tegi6k Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Witam, Nazywam się Dawid lat (18 ). Mam 14letniego pinczerka bawi się ,,Kubuś'' od wczoraj spuchł mu penis (napletek chyba) zauważyłem to jak wyszedłem z nim na spacer bo zaczną piszczeć. Nie mam kompletnie grosza ani nie mam skąd pożyczyć na weterynarza więc zwracam się do was z pytaniem jak mogę mu pomoc. Myślałem że wyliże się i będzie ok ale jednak nie. Mieszkam na razie sam bo rodzice za granicą w pracy i będą za około tydzień/dwa. Proszę o pomoc. PS. chciał zauważyć że pies mocno śpi kiedyś co ledwo się ruszyłem to otwierał oczy teraz to mogę mu robić zdjęcia on i tak nie reaguje. Quote
egradska Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 nie wiem, czy ktoś odważy się diagnozować pieska przez internet, na twoim miejscu pożyczyłabym od kogoś kasę i w te pędy do lekarza, ewentualnie umówiłabym się z wetem co do płatności po skończonej kuracji. Nie ma na co czekać, sam widzisz, że pieska bardzo boli. Trzymam kciuki Quote
tegi6k Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Na razie pytałem znajomych, parę rodziny to nie mają a z reszta to nie utrzymuje kontaktu ale będę próbował. A jak nie to jak mówisz jakoś może dogadam się z lekarzem. A wicie czy 100zł by wystarczyło?? Quote
gryf80 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 dawid myślę,że na pewno a z resztą-jeśłi masz weta niedaleko siebie to weż"na zeszyt"oddasz jak jak rodzice wróca.wyglada to jak wypadnięty penis-zdarza sie.ale musisz to pokazać wetowi i to w miare szybko-im dłiużej będziesz zwlekał tym bardziej ta cz eść na zewn."puchnie"i moze dojśc do martwicy(na samym końcu jest samoamputacja) Quote
Recommended Posts