Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Kesja']Fajne to wczorajsze spotkanko było :) Ajra nie chciała do domu wracać, trochę się zmęczyła:eviltong:
Pochwalcie się szeleczkami dziewczyny ;)
No i duużo zdrówka dla Riky :calus:A nie wiadomo z czego te wymioty?[/QUOTE]

Praktycznie nie wiadomo, w tych wymiotach nic też nie było - przynajmniej ja nie zauważyłam. No ale znając ją i to że jakieś nitki czy koraliki mogła połknąć to prawdopodobnie od tego. Ważne, że już przestała i wraca do swojej wariackiej formy :)

Troszeczkę są chyba za duże, ale podrośnie to będą w sam raz :) Chciałam je dzisiaj wypróbować na dłuższym spacerze no, ale w tej sytuacji wstrzymam się do jutra :)

Edited by Nath
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny piesek nie ma zabawek i musi ogonek gonić :( :evil_lol:
Słodko :loveu:

To Kiss robi tak jak Ptysiek :evil_lol: tylko mój to jeszcze przy okazji biega tak szybko w kółko, że czasami się wywraca :evil_lol:

Posted

Ma mnóstwo zabawek ale one są fajne tylko na chwilkę, a to czym nie wolno się bawić to już trzeba dokładnie obgryźć :)

Ciągle próbuję nagrać jej ziewanie i dźwięk jaki wydaje przy tym, ale do tej pory mi się jeszcze nie udało :shake:
A zdjęć dawno nie było, muszę w końcu czymś nadrobić :razz:

Posted

[quote name='leónowa']A co psy w ogóle widzą w tym bieganiu za ogonem, bo nie wydaje mi się żeby to była nuda, cała masa wybieganych psów kręci się w kółko, czy to ma jakiś sens?:lol:[/QUOTE]
No w sumie to chyba nie ma sensu :evil_lol: i dlatego jest takie zabawne :diabloti:

Posted

Witamy się, cudna psica, mam nadzieję, że będzie z niej bydlę, bo kocham duże psy, ale niestety, nie mam takiego...;) Podczas wybierania psa byłam uzależniona od mamy :P

Posted

[quote name='faith35']Witamy się, cudna psica, mam nadzieję, że będzie z niej bydlę, bo kocham duże psy, ale niestety, nie mam takiego...;) Podczas wybierania psa byłam uzależniona od mamy :P[/QUOTE]

Też mam nadzieję, że będzie bydle - bo jak mała to musi być drugi pies ;)