Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mi napisala pani Magda:

no nic mam nadzieje ze wkrotce znajdzie sie ktos kto ja wezmie na stale,bp ja na dluzsza mete nie moge sie nia zajmowac ,jesli szybko sie nie nauczy .
magda

HEEEEEEEEEELP!!!!!!!!

Posted

Boze tego sie bałam najbardziej...

oto mail jaki dostalam:

witam nie mam mozliwosci zrobienia zdjec ,
musze takze z przykroscia powiedziec ,ze ja takim psem nie moge sie zajmowac ,suka sika i robi non stop w domu,jak chce sie ja do tego zabrac robi sie agresywna ,probowalam wychodzilam ,ona nic nie rozumie ,przykro mi ale mam male dziecko i nie moge pozwolic aby pies zalatwial sie w domu!pisalam to w mailu ze moge zajmowac sie psem ktory jest nauczony czystosci ,ona nie jest i przykro mi moje dziecko raczkuje ,wszystko jest zaszczane i zakupkane ,poprostu tragedia ,ci najgorsze ona to robi zaraz jak wroci ze spaceru na moich oczach po porostu tragedia ,naprawde przepraszam i jest mi porzykro lae nie moge ,moj pies wychodzi 3 razy dziennie w tym raz na spacer ,i koniec ja wiecej razy nie dam rady z nia wychodzic a trzeba by to robic co chwila,a aa jka chce sie ja zlapac to wpada w jaks agresje ze wogole nie mozna do niej podejsc ,mialam pare psow ale ona jest dziwna!przykro mi i przepraszam.
wiec nie wiem co dalej z suczka?
magda

Posted

Od razu powiem szczerze w tą agresje nie wierze, ona sie pewnie chce usprawiedliwić..

LUDZIE!!!!!!!!!!:( co ma z nia zrobic????????????????

POMOCY!!!!!!!!!!!!

Posted

Cholera :angryy: Cos trzeba wymyśleć!!Ja bym ją wzieła na jakiś czas ale skoro ona jest taka rozbrykana to Diana mi ją zagryzie!!!Nie wiem co wymyśleć!Nawet jeśłi zamknęłabym ja w łazience to nic pewnie by to nie dało bo będzie piszczeć ale ile można zamykac psiaka?Nie,no nie!!!Proście tą dziewczyne jeszcze niech ją przetrzyma troszkę może sunia się uspokoi.Poza tym są specjalne preparaty takie do psikania na podłogę by psiak nie sikła w domu.ten zapach psu na to niepozwala.Ponoć w ten sposób można nauczyćpsa ale ja tego nie próbowałam!!