zerojeden Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 oki, dałam Pani numer do Ciebie, ten z Twojego podpisu jest aktualny? Bo mi wszystkie numery trafiło jak mi karta sim padła. Daj znać jak Pani zadzwoni. Quote
Macia Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Tak, to jest mój aktualny numer. W takim razie czekam i może akurat się uda? ;) Jeszcze raz dzięki, że o nas pomyślałaś. Quote
zerojeden Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Nie ma za co, najważniejsze żeby miała dom, dla mnie nie ma różnicy który psiak go znajdzie bo mi wszystkich szkoda i każdy zasługuje na swoją rodzinę, więc trzymam kciuki :kciuki: Pani napisała że zadzwoni, daj znać czy coś z tego wyjdzie ;) Quote
Macia Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Pani zadzwoniła. Najlepsze jest to, że ona też jest z Leszna!! Świat jest mały. Jutro przyjedzie zobaczyć naszą "malutką". Mam nadzieję, że się zakocha ;). Aż ciężko mi uwierzyć w taki zbieg okoliczności :evil_lol:. Quote
Ziutka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Macia']Pani zadzwoniła. Najlepsze jest to, że ona też jest z Leszna!! Świat jest mały. Jutro przyjedzie zobaczyć naszą "malutką". Mam nadzieję, że się zakocha ;). Aż ciężko mi uwierzyć w taki zbieg okoliczności :evil_lol:.[/QUOTE] Trzymam kciuki za jutro :) Quote
zerojeden Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ano wspominała mi z jakiej miejscowości jest ale ja nie mam pamięci do nazw po kojarzyłam tylko że to gdzieś koło Poznania ;) Super ale byłoby fajnie ;) hehe nawet człowiek w chorobie może się do czegoś przydać...i od razu mi lepiej ;) trzymam kciuki za jutro!!!! Sarunia pokaż się z jak najlepszej strony :cool3: Quote
Ellig Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Macia']Pani zadzwoniła. Najlepsze jest to, że ona też jest z Leszna!! Świat jest mały. Jutro przyjedzie zobaczyć naszą "malutką". Mam nadzieję, że się zakocha ;). Aż ciężko mi uwierzyć w taki zbieg okoliczności :evil_lol:.[/QUOTE] Trzeba kciuki trzymac:) Quote
Macia Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Zapraszam na bazarek, który mam nadzieję pozwoli choć trochę spłacić długi Sary! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235556-Bazarek-zimowy-%28%C5%9Bmieszne-czapki-szale-mitenki-itp-%29-na-mastifk%C4%99-Sar%C4%99-do-25-11!!!!?p=19959645#post19959645[/url] Quote
lunarmermaid Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Super wieści! A to cudo z przytuliska to co to?:cool3: Quote
Macia Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Cudo z przytuliska to pewnie wytwór tej samej "hodowli". Młody (roczny?) samiec. Bardzo przerażony, ucieka w boksie, ale nie jest agresywny. Na spacerze na każdy nagły ruch zamiera. Quote
zerojeden Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Z niecierpliwością czekam na relacje z wizyty zapoznawczej i strasznie mocno trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Macia Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Pani była razem z synkiem zapoznać się z Sarą. Jeśli w przyszłym tygodniu (bo wtedy będzie już mąż) Sara dogada się z owczarkiem to idzie do nowego domu! W piątek Sara ma sterylkę więc się wszystko idealnie złoży. Pani się bardzo spodobała nasza Sara. Jeśli wszystko się ułoży to trafi do naprawdę wspaniałego domu. :multi: Quote
Lacia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) Sarunia już po sterylizacji. Dzwoniła przed chwilą pani weterynarz i pyta się mnie czy wiem że Sara była w ....ciąży i to w 4-5 tygodniu. Do tego miała aż 11 szczeniaków :crazyeye: Pani wet porobiła nawet zdjęcia na dowód. Wyobrażacie sobie to! Sara zaszła w ciąże w poprzednim hoteliku. Nie ma opcji żeby była w ciąży wczesniej. W pierwszym hoteliku była mniej więcej od początku września do końca października. W ciąże zaszła kolo 12 października. pokryć ją mogły tylko dwa środkowoazjatyckie psy bo reszta psów w hoteliku to były suki. Masakra. Taki mix w takiej ilości. Dobrze że Sara już po zabiegu.. I jak tu dać psa do hoteliku.. tym bardzie że ten prowadzili weterynarze.. Edited November 16, 2012 by Lacia Quote
Macia Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Żałosne po prostu. Oni nawet nie zauważyli, że ma cieczkę! Nie wiem jak to jest możliwe. A my płacimy za to, że suka w ciążę zaszła. Niestety Pani, która była chętna zrezygnowała. Pojawił się u znajomych pies w typie CC, który pilnie szuka domu. Na szczęście Sara jest adopcyjna, teraz po sterylce zaczniemy ją ogłaszać i tyle. Nie mogę przeżyć tej ciąży. Jeszcze byśmy chwilę czekały ze sterylką i byśmy miały spory problem. Quote
Ellig Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Mozna powiedziec ,ze ta sterylka Sary wlasnie teraz to cud...........O hoteliku nie bede sie wypowiadac. Quote
zerojeden Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Macia napisał(a):Żałosne po prostu. Oni nawet nie zauważyli, że ma cieczkę! Nie wiem jak to jest możliwe. A my płacimy za to, że suka w ciążę zaszła. Niestety Pani, która była chętna zrezygnowała. Pojawił się u znajomych pies w typie CC, który pilnie szuka domu. Na szczęście Sara jest adopcyjna, teraz po sterylce zaczniemy ją ogłaszać i tyle. Nie mogę przeżyć tej ciąży. Jeszcze byśmy chwilę czekały ze sterylką i byśmy miały spory problem. Uwielbiam takie zawracanie głowy ehhh Powinnyście wystąpić do tego hotelu o zwrot pieniędzy za sterylkę aborcyjną. Quote
Macia Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Hałabajówka napisał(a):Uwielbiam takie zawracanie głowy ehhh Powinnyście wystąpić do tego hotelu o zwrot pieniędzy za sterylkę aborcyjną. Zawalczymy o to. Tym bardziej, że mamy zdjęcia od weterynarzy więc nie mogą się wyprzeć. Za to do nowego domu poszła dzisiaj inna nasza sunia więc jestem szczęśliwa. Quote
lunarmermaid Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Czy sunia jest w hotelu czy w DT? Quote
Macia Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 W hotelu, ale innym niż na początku. Okazało się, że Pani jednak jest zainteresowana. Bardzo przepraszała, ale została wprowadzona w błąd, że pies na gwałt potrzebuje domu. Bardzo sensowna osoba. W sobotę jedziemy i spróbujemy zapoznać sunie. Quote
AniaB Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 sunia przypomina odrobine mastifa pirenejskiego:), natomiast wydaje mi sie ze bedzie to jakis mix kaukaza z filą - ale tak naprawde to mogło sie pomieszac wszystko:) A hotel - nawet szkoda komentowac.. Należałoby jedynie podac tutaj jego nazwe, zeby zaden psiak juz tam nie trafił.. I to za taka opiekę 20 zl.. Skandal.. Quote
Recommended Posts