Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jej, tydzień zaczął się dośc obficie. Mianowicie, mój ojciec postanowił wpaść do mnie żeby zmienić kanapę. Od 7 rano do późnego wieczoru montowaliśmy meble i tę kanapę/sofę która jet chyba większa od łóżka... Biedna Rika siedziała zamknięta na początku w sypialni, bo w innym przypadku nie dość że by przeszkadzała to jeszcze wszystko porywała i gryzła. Nawet na spacer z nią nie wyszłam żaden, tylko tyle żeby załatwiła swoje potrzeby fizjologiczne. Mam wyrzuty sumienia, ale co miałam zrobić. Myślałam, że wyjdziemy na jakiś nocny spacer, ale po 22 jak padłam tak nie wstałam. Dzisiaj miałyśmy iść rankiem z Lolą na spacer, ale też nie damy rady gdyż ponownie ojciec zawita u mnie z jakąś dziewczyną, bo chce pogadać :D Ehhh, mam nadzieje tylko że popołudnie będzie całe moje i Riki. Pójdziemy na bardzo długi spacer i tylko mam nadzieję, że ja wytrzymam :D
Wczoraj z rana kupiłam małej Frisbee (szmaciane), i piłę na sznurku więc weźmiemy nowe zabawki i wypróbujemy w plenerze :)
Dzisiaj pod wieczór powinny pojawić się nowe zdjęcia - mam zaległości więc trzeba je nadrobić :)

A tu dwa zdjęcia na pocieszenie :cool3:

Riki jej poducha, skarpeta i zmasakrowana kość.

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

one jest niesamowita :)

fajne oczy zrobiła na drugim zdjęciu :D

a brakiem spaceru się nie przejmuj ..jak raz nie pójdzie - nic się nie stanie ...a dziś pewnie jej to wynagrodzisz :)
choć wiem jakie to jest uczucie ..ja mam wyrzuty sumienia jak w jakiś dzień z psami pójdę tylko na 1.5 godzinny spacer zamiast 2 - 3 godziny^^'
chyba że cały dzień pada ..ale wtedy nawet moje potworki nie chcą wychodzić - deszczu nie lubią ;]

czekam na zdjęcia z pleneru :D

Posted

Wczoraj poszłam na spacer, ale aparatu zapomniałam :shake:
Na szczęście dzisiaj rano pamiętałam i dodaje fotki Riki. Postanowiłam przerobić je na czarno-bałe jako, iż jestem fanką takich zdjęć :)

phase
Dziekujemy :) Nam też się podoba.

Patik

Miło nam :multi:

Istar19

Masz rację, ale jednak poczucie winy zostaje - w szczególności kiedy patrze jej w oczka i widzę smuteczek wraz z niewykorzystaną energią na zabawę.

Tutaj patrzymy na kozy i lamy :D

I uczymy się łapać Frisbee.

Niuch. Niuch.

Posted

Dziękujemy.

Tu mam kolejną (niewielką) porcję zdjęć między innymi z dzisiejszego porannego spaceru.
Nie wiem co ona tworzy tymi uszami, bo generalnie tylko na spacerach takie zapodaje :D

Przytulanie nogi od krzesła ;)

Nie ma to jak błoto :evil_lol:

I uszka! :loveu:

Posted

[quote name='Istar19']hmm może Riki nadaje tymi swoimi uszami jakiś sygnał ?:D

No chyba coś w stylu "Patrz na mnie, patrz na mniej jam wariat!"

Trochę to takie hmmm dziwaczne, jak podnosi oba uszyska tak jak na tym zdjęciu http://imageshack.us/a/img14/512/kk2gi.jpg. Tak sobie pomyślałam, że może te uszy powinny stać, ale jej za duże urosły :stupid:

Posted

Mam parę zdjęć, oczywiście wieczorem powinna dojść obfita dostawa ze spaceru, który się szykuje za parę godzin :)
Miała by więcej słodkich zdjęć, ale jak już lecę po aparat albo po prostu się ruszę żeby jakoś to zdjęcie zrobić to ona wszystko psuje i już do mnie podbiega ehh :shake:

Telefon zaczął dzwonić i zaciekawił ;)

Tu oczy zrobiła dziwne ;D