Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Bardzo prosimy o domek dla Majkiego cudnego psiaczka bo grogiet jest nam potrzebna do prawie beznadziejnego przypadku i może zechce nam pomóc jak tylko Majki znajdzie stały domek.
Grogiet w schronisku jest sunia Ambrozja ,która jest od szczeniaka i bardzo boi się ludzi .
Oczywiście też jak w prypadku makiego nie wiedziałyśmy ,że jest taka bida i potrzebuje naszej pomocy bo chowa się w kąt a do tego nigdy nie miała szans poznać co to domek ,ma już rok i siedzi tam od zawsze.
Ja będąc w każdą niedzielę będę jej poświęćać co najmniej godzinke ale to nie to samo co domek zastępczy , w którym będzie mieć większą styczność z człowiekiem .Mam zdjęcia i przślę do karusi żeby wkleiła , a następne będą w niedzielę.

Napiszcie coś więcej o suni na krakowskich maleństwach:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32437

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majki przeszedł dzisiaj dzielnie próbę pozostania w zamkniętej klatce podczas naszej nieobecności. Siedział sam 2 godziny, był bardzo grzeczny.
Gdzie te wszystkie ciotki???!!!

Posted

Plakat piekny, allegro również... :loveu: Chciałam dac Majkiego na zwierzakiwkrakowie, ale już tam jest :cool3:

w Psich Adopcjach już uaktualniłam, tylko jeszcze prezesi muszą zatwierdzić, Perfi może dodać nowe zdjęcia Majkiego??

Posted

Majki mówi wszytkim dzieńdobry!:lol: Dzisiaj w nocy Majki i Krokiet dobrowolnie spali razem w klateczce! To było naprawdę rozczulające, bo Krokiet to właściwie takie niedotykalskie jajo:lol: .

Posted

Perfi napisał(a):
Majki szybciutko musi znalezc domek zeby kolejna bide uratowac :( takie dobre duszki jak qq nieczesto sie zdarzaja ;)

Perfi, a Ty coś wiesz o Ambrozji, bo moje pytanie pozostało bez odpowiedzi?