Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pestkaa']Jaki kochany! :loveu:
Będziemy częstymi gośćmi i czekamy na zdjęcia.[/QUOTE]

Witamy i dziękujemy :)
Trochę mam zaległości w zdjęciach, ale niebawem to nadrobię :)

Nie zawsze chodzę na spacer z aparatem, bo to bydle takie, ciężkie, a do tego mam jeszcze butlę z wodą dla małej i to wystarczy na to żeby wziąć już większą torbę, a potem ramie mi odpada i w ogóle sapię pod najmniejszą górkę :D Muszę kupić sobie jakiś plecaczek, żeby jakoś wygodniej było ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Właśnie... :mad::evil_lol:[/QUOTE]

Ojoj, troszkę jestem zabiegana i nie mam zbytnio czasu żeby siąść i wybrać zdjęcia i je tu dać. Ale obiecuję wkrótce nadrobię swoje zaległości na forum i w Waszych galeriach ;) Bo się stęskniłam za mordeczkami :placz:

Posted

Na pocieszenia mam 4 zdjęcia z mieszkania niestety, ale jednak jest moja Mała na nich ;p

Po spacerze, więc troszkę padnięta - ten stan trwa krótko ;)

Tym czymś na krześle proszę się nie przejmować :cool3:

Posted

Jak już mówiłam pozycja na węża :D

Jutro wieczorkiem jadę do Krynicy, więc Rika będzie miała 24 godzinny dostęp do trawy i ogródka. Będzie szaleć za wsze czasy! Do tego obok mam mój kochany lasek to jak znikniemy w nim rano to pewno w domu będziemy dopiero wieczorem! I na pewno zdjęcia porobię!
Mam tam też swojego kota, więc w końcu Wam pokażę moją Minu :multi: Chciałam ją wziąć ze sobą, ale uważam że tam jej lepiej, poza tym jest po przejściach i do tej pory boi się ludzi, a że przyzwyczaiła się już do mojej babci, to postanowiłam ją znowu nie stresować. Też ją adoptowałam rok temu, mieszkała u jakiejś patologicznej rodziny. Gdzie facet przychodził zalany codziennie i moją kotkę bił i kopał... cóż. Ważne, że jej już to nie grozi :)

W przyszłym tygodniu pojawią się zdjęcia na pewno :grins:

Posted

Jak fajnie powykręcana, uszka ma śmieszne. Jeśli ma 5mies to CI jeszcze troszkę urośnie:evil_lol: Miłego wypadu i szaleństw, oby pogoda dopisała:)