Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Jutro zamówię karmę na Animalii, bo worek ostatni ma się ku końcowi. Wielkie dzięki!!!!!! :multi: :loveu: :multi:[/QUOTE]
Niektóre tańsze na Grande Cane.

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Ziutka :mad: To już się pomylić nie można? A może ja zamiast świnki skarbonki mam kota skarbonkę, hę? :diabloti:[/QUOTE]
Gdyby to była mowa o skarbonce, to by było " w kocie " :eviltong:
Ty mnie też za słówka czasami łapiesz :diabloti: :evil_lol:

Posted

A co za różnica gdzie kasę trzyma - w śwince, na kocie - byleby była! ;)
Dobrze, że nicki są na dogo każdy inny, bo rzeczywiście się we łbie może pokiełbasić która Małgośka jest która :)

Posted

No właśnie, Nutusia, Ty mnie jedna rozumiesz - ze fajnie kasę na kota położyć i niech tak sobie biega :evil_lol:
Ryjonek, ja straaaaasznie Ciebie przepraszam, przecież powinnam pamiętać, jak Ty się Kobieto nazywasz, ale .... :roll:
wybacz starej babie, niedługo to ja Was bedę pytała, jak JA się nazywam :diabloti:
Uzupełniam wpłaty na pierwszej stronie.
A ta Grande Cane, to za za sklepik? Zaraz zajrzę. Bo najchętniej bym kupiła karmę drobniutką, takie chrupki dla psa 5 - 10 kg.

Posted

Misia robi postępy, ale powolutku. Wybiega z kojca na przykurczonych nóżkach, za chwilę wraca i wskakuje do budy. Szkoda, zę musi poczekać na swoja kolejkę w domku, ale i tak lepsze to, niż ulica i nasz wiejski park. Będzie dobrze, to młodziutkie i śliczne stworzonko, tylko bardzo zastrachane i wycofane.

Posted

He, he, pani W. już sie nie odezwała, poza tym mejlem, a przyznam się, że mi jej brakuje :)
i jej męża.
O dziewczynki zero zapytań. Ani o Szelkę, ani o Pchełkę, ani o Misię (ponoć jest na fb). Tak zwana doopa bladzieńka.
W przyszłym tygodniu, jak już Tomek wróci z tych swoich wyjazdów plenerowo-fotograficznych zapisujemy Miśkę na sterylkę. Nie ma na co czekać. Jakoś musimy sobie poradzić z przetrzymaniem jej w kaftaniku w domu.
Zaraz zapytam znów w skarpecie sterylkowej, czy mogę ją ciachać na ich konto.

Posted

Ale ze mnie gapa! Najpierw zapytam ( właściwie: zgłoszę) w gminie o te koszty sterylizacji, przecież Miska to pies gminny! A że nie dali na żarełko, to pikuś, powinni dać na zabieg.

Posted

[quote name='malagos']Ale ze mnie gapa! Najpierw zapytam ( właściwie: zgłoszę) w gminie o te koszty sterylizacji, przecież Miska to pies gminny! A że nie dali na żarełko, to pikuś, powinni dać na zabieg.[/QUOTE]

Masz rację. I tak ich wyręczamy (my czyli dogo) w wielu sprawach.

Posted

Co ci ludzie - w sen zimowy już zapadli, że o takie mikro cuda nikt nie dzwoni?... Właśnie Ziutka nasza nieoceniona (choć doceniona jak najbardziej ;)) ogłoszenia dla naszej Hopki wyprodukowała... Pożyjemy - zobaczymy! ;)