wiosenka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='malagos']Jutro zamówię karmę na Animalii, bo worek ostatni ma się ku końcowi. Wielkie dzięki!!!!!! :multi: :loveu: :multi:[/QUOTE] Niektóre tańsze na Grande Cane. Quote
Mazowszanka13 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Katarzyna M. to nasz Ryjonek chyba :) Quote
Ryjonek Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 To właśnie ja:) Obiecałam 3 strony temu wkład żarełkowy. Quote
Ziutka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='malagos']Ziutka :mad: To już się pomylić nie można? A może ja zamiast świnki skarbonki mam kota skarbonkę, hę? :diabloti:[/QUOTE] Gdyby to była mowa o skarbonce, to by było " w kocie " :eviltong: Ty mnie też za słówka czasami łapiesz :diabloti: :evil_lol: Quote
Nutusia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 A co za różnica gdzie kasę trzyma - w śwince, na kocie - byleby była! ;) Dobrze, że nicki są na dogo każdy inny, bo rzeczywiście się we łbie może pokiełbasić która Małgośka jest która :) Quote
malagos Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 No właśnie, Nutusia, Ty mnie jedna rozumiesz - ze fajnie kasę na kota położyć i niech tak sobie biega :evil_lol: Ryjonek, ja straaaaasznie Ciebie przepraszam, przecież powinnam pamiętać, jak Ty się Kobieto nazywasz, ale .... :roll: wybacz starej babie, niedługo to ja Was bedę pytała, jak JA się nazywam :diabloti: Uzupełniam wpłaty na pierwszej stronie. A ta Grande Cane, to za za sklepik? Zaraz zajrzę. Bo najchętniej bym kupiła karmę drobniutką, takie chrupki dla psa 5 - 10 kg. Quote
Nutusia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Dla mnie Ela ostatnio zamawiała w Dragonie. Też bardzo dobre ceny i promocje - polecam. Quote
malagos Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Chyba z tą karmą zostanę przy Animalii, jakoś nie umiem na innych portalach wybrać odpowiedniej. Quote
Ziutka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='malagos']wybacz starej babie, niedługo to ja Was bedę pytała, jak JA się nazywam :diabloti: Ty stara ? Heheh dobre :evil_lol: Quote
malagos Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Misia robi postępy, ale powolutku. Wybiega z kojca na przykurczonych nóżkach, za chwilę wraca i wskakuje do budy. Szkoda, zę musi poczekać na swoja kolejkę w domku, ale i tak lepsze to, niż ulica i nasz wiejski park. Będzie dobrze, to młodziutkie i śliczne stworzonko, tylko bardzo zastrachane i wycofane. Quote
Gosiapk Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Malagosie, Ty się spiesz z zamawianiem karmy, bo jak ten kot na którym są pieniądze ucieknie, to nawet Ryjonek go nie dogoni. :shake: Quote
wiosenka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Powiedz jaką to poszukam i porównasz ceny nawet na przyszłość ;). Ja teraz jestem na etapie miłości do Wolfsbluta, ale jego mankamentem jest cena. Quote
Nutusia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Kot "kasowy" nie ucieknie - gdzie miałby lepiej niż u Malagosów ;) Ale fakt - kasę trza wydać, bo uciec, kot nie ucieknie, ino... kasę sprzeniewierzy :) Quote
Ziutka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Gusiaczek']Witam środowo:)[/QUOTE] I ja się przywitam :) Quote
wegielkowa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Ziutka']I ja się przywitam :)[/QUOTE] Jak Żucia się wita to i ja:) Quote
Kar0la Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Czy są już jakieś sensowne zapytania o dziewczynki? Quote
Mazowszanka13 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Kar0la']Czy są już jakieś sensowne zapytania o dziewczynki?[/QUOTE] Oprócz Pani W. oczywiście ;) Quote
malagos Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 He, he, pani W. już sie nie odezwała, poza tym mejlem, a przyznam się, że mi jej brakuje :) i jej męża. O dziewczynki zero zapytań. Ani o Szelkę, ani o Pchełkę, ani o Misię (ponoć jest na fb). Tak zwana doopa bladzieńka. W przyszłym tygodniu, jak już Tomek wróci z tych swoich wyjazdów plenerowo-fotograficznych zapisujemy Miśkę na sterylkę. Nie ma na co czekać. Jakoś musimy sobie poradzić z przetrzymaniem jej w kaftaniku w domu. Zaraz zapytam znów w skarpecie sterylkowej, czy mogę ją ciachać na ich konto. Quote
malagos Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Ale ze mnie gapa! Najpierw zapytam ( właściwie: zgłoszę) w gminie o te koszty sterylizacji, przecież Miska to pies gminny! A że nie dali na żarełko, to pikuś, powinni dać na zabieg. Quote
Mazowszanka13 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='malagos']Ale ze mnie gapa! Najpierw zapytam ( właściwie: zgłoszę) w gminie o te koszty sterylizacji, przecież Miska to pies gminny! A że nie dali na żarełko, to pikuś, powinni dać na zabieg.[/QUOTE] Masz rację. I tak ich wyręczamy (my czyli dogo) w wielu sprawach. Quote
Nutusia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Co ci ludzie - w sen zimowy już zapadli, że o takie mikro cuda nikt nie dzwoni?... Właśnie Ziutka nasza nieoceniona (choć doceniona jak najbardziej ;)) ogłoszenia dla naszej Hopki wyprodukowała... Pożyjemy - zobaczymy! ;) Quote
malagos Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Za szybko te ogłoszenia wpadają w wirtualną przestrzeń....... Wiele osób patrzy na ogłoszenia ostatnio dodane. Quote
Recommended Posts