Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Cóż moge napisać o Borce psiak ideał hmm...banalnie ale tak jest nie wiem jakie były jego losy przed schroniskiem,ale te jego oczy gdy pierwszy raz go zobaczyłam takie ufnne i poddane.Borka to 8-9 letni psiak gdy wychodzi na spacer cieszy sie całym soba co chwile podchodzi i trąca człowieka mordką , a potem trzeba wracać do kojca i widac jak Borka gasnie to naprawdę widac.Zostań człowiekiem tego psiaka niech dumnie myśli trącajac Ciebie MÓJ CZŁOWIEK

Borka przebywa w schronisku w Jastrzębiu-Zdroju
KONTAKT w sprawie adopcji Iza 510 250 970 belduch@wp.pl
UWAGA!!! ZASTRZEGAM SOBIE WIZYTĘ PRZED I PO ADOPCYJNĄ (TO NAPRAWDĘ KILKA ZDAŃ )

Edited by izek77
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Borka dogaduje sie z psiakami mimo tego iż nie jest już młodzieniaszkiem uwielbia się ganiać i bawic .Ot zwykły psiak ani za bardzo ładny ani rasowy taki jakich tysiące, nie wiem dlaczego moj pierwszy wątek o Nim dla mnie to zebranie wszystkich najlepszych cech futrzaka .Zdaje sobie sprawe ze Borka nie ma wielkich szans na fotel czy kanape u swojego człowieka ,lecz cóz by to był za świat bez marzeń

Edited by izek77
Posted

ZUZA1 napisał(a):
Jestem znowu u Borki.
Zaproszenie poszło do Cioteczek.
Mam nadzieję, że wpadną :bye:
Borka powodzenia.

Jestem i ja :) kibicuję burkowi

Posted

Kiedyś uwazałam ze coś tam wiem na temat psiaków ,pózniej przyjełyście mnie do Was co uwazam za bardzo nobilitujące i okazało sie że teraz wiem ze nic nie wiem .Jezeli macie jakies pomysły co był mogła jeszcze zrobic dla Borki bardzo prosze o sugestie !