał, a teraz po prostu poczuł się swobodnie, pewnie, poznał okolicę i chce się wybiegać za te 2 lata spędzone w Schronisku:lol: . Poza tym, to w ogóle chyba typ "polowczyka", bo cały czas coś tam tropi w krzakach:lol: . Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Majki rozpoczyna kolejny dzień, a tu żadnej ciotki...:shake: Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Na allegro tylko 317 wyświetleń... Czemu nikt nie chce Majkiego?...:shake: Quote
wtatara Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 na pewno się znajdzie ten wymarzony domek. On jest taki malutki i kochany Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Wczoraj wieczorem znalazłam na Majkim kleszcza! Uważajcie na swoje psiaki! Quote
wtatara Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Tak zgadza się . Bernardynka Adka znalazła domek w Pękowicach- u niej znaleźli juz 2 leszcze Quote
wtatara Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Tak zgadza się . Bernardynka Adka znalazła domek w Pękowicach- u niej znaleźli juz 2 kleszcze Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 W tym roku może być naprawdę poważny problem, bo zimy prawie nie było. Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Nie miałam dostępu do laserowej, siostra mi wydrukuje w tym tygodniu:lol: . Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Zapomniałam napisać: Majki nauczył się dawać "buzi"!!! Quote
Aga-ta Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 pieknie:) i nikt nie chce calujacego psiaka???:razz: Quote
Cez Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 na pewno ktos go zechce, tylko rozreklamowac trzeba :) Quote
black sheep Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja to bym widziała Majkiego u siebie. Ale starzy pewnie się nie zgodzą. Idealnie się nadaje, jest mały, do domu pasuje, śpi w klatce, co było by genialne. Denis lubi tylko małe psy. No i jest podobny do DUDUSIA od Pati, a moja mama się w nim kocha. Dziś jej go pokarze. Ale nie liczcie na wiele... Quote
qroqiet Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Miłe Cioteczki, dzięki kiwi prawodpodobnie Majki wystąpi jutro w Kundlu:multi:! Jestem pełna obaw, bo Majki boi się nowych miejsc i ludzi, nie wiem jak zareaguje na studio... Ale zobaczymy:lol: Trzymajcie kciuki!!! Quote
qroqiet Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 black_sheep napisał(a):Ja to bym widziała Majkiego u siebie. Ale starzy pewnie się nie zgodzą. Idealnie się nadaje, jest mały, do domu pasuje, śpi w klatce, co było by genialne. Denis lubi tylko małe psy. No i jest podobny do DUDUSIA od Pati, a moja mama się w nim kocha. Dziś jej go pokarze. Ale nie liczcie na wiele... Jeżeli chcesz, to mogę Ci wysłać więcej zdjęć, tylko podaj na PW adres:lol: . Quote
qroqiet Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='black_sheep']blacksheep5@o2.pl Może wstawisz też tutaj? Najlepiej ze zbliżeniem mordki:) Przy wstawianiu pomaga mi siostra, nie chcę nadużywać jej grzeczności:lol: Postaram się:lol: . Cioteczki pomóżcie! Co powiedzieć w programie? Jak mam wyrazić to, że Majki może dziabnąć jednego domownika w obronie drugiego?:cool3: Jak zachęcić potencjalnych właścicieli? Quote
Recommended Posts