Istar19 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 kamień z serca :D dobrze że tabletka zadziałała ..niestety nie wiedziałam ze pan jedzie póki nie wjechał w nasz wjazd^^ tak to by mała wcześniej dostała ..ale grunt że już jest ok i że za niedługo sunia będzie u was :D Quote
miska29 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ale super wiesci... jestem spokojniejsza :) juz prawie 21 :D Decyzja z tabletką to strzał w dziesiątkę. :) Czekamy na dalsze info :) Quote
Istar19 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 a tu jeszcze kochany mapet wczoraj :) i rozmazane ..ale słodkie :D coś mi mówi ze dziś do tej 24 spać nie będę ^^' Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Slicznosci :loveu: Ja panienke poznam dopiero jutro, sunia pojedzie dziś bezpośrednio do swojego domku ;) Wiecie jak to jest na trasie, moze byc tak ze przyjada wczesniej, ale moze byc tez odwrotnie, wiec moze lepiej polozcie sie spac.... ja nie zasne i jestem tego pewna, nawet nie bede probowac :evil_lol: Quote
miska29 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ja też się spac nie wybieram ... poczekam na dobre wiadomosci :) . Figa uprzedzilas ciocię ze mały skoczek parapetowy do niej jedzie i że trzeba ewakuować kwiaty? haha Ale słodki pysio, az milo popatrzec :) Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Rozmawialam z kuzynka o kwiatkach, jakos sobie poradza :evil_lol: Quote
Istar19 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 eh coś mi się jednak oczy kleją ...pewnie Mała będzie mi się śnić ^^' mam nadzieje że do celu mają już coraz bliżej bez niespodzianek ..proszę o wiadomość ..o którejkolwiek by miała być godzinie :oops: Quote
miska29 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Napiszę Ci smska jak tylko Figa da znac ze mala juz bezpieczna w domku :) Dobranoc , milych snów :) Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Oj sama takowego wystosuje... tymczasem... sama czekam :kciuki: Juz pewnie dziela nas minuty od tego... :multi: Quote
miska29 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 to do mnie tez wystosuj, gdybym zasnela przypadkiem na lapku ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Ja rowniez juz przysypiam nad klawiatura.... nie, nie dam sie..! :oops: Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 W DOMKU!!!! SA JUZ W DS!!! :sweetCyb: Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Napisz Sylwia i tutaj jak dojadą bo też czekam...:) Quote
miska29 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name=':: FiGa ::']W DOMKU!!!! SA JUZ W DS!!! :sweetCyb: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Cos z opóźnieniem mi dogo działa... :evil_lol: Dobrze, że już dojechała :multi::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Nooo to teraz bede smacznie spac :loveu: Jutro moze postaram sie o jakies fotki :loveu: Dobrej nocy zyczymy :) Quote
miska29 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 My rowniez :) Czekamy na relacje :) Buziaki Quote
Istar19 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 dziękuje za smsa :D takie wiadomości mnie mogą budzić nawet w środku nocy :D mam nadzieje że Mała spokojnie spędziła te pół nocy w swoim domku :) to teraz tylko czekać na relację z jej nowego życia :) Quote
Istar19 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 a czy już wiadomo jak malutka w nowym domu ?:D Quote
:: FiGa :: Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Byc moze wieczorem ich odwiedze, zobacze czy bede miec czas, a za moment wybieram sie z psiakami na grzyby :) Na pewno pojedzie tam dzis moja mlodsza siostra, wiec ona mi w razie czego powie co i jak z malutka :) Quote
Istar19 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 życzę udanej wyprawy na grzyby :) u nas ich jak na lekarstwo .. w takim razie zajrzę tu po pracy :) Quote
Istar19 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 witam wszystkich :) wiem już nieco po fakcie ale jako Siostra Istar i osoba która noc w noc miała Sasi (jej robocze imię:P) u swego boku na kołderce tak się przejmowałam jej dalszym losem że przeczytałam po czasie cały wątek od góry do dołu :D. No i prostuje co by nie było: Sasi to typowy kanapowiec :D jak tylko wyczaiła mięciutką kołderkę, tak już nawet na dwór nad ranem wychodzić nie chciała :) Przyznam spać z dwoma kotami i dwoma psami na jednym łóżku to była ehm walka o kołdrę ;] i walką z dusznościami (:( eh alergiczka ze mnie) Psinka uwielbia się głaskać - nie wiem czy sama z siebie czy po prostu zgapiła od Zuzi :) Bo u nas tak to już jest, że gdy kotek chce się poprzytulać i pomruczeć to zaraz mam Zuzie z drugiej strony bo chodź ona nie mruczy to jak kot lubi być głaskana :) OD Zuzi Sasi też próbowała uczyć się zabawy sznurkiem i piłką, szkoda, że brakło czasu :) bo prawie łapała o co biega. Za to pierwszy raz widziałam jak Zuzia bawi sie z innym psem jak równy z równym :) (z reguły ma większe od siebie towarzystwo co ją pewnie irytuje). No i co do jedzenia - zasada była prosta - Sasi suche jadła w ostateczności ! chodź zawsze było w misce. Po stokroć wolała (zresztą jak Zuzia) karme mokrą (domyślam się bez znaczenia rodzaj) i wszelaką karmę kocią (w tym o dziwo też suchą). Łakomstwo jej pewnie długo nie przejdzie, ale tak to juz jest z bezdomnymi głodnymi pieskami. Raz w nocy mi uciekła (z szelek!) w klapkach w piżamie biegłam goniłam ją na ulicy aby ja dorwać :mad: ale mi ciśnienie podniosła ... ale jak ją tylko dorwałam to była potulna jak baranek. Mimo wszystko cieczka to zew natury i tyle heh. Nowemu Domkowi gratuluję ! to naprawdę ładny i kochany piesek (omg i to mówię ja ! typowa kociara oO ) Ehm siostra - sorki za wykorzystanie twego konta :P ale skoro zostawiłaś je aktywne na moim kompie :P Pozdrawiam Was gorąco ! i podziwiam za to walkę na rzecz psiaków ! Quote
Recommended Posts