Gosiapk Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Nutusia']Kot "kasowy" nie ucieknie - gdzie miałby lepiej niż u Malagosów ;) Ale fakt - kasę trza wydać, bo uciec, kot nie ucieknie, ino... kasę sprzeniewierzy :)[/QUOTE] kot = Malagosiowy TZ? :evil_lol: Quote
Nutusia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 W "takie sprawy" to ja już wolę nie wnikać ;) Quote
malagos Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Mój TŻ to raczej misiek, nie kotek :) Jutro psy dłużej muszą posiedzieć w domu, bo jadę na szkolenie, a Tomek pojechał na plener.......... Quote
Gosiapk Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Nutusia']W "takie sprawy" to ja już wolę nie wnikać ;)[/QUOTE] Dyplomatyczna odpowiedz :diabloti: Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ryjonek']Dziś będę pierwsza:) ----dzień dobry----[/QUOTE] Witamy Kochaną Ryjonkową :loveu: Quote
Gusiaczek Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 I mnie też! i mnie też;) [quote name='Ziutka']Witamy Kochaną Ryjonkową :loveu:[/QUOTE] Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ryjonek']Dziś będę pierwsza:) ----dzień dobry----[/QUOTE] A ja chyba ostatnia :) Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Gusiaczek']I mnie też! i mnie też;)[/QUOTE] I Kochaną Gusiaczkową :loveu: i Kochaną Gośkije moją :loveu: Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Nutusia']Chiba ja dziś ostatnia - wstyd!!![/QUOTE] Nie ostatnia :) Jeszcze się nie meldowała : Mazowszanka, cisowianka i wąglik :diabloti: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']Nie ostatnia :) Jeszcze się nie meldowała : Mazowszanka, cisowianka i wąglik :diabloti:[/QUOTE] Mazowszanka, cisowianka, muszynianka, Żywiec Zdrój, Nata, Zuber itp ;) [quote name='Ziutka']I Kochaną Gusiaczkową :loveu: i Kochaną Gośkije moją :loveu:[/QUOTE] :bye: [quote name='Nutusia']Chiba ja dziś ostatnia - wstyd!!![/QUOTE] Qurka, nawet w tej konkurencji ktoś mnie prześcignął ;) Quote
jaanka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Wprawdzie nie byłam oczekiwana ale wpadłam w odwiedziny . Quote
malagos Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Tym milsze odwiedziny, jaanka :) To jednak ja jestem ostatnia, kurka......... Kochane psy były same w domu 9 godzin i 40 minut. Zero spustoszeń i siuśków na podłodze. Dumna jestem z nich! Plus dla Szelki :) Nadal nikt o te pannice nie pyta. Nawet pies z kulawą nogą. Quote
jaanka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 :) Dzięki Bardzo grzeczne sunieczki , to cenna informacja dla przyszłych opiekunów . Jak wiesz mam kochanego szczocha i gryzonia ale wcale mniej bym nie kochała gdyby odzczędziła mi tych atrakcji ;) Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='malagos']Tym milsze odwiedziny, jaanka :) [/QUOTE] Otóż to :loveu: Witamy jaankę z wieczorka :) Quote
wegielkowa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Dzień dobry Państwu zarówno Biggosom jak też innym spoza Bocianowa. Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Dzień dobry Państwu zarówno Biggosom jak też innym spoza Bocianowa.[/QUOTE] No nareszcie jesteś :loveu: bo już myślałam, że pierogi Ci zaszkodziły :eviltong: Quote
wegielkowa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']No nareszcie jesteś :loveu: bo już myślałam, że pierogi Ci zaszkodziły :eviltong:[/QUOTE] Dopierom wróciłam. Józefka do łóżka, wysypiać się:) Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Dopierom wróciłam. Józefka do łóżka, wysypiać się:)[/QUOTE] Józefka siedzieć ogłaszać, bo dużo piesków Józefka mieć do ogłoszeń :crazyeye: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Porządne psiurki nie narozrabiały :) Witam szanowną koleżankę Wegielkowa od Wulgarnych Quote
wegielkowa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk']Porządne psiurki nie narozrabiały :) Witam szanowną koleżankę Wegielkowa od Wulgarnych[/QUOTE] Nie ma Wulgarnych, jest tylko Jedna Wulgarna (i Niegościnna) emilia2280. Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Nie ma Wulgarnych, jest tylko Jedna Wulgarna (i Niegościnna) emilia2280.[/QUOTE] To może ostatnio, bo znam co najmniej 2 inne tym przymiotnikiem przez szanowną koleżankę przyodziane w uprzednich okresach. Quote
wegielkowa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk']To może ostatnio, bo znam co najmniej 2 inne tym przymiotnikiem przez szanowną koleżankę przyodziane w uprzednich okresach.[/QUOTE] Ale może już nie są? Które to jedne niedobre? jakieś nie ze świetokrzyskiego zapewne.... Biggosowa i Józefka? Quote
Recommended Posts